Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja som mal ten isty problem a dva krat som to postriekal Karate a prestalo to. KARATE- Postrekový insekcídny pripravok na ochcranu polnohospodarskych plodin priti cicavým a žravým škodcom
Jak jsem psal víše měl jsem podobný problém, přestal jsem hnojit a proléval vodou se správným ph, nic se nezhoršovalo, potom jsem tam přilil hnojky a kytkám jsem zničil všechny velké listy.
Možná že šlo i o nějakou plísneň jak píše nide ,protože jsem to měl na všech kytkách a pochybuju, že bych přehnojil všechny.
ja se tam uz dival a prave ze nevim,vypada to na horcik nebo zinek,mam to pod 400 W,teplota den 24,noc okolo 15 stupnu,je to v hline,hnojim plagron bloom a green sensation,postrik pythamin
Tak by jsem to také viděl na ten zinek nebo fosfor ale zaráží mě že jinak máš vše v pohodě hnojky (dokonalé) teplotu a co PH kontroluješ nejakym spůsobem třeba s tohoto důvodu to ke kyti nepustí nejaké živiny? Jinak jestliže to je nedostatek zinku tak ti doporučím přípravek Hycol-Z ale vzhledem k tomu že je maš v květu (nevím v jaké fázi) tak asi ne.
ja bych to prolil vetsim mnozstvim destilky nebo alespon ciste vody aby se puda castecne procistila, presazeni by v tvem pripade ani nepomohlo to by jsi musel obrat koreny a rostlinka by utrpela vyrazny sok (jestli by to vubec prezila) ;-)