Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Síň Slávy » Nejbrutálnější zážitky po hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 55 56 57 58 59 »
Autor
Téma 
Brkań
Host

Příspěvek č. 897

Lidi jednou jsme mnely Brutalni Brcko a Vsichni se chechtaly a vsechno okolo toho a na Kamosa Mrkal RIZEK :-))))

Old Post 10-05-2004 v 09:15 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zeo Khan
Nový Člen

Karma uživatele Zeo Khan - 0% Pěstitelská

Organika hehe Příspěvek č. 898

cus. zrovinka minulej tejden sem s kamosem sedel na lavicce po vydatnym nádělu z Bonga (kdo bydlí v práglu u výstaviste jiste zná) a já tam tak sedim, taková rodinka de kolem, máma táta dítě a malý štěně. a v pohodičce dou... no a ted pribehne nakej vlcak a proste tomu malymu coklovi rozkousne lebku, ale ty zuby kurwa ty byly, proste mu rozdrtil ksicht, a ty lidi si toho vubec nevsimli ! chacha fakt pecka

Old Post 10-05-2004 v 15:45 PM
Zeo Khan je offline   Profil uživatele Zeo Khan   Find more posts by Zeo Khan   Foto galerie člena Zeo Khan   Click here to Send Zeo Khan a Private Message   Add Zeo Khan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kegi
Stálý Člen

Karma uživatele kegi - 0% Pěstitelská

Upozornění Příspěvek č. 899

To mi takhle jednou vytáhli kámoše ať někam vyrazíme, vzali jsme pár g nebuli, a jeli jsme. On má Ladu z 1989 a motor 1.3 ale lítá s tim jak blázen Najezdili jsme s tim tak 300km a pak jsme rozhodli že to umejem ve 2 ráno totál na kaši a mlha tak 2 metry viditelnost a tma jak v prdeli, zajeli jsme do myčky a ještě si děkáme starosti, jestli nemáme uklidit anténu, jedeme a najednou koukam a nemáme zrcátko, tak jsme se pro něj vrátili, a zase jedeme a najednou koukam a jedeme 90km/h a vidim zančku zatáčka doporučená rychlost 40 v tý mlze jsem jí viděl na poslední chvíli, jen jsem stačil říct : "ty vole zpomal" řidič se probral ,zatáčka, šláp na brzdu smyk a mrd do pangejtu (A to měl od fotra zakázono řídit) . Tak jsme si zanadávali a vylezeme z auta a on povídá: "nesmotneme něco!" fakt hovado skouřený, někde u Plzně ani jsem nevěděl kde jsme,ve 3 ráno a prvního řidiče co zastavil jsme se zeptali: " nevíte kde jsme? " Tak nám to řek. Zavol jsem odtahovku ( největší problém byl, že chtěl vědět barvu vozu a ono má asi 4) tak čekáme hodinu a nic tak volam znova a on mi povídá, že už vyrazili z Brna a mi byli u Plzně,(drobátko se splet) ... za 5 min přijel z avií nějakej odtahovák a měl fakt co dělat nás vytáhnout, auto zasraný od bahna jak prase, tak.. jsme jeli do myčky, po 3 do tý samý od 2 do 4 v noci ) Hrozně se nám vysmáli.

Old Post 10-05-2004 v 17:11 PM
kegi je offline   Profil uživatele kegi   Find more posts by kegi   Foto galerie člena kegi   Click here to Send kegi a Private Message   Add kegi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
da_tatrman
Stálý Člen

Karma uživatele da_tatrman - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 900

ty ses kreten Zeo Khane, fakt to teda musel bejt hardkor, to musel bejt vostrej narez, asi se ti to hrozne libilo, ze to sem musis cpat, nechces sem dat este fotky? jinak sem slysel tvuj gangsta vidlackej hiphop

Old Post 10-05-2004 v 18:43 PM
da_tatrman je offline   Profil uživatele da_tatrman   Find more posts by da_tatrman   Foto galerie člena da_tatrman   Click here to Send da_tatrman a Private Message   Add da_tatrman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 901

já jsem měla nejhorší stav, když mi umřel strejda.Byla jsem fakt v koncích a do toho jsme dali mega brko a mě to totálně zabilo.Myslela jsem, že žijeme všichni ve snu, že nic neni realita a všichni byli v záři reflektorů.Nic opravdovějšího jsem nezažila.nevim jak jsem se dostala do postele, ale když jsem ulehala, bála jsem se, že už to nikdy neskončí...fakt schyza.pak mě začlo napadat, že co když je tohle vnímání naprosto normální pro ostatní, jenom já žiju uplně v jinejch představách...no co vám budu povídat děs

Old Post 10-05-2004 v 19:30 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HALUZAK
Stálý Člen

Karma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 902

aSI žEN HHJT

Old Post 10-05-2004 v 23:16 PM
HALUZAK je offline   Profil uživatele HALUZAK   Find more posts by HALUZAK   Foto galerie člena HALUZAK   Click here to Send HALUZAK a Private Message   Add HALUZAK to your buddy list     Navštiv homepage uživatele HALUZAK! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HALUZAK
Stálý Člen

Karma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 903

No dnes dopíšem to čo som včera nevladal.brutalitka bolo včera to že som sa tu včera skosil v plnej internetovej miestnosti zo stoličky flash jak hovado.začalo to tym že som na písanie na klavesnici mohol písať len pravou rukou lebo ked som používal lavu myslel som že mi roztrhne srdce.Musel som mať na ušiach pustenu stale nejaku hudbu lebo to ticho a tukanie do klavesníc sa nedalo zniesť.Potom som chvilu hladal v počítači nejaku lepšiu hudbu nezmyselne som klikal hocikde kde sa dalo strašne som sa ponahlal čím skôr niečo pustiť to ticho bolo HNUSNEEEE a potom to prišlo ticho urobilo svoje a PRAAAAAAASK nejak ma to seklo a mam hanbu na dva tyždne.

Old Post 11-05-2004 v 15:15 PM
HALUZAK je offline   Profil uživatele HALUZAK   Find more posts by HALUZAK   Foto galerie člena HALUZAK   Click here to Send HALUZAK a Private Message   Add HALUZAK to your buddy list     Navštiv homepage uživatele HALUZAK! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
carlos*spc
Nový Člen

Karma uživatele carlos*spc - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 904

nice...

who is the real terorist?

Old Post 11-05-2004 v 15:24 PM
carlos*spc je offline   Profil uživatele carlos*spc   Find more posts by carlos*spc   Foto galerie člena carlos*spc   Click here to Send carlos*spc a Private Message   Add carlos*spc to your buddy list     Navštiv homepage uživatele carlos*spc! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kash
Stálý Člen

Karma uživatele Kash - 16% PěstitelskáKarma uživatele Kash - 16% Pěstitelská

Palec nahoru - Příspěvek č. 905

po fuckt dobrych speku skunku ... sem nejednou uviz na 2 hodiny na PRIMEM PRENOSU Z PARLAMENTU (nebo ze snemovny :p ) ... kazdopadne je to lepsi ne TELESHOPING ..
btw: ale co se mi nestalo ? Jedu autobusem (10 km do Ostravy ) a furt me tam votravuje trpaslik ... asi po patnacti minutach zmizesl a ja s radosti vystoupil ... ale asi vo 5 zastavek driv

Old Post 11-05-2004 v 19:00 PM
Kash je offline   Profil uživatele Kash   Find more posts by Kash   Foto galerie člena Kash   Click here to Send Kash a Private Message   Add Kash to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
carlos*spc
Nový Člen

Karma uživatele carlos*spc - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 906

trpaslici su svine ,zvlast na mlieku ,alebo tripe..

who is the real terorist?

Old Post 12-05-2004 v 10:04 AM
carlos*spc je offline   Profil uživatele carlos*spc   Find more posts by carlos*spc   Foto galerie člena carlos*spc   Click here to Send carlos*spc a Private Message   Add carlos*spc to your buddy list     Navštiv homepage uživatele carlos*spc! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kody_69
Nový Člen

Karma uživatele kody_69 - 0% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 907

Můj dobrej kámoš pěstuje takže to mam dobrý (čti grátis), ale jednou mi dal plnej sakl vod svýho bratrance nebo co a řikal že to je pořádně silný a abych to prej nehulil všechno najednou nebo mě to fakt zabije, ale já sem mu nevěřil (a to byla chyba).
Tak sem pozval dva kámoše že se po tréninku zhulíme. Tak sme smotli dva menší, ty dva už byli docela v náladě, ale se mnou to jaksi nic nedělalo, tak sme si řekli že je škoda po dvou špecích nebejt zhulenej. Tak sme ubalili i ten „zbytek“ a to už byla pořádná raketa. Tak někde v půlce kámoši řekli že už nechcou tak sem to dojel…
Ze začátku nic moc, ale pak to stálo za to. Jeden z těch kámošů šel domu a já sem šel s tim druhym. Šli sme v nějakym podchodu a ten kámoš mi řikal nějakej ftip a mě se najednou úplně zamlžili voči svět mi začal úplně stmavávat a pulsovat až sem málem hodil grécu. Pak sme šli přes silnici a mě málem porazilo auto protože mě vůbec nenapadlo se podivat jestli něco jede. Kámoš mě odtáh na druhou stranu a kolem šel nějakej houmlesák kterej u nás ve městě vybírá popelnice a kámoš mi začal vyprávět něco o tom že s nima bydlí v bytě a s nim spí v posteli a každej večer ho drbe za nohu, ale abych to nikomu neřikal že by to byla hrozná vostuda. Čím dál víc si začínám uvědomovat jaká to byla píčovina, ale v tu chvíli mi to přišlo jako úplný spiknutí a nedovedete si představit jak já sem tomu veřil. Až když sme šli do krámu pro nějakou zažírku tak mi ten debil řek že si dělá prdel a mě se úplně ulevilo protože to byla fakt hrůza. Před tim krámem mi připadalo že sem tam stál tak půl hodiny (i když tam ten čamrák byl asi jenom 2 min) a všechno mi připadalo jak sen, jenom probudit se nešlo. Tak sme pak venku zewlovali asi ještě hodinu neš to ze mě vyprchalo, ale ten muj kámoš se mě ještě teď, po půl roce směje jakýho ze mě udělal debila.

Naposledy upravil kody_69 13-05-2004 v 16:10 PM

Old Post 12-05-2004 v 19:58 PM
kody_69 je offline   Profil uživatele kody_69   Find more posts by kody_69   Foto galerie člena kody_69   Click here to Send kody_69 a Private Message   Add kody_69 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
thorak
Nový Člen

Karma uživatele thorak - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 908

Já měl nejbrutálnější zážitek v tanečních, zkouřili sme se před tanečníma a pak se šlo, nejdřív to byla strašná prdel(výtlem jako sviňa), pak sem se rozjel a myslel sem si že tancuju uplně skvěle, ale když sem otevřel očí tak vidim jak všichni stojej okolo mě a tleměj se, samozřejmě že mě mistr vyhodil, škoda že to nikdo nenatočil na kameru fakt bych to chtěl vidět.

Old Post 15-05-2004 v 11:03 AM
thorak je offline   Profil uživatele thorak   Find more posts by thorak   Foto galerie člena thorak   Click here to Send thorak a Private Message   Add thorak to your buddy list     Navštiv homepage uživatele thorak! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
da_tatrman
Stálý Člen

Karma uživatele da_tatrman - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 909

jeden manik prej chodil do tanecnich us asi treti rok a dycky se vyhulil

Old Post 15-05-2004 v 13:31 PM
da_tatrman je offline   Profil uživatele da_tatrman   Find more posts by da_tatrman   Foto galerie člena da_tatrman   Click here to Send da_tatrman a Private Message   Add da_tatrman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ouki Kouki
Stálý Člen

Karma uživatele Ouki Kouki - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 910

Jednou jsme byli v hospodě a kámoš balil špeka...za chvíli přišel hospodskej a začal do něho hustit že jestli si chce píchat něco do žíli tak ať radší vypadne...tak brutální výbuch smích ste nezažily!!!!!!!

Tak sorry no!!Někdo něco řekne a pak něj je na každej nasranej!!Fakt bych rád věděl za co.......

Old Post 15-05-2004 v 16:13 PM
Ouki Kouki je offline   Profil uživatele Ouki Kouki   Find more posts by Ouki Kouki   Foto galerie člena Ouki Kouki   Click here to Send Ouki Kouki a Private Message   Add Ouki Kouki to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ouki Kouki! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ganjoman
Stálý Člen

Karma uživatele ganjoman - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 911

Tak dneska to bylo docela super. Rozhodli jsme se s mojí holkou a 2 kamarádama že si uděláme piknik. Nakoupili jsme si jídla za 400 (samé dobroty co bysme si za ty prachy co po nás chcou nikdy nekoupili), vzali bubny, hulo, dydjeridu a vyrazili jsme. Nejdřív jsem si vytáhli deku, otevřeli plechovky s ananasem a mandarinkama, dostihy, a sázky a začali hrát. Moja holka si dala blbé předsevzetí že to omezí a tak hulila míň než my. Během hry jsme zažili plno dobrodružství jak už výměna figurek s koskou(místo figurek jsme měli kostky protože jsme si zapomněli figurky), nakecávání bankéřovi že mi má dát okamžitě 10 000 atd. ale nejlepší bylo když jsme se všichni vypálení dostali během jednoho kola na políčko "Podezření z dopingu" což nás absolutně odrovnalo. Celí večer jsme zakončili lupkáním relaxační folie(ten kdo sleduje Red Dwarf tuší) z billboardu na Oscara.
Nebyl to moc brutální zážitek ale mi jsme se hodně nasmáli.

Old Post 15-05-2004 v 22:39 PM
ganjoman je offline   Profil uživatele ganjoman   Find more posts by ganjoman   Foto galerie člena ganjoman   Click here to Send ganjoman a Private Message   Add ganjoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
adam13
Stálý Člen

Karma uživatele adam13 - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 912

to ganjoman
A votom to je! není nad kamose a kamosky

Don´t drink and drive - Smoke and fly! ! ! - ;o) .... moje stránky http://edyyyy.wz.cz a ještě druhý (ty sem dělal úplně sám) http://aidam.wz.cz

"Ikdyž se ti omylem dostane do mozku kulička trhaviny s rozbuškou - neztrácej hlavu!"

Old Post 17-05-2004 v 11:11 AM
adam13 je offline   Profil uživatele adam13   Find more posts by adam13   Foto galerie člena adam13   Click here to Send adam13 a Private Message   Add adam13 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele adam13! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:47 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 55 56 57 58 59 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás