Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Kde všude se dá vysadit aneb tipy kde I.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 55 56 57 58 59 »
Autor
Téma 
_Dr.Skunk_
Stálý Člen

Karma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 897

fr00st co sem mel minulej rok v lesni skolce zasazeno tak sem je nevidel nehnojil a nezaleval treba mesic a pul a v klidu prezily priroda se umi postarat

Poteseni 2008
Poteseni 2009
Poteseni 2010
Poteseni 2011
Poteseni 2014
Poteseni 2015
Poteseni 2017

Old Post 06-03-2010 v 07:56 AM
_Dr.Skunk_ je offline   Profil uživatele _Dr.Skunk_   Find more posts by _Dr.Skunk_   Foto galerie člena _Dr.Skunk_   Click here to Send _Dr.Skunk_ a Private Message   Add _Dr.Skunk_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fr00st
Nový Člen

Karma uživatele fr00st - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 898

v lesni skolce, tam chodi houbari se koukat po houbach no tady.. takze tam to dat nemuzu

Old Post 06-03-2010 v 16:10 PM
fr00st je offline   Profil uživatele fr00st   Find more posts by fr00st   Foto galerie člena fr00st   Click here to Send fr00st a Private Message   Add fr00st to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
_Dr.Skunk_
Stálý Člen

Karma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 899

no nevim neni skolka jako skolka tu co mam na mysli ja tam by zadnej houbar nesel... samy trni ostny ostruziny atd zkratka idealni kryti proti lidskym navstevnikum nechtel sem ti tim rict abys zasadil do lesni skolky jen to ze se nemusis bat ze u nich nebudes kazdy den v outu neni ani dobry chodit na pole prilis casto zbitecne vyslapan cesticky atd teda pokud to nemas na zahrade jednou za 14 je tak akorat kdyz sou velky parna tak klidne po tydnu ale jak rikam klidne vydzej i mesic je to jen plevel

Poteseni 2008
Poteseni 2009
Poteseni 2010
Poteseni 2011
Poteseni 2014
Poteseni 2015
Poteseni 2017

Old Post 06-03-2010 v 17:51 PM
_Dr.Skunk_ je offline   Profil uživatele _Dr.Skunk_   Find more posts by _Dr.Skunk_   Foto galerie člena _Dr.Skunk_   Click here to Send _Dr.Skunk_ a Private Message   Add _Dr.Skunk_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hydrono
Nový Člen

Karma uživatele hydrono - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 900

napriklad u nas minuly rok zacali kacat stromy hlbsie v lese a teraz skoncili, a su tam same kry, a asi 2m trava,sipky... neda sa tam vobec prejst a ja chcem vyskusat nieco nasadit dookola na stromy a aj do stredu tej luky a uvidim ako sa mi bude darit, ale tym ze tam bol les tak tam bude podla mna dobra poda, tak sa neviem dockat a seed su uz na ceste... :-D

Old Post 06-03-2010 v 18:55 PM
hydrono je offline   Profil uživatele hydrono   Find more posts by hydrono   Foto galerie člena hydrono   Click here to Send hydrono a Private Message   Add hydrono to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 901

citace:
Původní příspěvek od Host
Ted mě napadlo solární panely.Je to velmi ostře hlidané a střežene chape te to.Nikoho nikdy nenapadne hledat na obrovském pozemku s 10000panelamy hledat konopí ale nej.by bylo domluvit se z hlidačem protože to každy večer procházi se psi.

Podle mne je tam sposta kamer,Tak ze i kdybi jsi prelezl plot , omamil psi atd. , zacal sadit primo mezi 10000 solarnich panelu tak by te zabralo nejmin 10 kamer.Znam tedy bezpecnejsi mista k sazeni.....

Old Post 06-03-2010 v 20:59 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 902

citace:
Původní příspěvek od Makovice

Podle mne je tam sposta kamer,Tak ze i kdybi jsi prelezl plot , omamil psi atd. , zacal sadit primo mezi 10000 solarnich panelu tak by te zabralo nejmin 10 kamer.Znam tedy bezpecnejsi mista k sazeni.....

