Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » VŠECHNO kroucení listů a problémy s tím spojené směřujte sem.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 55 56 57 58 59 »

.
This poll is closed.
. 0 0%
. 0 0%
Total: 0 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
peetr19
Nový Člen

Karma uživatele peetr19 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 897

no tak zdá se mi že kytky už jsou na tom mnohem lépe!!!takže s tím hnojením te asi byla pravda!!tak moc díky za rady!!!

Old Post 20-09-2008 v 11:16 AM
peetr19 je offline   Profil uživatele peetr19   Find more posts by peetr19   Foto galerie člena peetr19   Click here to Send peetr19 a Private Message   Add peetr19 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nide
Stálý Člen

Karma uživatele nide - 58% PěstitelskáKarma uživatele nide - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 898

Pred 14 dny jsem kytky postrikal Kuprikolem, pudu zalil Previcurem a problemy prestaly.

Old Post 21-09-2008 v 21:30 PM
nide je offline   Profil uživatele nide   Find more posts by nide   Foto galerie člena nide   Click here to Send nide a Private Message   Add nide to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pupnik
Nový Člen

Karma uživatele pupnik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 899

Ja som mal ten isty problem a dva krat som to postriekal Karate a prestalo to. KARATE- Postrekový insekcídny pripravok na ochcranu polnohospodarskych plodin priti cicavým a žravým škodcom

Old Post 22-09-2008 v 09:59 AM
pupnik je offline   Profil uživatele pupnik   Find more posts by pupnik   Foto galerie člena pupnik   Click here to Send pupnik a Private Message   Add pupnik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Midloch
Stálý Člen

Karma uživatele Midloch - 82% PěstitelskáKarma uživatele Midloch - 82% PěstitelskáKarma uživatele Midloch - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 900

Jak jsem psal víše měl jsem podobný problém, přestal jsem hnojit a proléval vodou se správným ph, nic se nezhoršovalo, potom jsem tam přilil hnojky a kytkám jsem zničil všechny velké listy.

Možná že šlo i o nějakou plísneň jak píše nide ,protože jsem to měl na všech kytkách a pochybuju, že bych přehnojil všechny.

Jinak KARATE to je hodně nešetrný jed

Old Post 22-09-2008 v 10:14 AM
Midloch je offline   Profil uživatele Midloch   Find more posts by Midloch   Foto galerie člena Midloch   Click here to Send Midloch a Private Message   Add Midloch to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 901

vypada to jakoby ti to neco požiralo

Old Post 25-09-2008 v 18:38 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

poradte Příspěvek č. 902

na jedne kyti co mam v kvetu se zacaly zbarvovat listky,poradte co s tim

Old Post 30-09-2008 v 10:15 AM
Igraczek
Stálý Člen

Karma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 903

Skus se podívat tady http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=22499 a příště by jsi měl trochu hledat! Jo a když už se ptáš neškodilo by se trochu rozepsat hnjky podmínky atd. Pěstu zdar IGRA

Old Post 30-09-2008 v 11:39 AM
Igraczek je offline   Profil uživatele Igraczek   Find more posts by Igraczek   Foto galerie člena Igraczek   Click here to Send Igraczek a Private Message   Add Igraczek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 904

ja se tam uz dival a prave ze nevim,vypada to na horcik nebo zinek,mam to pod 400 W,teplota den 24,noc okolo 15 stupnu,je to v hline,hnojim plagron bloom a green sensation,postrik pythamin

Old Post 30-09-2008 v 12:46 PM
Igraczek
Stálý Člen

Karma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 905

Tak by jsem to také viděl na ten zinek nebo fosfor ale zaráží mě že jinak máš vše v pohodě hnojky (dokonalé) teplotu a co PH kontroluješ nejakym spůsobem třeba s tohoto důvodu to ke kyti nepustí nejaké živiny? Jinak jestliže to je nedostatek zinku tak ti doporučím přípravek Hycol-Z ale vzhledem k tomu že je maš v květu (nevím v jaké fázi) tak asi ne.

Old Post 30-09-2008 v 13:04 PM
Igraczek je offline   Profil uživatele Igraczek   Find more posts by Igraczek   Foto galerie člena Igraczek   Click here to Send Igraczek a Private Message   Add Igraczek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fruddy
Stálý Člen

Karma uživatele Fruddy - 92% PěstitelskáKarma uživatele Fruddy - 92% PěstitelskáKarma uživatele Fruddy - 92% PěstitelskáKarma uživatele Fruddy - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 906

kolikátej den kvetu? pokud je to už kekonci tak listy sesichají samy... teda aspoň myslím :-D

Můj život je světlo
.
.
světlo je můj život
.
.

==>Kompletní měření veškerých světelných zdrojů PAR metrem<==

Old Post 30-09-2008 v 13:27 PM
Fruddy je offline   Profil uživatele Fruddy   Find more posts by Fruddy   Foto galerie člena Fruddy   Click here to Send Fruddy a Private Message   Add Fruddy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Fruddy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 907

ta kyti je 33 den v kvetu a ph hliny nekontroluju,jen ph zalivky a to udrzuju tak 6,2 - 6,5 merim kapkami

Old Post 30-09-2008 v 20:47 PM
jimboss
Nový Člen

Karma uživatele jimboss - 0% Pěstitelská

Ohýbání listů Příspěvek č. 908

Ahoj, mám problém. Začali se mi křivit listy a usychat a nevím čím to může být. Prosím poradte. Hnojím to dle návodu hnojivem HESI Hydro growth.

Old Post 02-10-2008 v 16:53 PM
jimboss je offline   Profil uživatele jimboss   Find more posts by jimboss   Foto galerie člena jimboss   Click here to Send jimboss a Private Message   Add jimboss to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dokktor
Stálý Člen

Karma uživatele dokktor - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 909

no vypadá to, že to možná aj přehnojuješ

Old Post 02-10-2008 v 17:09 PM
dokktor je offline   Profil uživatele dokktor   Find more posts by dokktor   Foto galerie člena dokktor   Click here to Send dokktor a Private Message   Add dokktor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jimboss
Nový Člen

Příspěvek č. 910

no nevim, dávám tam stejnou dávku jako od začátku, ale je to klidně možný a co se s tim dá dělat, leda přesadit co?:-(

Old Post 02-10-2008 v 17:12 PM
jimboss je offline   Profil uživatele jimboss   Find more posts by jimboss   Foto galerie člena jimboss   Click here to Send jimboss a Private Message   Add jimboss to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kac
Stálý Člen

Karma uživatele Kac - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kac - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kac - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kac - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 911

ja bych to prolil vetsim mnozstvim destilky nebo alespon ciste vody aby se puda castecne procistila, presazeni by v tvem pripade ani nepomohlo to by jsi musel obrat koreny a rostlinka by utrpela vyrazny sok (jestli by to vubec prezila) ;-)

Outdoor --- (2008) (2009) (2011) (2012)

Old Post 02-10-2008 v 17:26 PM
Kac je offline   Profil uživatele Kac   Find more posts by Kac   Foto galerie člena Kac   Click here to Send Kac a Private Message   Add Kac to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jimboss
Nový Člen

Příspěvek č. 912

Tak já to zkusim prolít, a nemůže to být tim, že to nemá moc světlo ze slunce , přeci jenom je už podzim a nemám to pod lampou ale jen tak na okně

Old Post 02-10-2008 v 17:56 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:21 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 55 56 57 58 59 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás