Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
fr00st co sem mel minulej rok v lesni skolce zasazeno tak sem je nevidel nehnojil a nezaleval treba mesic a pul a v klidu prezily priroda se umi postarat
no nevim neni skolka jako skolka tu co mam na mysli ja tam by zadnej houbar nesel... samy trni ostny ostruziny atd zkratka idealni kryti proti lidskym navstevnikum nechtel sem ti tim rict abys zasadil do lesni skolky jen to ze se nemusis bat ze u nich nebudes kazdy den v outu neni ani dobry chodit na pole prilis casto zbitecne vyslapan cesticky atd teda pokud to nemas na zahrade jednou za 14 je tak akorat kdyz sou velky parna tak klidne po tydnu ale jak rikam klidne vydzej i mesic je to jen plevel
napriklad u nas minuly rok zacali kacat stromy hlbsie v lese a teraz skoncili, a su tam same kry, a asi 2m trava,sipky... neda sa tam vobec prejst a ja chcem vyskusat nieco nasadit dookola na stromy a aj do stredu tej luky a uvidim ako sa mi bude darit, ale tym ze tam bol les tak tam bude podla mna dobra poda, tak sa neviem dockat a seed su uz na ceste... :-D
Původní příspěvek od Host Ted mě napadlo solární panely.Je to velmi ostře hlidané a střežene chape te to.Nikoho nikdy nenapadne hledat na obrovském pozemku s 10000panelamy hledat konopí ale nej.by bylo domluvit se z hlidačem protože to každy večer procházi se psi.
Podle mne je tam sposta kamer,Tak ze i kdybi jsi prelezl plot , omamil psi atd. , zacal sadit primo mezi 10000 solarnich panelu tak by te zabralo nejmin 10 kamer.Znam tedy bezpecnejsi mista k sazeni.....
Podle mne je tam sposta kamer,Tak ze i kdybi jsi prelezl plot , omamil psi atd. , zacal sadit primo mezi 10000 solarnich panelu tak by te zabralo nejmin 10 kamer.Znam tedy bezpecnejsi mista k sazeni.....
Nejlepší by bylo domlivit se z hlídačem:A pak se podělit o sklizen.
Petrzlen43: no ja bych se docela bál aspon jestli jsi v nakym vetšim městě tyto oběkty obvikle vyhledavaj lidi typu:sprejeři,feťáci,bezdomovci nebo občas i děti ktery se nemaj kde hrát ale pokud je to opravdu opuštěný a ve vnitř nejsou žadny znamky toho že tam někdo někdy byl proč ne :-)
čau groweři mám tu problém pěkně jsem hledal místo a našel jsem takovej lesík uprostřed polí z jedny strany pole, potok, bažinky prostě fekál z druhy normálně pole ale na jedny straně je nakej posed pro myslivce a v lese krmelec a ja se ptam nevite jestli choděj myslivci i v létě ? ke krmelcum a střílet ubohá zvířata z posedů ?
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
čau groweři mám tu problém pěkně jsem hledal místo a našel jsem takovej lesík uprostřed polí z jedny strany pole, potok, bažinky prostě fekál z druhy normálně pole ale na jedny straně je nakej posed pro myslivce a v lese krmelec a ja se ptam nevite jestli choděj myslivci i v létě ? ke krmelcum a střílet ubohá zvířata z posedů ? [/B][/QUOTE]
Ja bydlim u lesa a krmelce a posedy tam jsou celkem tak 3 ,ale myslivce jsem tam sedet za tech par let nevidel ani jednou.Taky sadim do lesa , jen se bojim ze mi to tam nekdo vycoruje.
tjn chapu do lesa často chodej houbaři a kdovy kdo všechno minul rok sem sadil do lesika ale kousek byli baraky a všechny(8kytek ) byli pryč chce to pořádně čeknout nejjistější je udelat tak 3-5 či víc políček pokud nevíš že místo je 100 pro nenalezitelný..... já jich delam víc protože počitám že mi určite nekdo neco podělá tak pěstu zdar :-)
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
Původní příspěvek od Makovice čau groweři mám tu problém pěkně jsem hledal místo a našel jsem takovej lesík uprostřed polí z jedny strany pole, potok, bažinky prostě fekál z druhy normálně pole ale na jedny straně je nakej posed pro myslivce a v lese krmelec a ja se ptam nevite jestli choděj myslivci i v létě ? ke krmelcum a střílet ubohá zvířata z posedů ?
Ja bydlim u lesa a krmelce a posedy tam jsou celkem tak 3 ,ale myslivce jsem tam sedet za tech par let nevidel ani jednou.Taky sadim do lesa , jen se bojim ze mi to tam nekdo vycoruje.
V létě myslivci rozhodně chodí do lesa. Za dobu co jsme měli minulý rok něco v kuku u lesa jsme potkávali myslivce celkem pravidelně, ale ten byl nejvíc v pohodě, vžydycky se nás jen zeptal jak to roste, jednou jsme mu pomáhali i se sundáváním posedu. Většinou jsme ho tam potkávali spíš navečer, protože to dělal po práci. Ikdyž je fakt, že v tý kuku by se to asi těžko hledalo, když to bylo minimálně 50 metrů od cesty. Je to spíš o lidech na koho narazíš.
čau, mám najité už delší dobu místo pro kytky, ale ted z jara jsem zjistil ze by na rostliny svítilo slunce přímo asi od 13hodiny tak bych se chtěl zeptat jestli je to dostačující. diky všem WR