Nejlepší by bylo domlivit se z hlídačem:A pak se podělit o sklizen.

Old Post 07-03-2010 v 10:03 AM
newim28
Nový Člen

Karma uživatele newim28 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 903

caw groweři už sem sem psal ohledně substratu a ted bych potřeboval poradit s zavlažovaním, jakí mate zavlažovaní pochlubte se

Old Post 16-03-2010 v 12:55 PM
newim28 je offline   Profil uživatele newim28   Find more posts by newim28   Foto galerie člena newim28   Click here to Send newim28 a Private Message   Add newim28 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
4fun
Stálý Člen

Karma uživatele 4fun - 100% PěstitelskáKarma uživatele 4fun - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 904

žádný, zalil jsem akorát když jsem zasadil a přežilo to v pohodě, konopí je plevel...

1st indoor 220W úsporka, PPP a AH
2nd indoor 220W úsporka, 400w HPS - Euforia a Mazar jede

Old Post 16-03-2010 v 16:22 PM
4fun je offline   Profil uživatele 4fun   Find more posts by 4fun   Foto galerie člena 4fun   Click here to Send 4fun a Private Message   Add 4fun to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Petrzlen43
Nový Člen

Karma uživatele Petrzlen43 - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 905

má tu niekto skúsenosti s pestvanim v nejakých starých závodoch alebo továrnach? alebo na nejakom mieste kde ste museli preliezat ploty?

Old Post 27-03-2010 v 13:40 PM
Petrzlen43 je offline   Profil uživatele Petrzlen43   Find more posts by Petrzlen43   Foto galerie člena Petrzlen43   Click here to Send Petrzlen43 a Private Message   Add Petrzlen43 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tuffgong1
Stálý Člen

Karma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 906

Petrzlen43: no ja bych se docela bál aspon jestli jsi v nakym vetšim městě tyto oběkty obvikle vyhledavaj lidi typu:sprejeři,feťáci,bezdomovci nebo občas i děti ktery se nemaj kde hrát ale pokud je to opravdu opuštěný a ve vnitř nejsou žadny znamky toho že tam někdo někdy byl proč ne :-)

čau groweři mám tu problém pěkně jsem hledal místo a našel jsem takovej lesík uprostřed polí z jedny strany pole, potok, bažinky prostě fekál z druhy normálně pole ale na jedny straně je nakej posed pro myslivce a v lese krmelec a ja se ptam nevite jestli choděj myslivci i v létě ? ke krmelcum a střílet ubohá zvířata z posedů ?

Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !

Old Post 02-04-2010 v 10:45 AM
tuffgong1 je offline   Profil uživatele tuffgong1   Find more posts by tuffgong1   Foto galerie člena tuffgong1   Click here to Send tuffgong1 a Private Message   Add tuffgong1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 907

čau groweři mám tu problém pěkně jsem hledal místo a našel jsem takovej lesík uprostřed polí z jedny strany pole, potok, bažinky prostě fekál z druhy normálně pole ale na jedny straně je nakej posed pro myslivce a v lese krmelec a ja se ptam nevite jestli choděj myslivci i v létě ? ke krmelcum a střílet ubohá zvířata z posedů ? [/B][/QUOTE]

Ja bydlim u lesa a krmelce a posedy tam jsou celkem tak 3 ,ale myslivce jsem tam sedet za tech par let nevidel ani jednou.Taky sadim do lesa , jen se bojim ze mi to tam nekdo vycoruje.

Old Post 02-04-2010 v 14:42 PM
tuffgong1
Stálý Člen

Karma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 908

tjn chapu do lesa často chodej houbaři a kdovy kdo všechno minul rok sem sadil do lesika ale kousek byli baraky a všechny(8kytek ) byli pryč chce to pořádně čeknout nejjistější je udelat tak 3-5 či víc políček pokud nevíš že místo je 100 pro nenalezitelný..... já jich delam víc protože počitám že mi určite nekdo neco podělá tak pěstu zdar :-)

Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !

Old Post 04-04-2010 v 13:27 PM
tuffgong1 je offline   Profil uživatele tuffgong1   Find more posts by tuffgong1   Foto galerie člena tuffgong1   Click here to Send tuffgong1 a Private Message   Add tuffgong1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crackonos
Stálý Člen

Karma uživatele crackonos - 8% PěstitelskáKarma uživatele crackonos - 8% PěstitelskáKarma uživatele crackonos - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 909

citace:
Původní příspěvek od Makovice
čau groweři mám tu problém pěkně jsem hledal místo a našel jsem takovej lesík uprostřed polí z jedny strany pole, potok, bažinky prostě fekál z druhy normálně pole ale na jedny straně je nakej posed pro myslivce a v lese krmelec a ja se ptam nevite jestli choděj myslivci i v létě ? ke krmelcum a střílet ubohá zvířata z posedů ?

Ja bydlim u lesa a krmelce a posedy tam jsou celkem tak 3 ,ale myslivce jsem tam sedet za tech par let nevidel ani jednou.Taky sadim do lesa , jen se bojim ze mi to tam nekdo vycoruje.

V létě myslivci rozhodně chodí do lesa. Za dobu co jsme měli minulý rok něco v kuku u lesa jsme potkávali myslivce celkem pravidelně, ale ten byl nejvíc v pohodě, vžydycky se nás jen zeptal jak to roste, jednou jsme mu pomáhali i se sundáváním posedu. Většinou jsme ho tam potkávali spíš navečer, protože to dělal po práci. Ikdyž je fakt, že v tý kuku by se to asi těžko hledalo, když to bylo minimálně 50 metrů od cesty. Je to spíš o lidech na koho narazíš.

...nemám víru, aspoň ji neztratím.../www/
Vaše nejoblíbenější filmové hlášky

Old Post 04-04-2010 v 14:03 PM
crackonos je offline   Profil uživatele crackonos   Find more posts by crackonos   Foto galerie člena crackonos   Click here to Send crackonos a Private Message   Add crackonos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
White Rhino 666
Stálý Člen

Karma uživatele White Rhino 666 - 44% Pěstitelská

Příspěvek č. 910

čau, mám najité už delší dobu místo pro kytky, ale ted z jara jsem zjistil ze by na rostliny svítilo slunce přímo asi od 13hodiny tak bych se chtěl zeptat jestli je to dostačující. diky všem WR

smrt .. jako jediný účel života

Old Post 04-04-2010 v 17:49 PM
White Rhino 666 je offline   Profil uživatele White Rhino 666   Find more posts by White Rhino 666   Foto galerie člena White Rhino 666   Click here to Send White Rhino 666 a Private Message   Add White Rhino 666 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Espado
Stálý Člen

Karma uživatele Espado - 93% PěstitelskáKarma uživatele Espado - 93% PěstitelskáKarma uživatele Espado - 93% PěstitelskáKarma uživatele Espado - 93% PěstitelskáKarma uživatele Espado - 93% PěstitelskáKarma uživatele Espado - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 911

Zkuste sázet do řepy
mě se to plně osvědčilo

Vědeckotechnicka revoluce neni žádná idyla. W.

Old Post 20-04-2010 v 14:27 PM
Espado je offline   Profil uživatele Espado   Find more posts by Espado   Foto galerie člena Espado   Click here to Send Espado a Private Message   Add Espado to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Slick-ace
Stálý Člen

Karma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 912

Espado:

zajímavý a neni to .. vidět ?

Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"

Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.

Food Not Bombs

Old Post 20-04-2010 v 14:42 PM
Slick-ace je offline   Profil uživatele Slick-ace   Find more posts by Slick-ace   Foto galerie člena Slick-ace   Click here to Send Slick-ace a Private Message   Add Slick-ace to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Slick-ace! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:38 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 55 56 57 58 59 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
04-05-2020 - Kde všude se dá vysadit aneb tipy kde II. - 37 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás