Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » Zajímalo by mě kdo používá jaký hnojivo a jak je s ním spokojenej!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 54 55 56 57 58 »
Autor
Téma 
husajn
Stálý Člen

Karma uživatele husajn - 94% PěstitelskáKarma uživatele husajn - 94% PěstitelskáKarma uživatele husajn - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 881

Dnes jsem se pokusil udělat si vlastní hnojku z kopřiv,jak sem se tu někde dočetl.A chci se zeptat.Píšete že stačí dát kvasit natrhaný čerství kopřivy do vody.Takže jak probíhá takoví kvašení?Musí se zamezit přístupu vzduchu nebo fakt stačí jen nechat čmánět kopřivy ve vodě několik dnů (týdnů)???A co přesně,myslim chemicky,tímto postupem získám?Díky za rady odborníků.

Old Post 08-06-2005 v 19:21 PM
husajn je offline   Profil uživatele husajn   Find more posts by husajn   Foto galerie člena husajn   Click here to Send husajn a Private Message   Add husajn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 882

Takže letos:
růst: wuxal super, bi-algeen (oboje ve formě postřiku na listy)
U toho wuxalu mě ale zaráží vysokej procentuální obsah fosforu, je ho tam prakticky stejně co dusíku. Tak nevím. Chtěl bych sehnat guano. Možná dám i slepičáky (sere mě, že moc smrdí a špatně se s něma manipuluje, pole je daleko)
květ: OBM, bi-algeen. Na květ je ale zatím čas

Old Post 09-06-2005 v 12:28 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snark
Stálý Člen

Karma uživatele snark - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 883

Apofiss - mmm PK od Atami zvyšuje hodnoty pH - optimální je dotápět to podle EC metru - jinak zvyšovat dávkování od 0,25 ml na litr až do 1,5 ml na litr- větší koncentrace je bych řek zbytečná

Snark in the System

Old Post 09-06-2005 v 14:24 PM
snark je offline   Profil uživatele snark   Find more posts by snark   Foto galerie člena snark   Click here to Send snark a Private Message   Add snark to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nitrid
Nový Člen

Karma uživatele Nitrid - 0% Pěstitelská

Organika Příspěvek č. 884

Hmmmmm.... neporadíte mi někdo ja mám udělat slepičák prej je to fakt super a roste to tak 2krát rychlejc.

Old Post 17-06-2005 v 08:44 AM
Nitrid je offline   Profil uživatele Nitrid   Find more posts by Nitrid   Foto galerie člena Nitrid   Click here to Send Nitrid a Private Message   Add Nitrid to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Alalí
Stálý Člen

Karma uživatele Alalí - 15% Pěstitelská

Krystalon plod- hermouši? Příspěvek č. 885

Lidičky, nevim jestli jste to už někdy pozorovali, ale zdá se mi, že Krystalon start je v pohodě, ale jakmile jsem nasadila Krystalon plod, začali se mi z toho dělat hermouši. Obzskoušávala jsem to 2 roky a chtěla bych na to slyšet nějakej jinej názor. Díky

Old Post 23-06-2005 v 12:49 PM
Alalí je offline   Profil uživatele Alalí   Find more posts by Alalí   Foto galerie člena Alalí   Click here to Send Alalí a Private Message   Add Alalí to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rostislaw
Stálý Člen

Karma uživatele rostislaw - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 886

mel bych 2 otazecky 1, kde sezenu obm?
2,jak sem muzu hodit moje fotky?

mjcvmnbvnb

Old Post 23-06-2005 v 12:55 PM
rostislaw je offline   Profil uživatele rostislaw   Find more posts by rostislaw   Foto galerie člena rostislaw   Click here to Send rostislaw a Private Message   Add rostislaw to your buddy list     Navštiv homepage uživatele rostislaw! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mirosk
Stálý Člen

Karma uživatele mirosk - 41% PěstitelskáKarma uživatele mirosk - 41% PěstitelskáKarma uživatele mirosk - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 887

to: rostislaw

http://grower.cz/forum/misc.php?act...aqgroupid=16#93

Fuck the cola, fuck the pizza, all we need is slivovica
systems: BONGASMASK DÓZABONG

Old Post 23-06-2005 v 13:07 PM
mirosk je offline   Profil uživatele mirosk   Find more posts by mirosk   Foto galerie člena mirosk   Click here to Send mirosk a Private Message   Add mirosk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kutas
Stálý Člen

Karma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 888

hm ja kdyz hnojil krystalonem tak se mi na samici udelalo par kouli ktere sem ani nezpozoroval a pak mi z toho vzniklo par semen.. ale je mozne ze to tim nebylo. A taky by me zajimalo kde sehnat OBM, bude to v baumaxu nebo obi?

Old Post 23-06-2005 v 21:42 PM
Kutas je offline   Profil uživatele Kutas   Find more posts by Kutas   Foto galerie člena Kutas   Click here to Send Kutas a Private Message   Add Kutas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 889

no....krystalon bych na kvet nepouzival, jelikoz co si ze svejch mladejch let pamatuju, tak je v nem spousta dusiku /N/ kerej je lepsi spis pro rust. pro kvet kytka potrebuje spis P a K a njaky stopovy prvky. takze bych rozhodne krystalonem plod a kvet nehnojil.
Ale POZOR jestli si obsukaval 2 roky hermouse tak pristi rok ti s nejvetsi pravdepodobnosti vyroste zase hermous. takze doporucuju vyzkouset njakou nezdegerovanou genetiku.
peace

Old Post 24-06-2005 v 10:46 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Alalí
Stálý Člen

Karma uživatele Alalí - 15% Pěstitelská

Příspěvek č. 890

Ahoj. Díky za typy, určitě chci zkusit něco jinýho než Krystalon. Docela se mi v minulých letech osvědčili normální holubí a slepičí sračky ve vodě. Máte k tomu někdo nějaký výhrady a připomínky? Díky

Old Post 27-06-2005 v 07:59 AM
Alalí je offline   Profil uživatele Alalí   Find more posts by Alalí   Foto galerie člena Alalí   Click here to Send Alalí a Private Message   Add Alalí to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shorty*1
Stálý Člen

Karma uživatele Shorty*1 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 891

K těm kopřivám nádobu nech asi 14 dní kvasit za přístupu vzducha a občas to promíchej.

Old Post 27-06-2005 v 10:59 AM
Shorty*1 je offline   Profil uživatele Shorty*1   Find more posts by Shorty*1   Foto galerie člena Shorty*1   Click here to Send Shorty*1 a Private Message   Add Shorty*1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shorty*1
Stálý Člen

Karma uživatele Shorty*1 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 892

Jo a získáš tím dusík který ti podporuje růst kytky

Old Post 27-06-2005 v 11:01 AM
Shorty*1 je offline   Profil uživatele Shorty*1   Find more posts by Shorty*1   Foto galerie člena Shorty*1   Click here to Send Shorty*1 a Private Message   Add Shorty*1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jay-jay
Stálý Člen

Karma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 893

nitrid:
mixni to půl na půl s vodou,zakryj a nech týden kvasit.Pak to lij tak 1:10 s vodou (raději ale zpočátku míň,ať to nespálíš)

cosa nostra

Old Post 28-06-2005 v 07:32 AM
Jay-jay je offline   Profil uživatele Jay-jay   Find more posts by Jay-jay   Foto galerie člena Jay-jay   Click here to Send Jay-jay a Private Message   Add Jay-jay to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jay-jay
Stálý Člen

Karma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 894

pan jahoda:
Nitrid: jak udelat slepicak ? Musis se promenit ve slepici a vysrat se

cosa nostra

Old Post 28-06-2005 v 07:33 AM
Jay-jay je offline   Profil uživatele Jay-jay   Find more posts by Jay-jay   Foto galerie člena Jay-jay   Click here to Send Jay-jay a Private Message   Add Jay-jay to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jackes
Nový Člen

Karma uživatele jackes - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 895

Cest lidi a pouzivate nekdo ADVANCED HYDROPHONIC OF HOLAND???Dik

Old Post 28-06-2005 v 13:39 PM
jackes je offline   Profil uživatele jackes   Find more posts by jackes   Foto galerie člena jackes   Click here to Send jackes a Private Message   Add jackes to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
enzo
Stálý Člen

Karma uživatele enzo - 21% PěstitelskáKarma uživatele enzo - 21% PěstitelskáKarma uživatele enzo - 21% PěstitelskáKarma uživatele enzo - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 896

neviem, myslim ze som to uz niekde pisal..hmm, pouzivam na rast krystalon start, no buduci rok chcem prejst na organicku cestu, takze neviete mi poradit nejaky komercny vyrobok ktory sa ucinnostou vyrovna krystalonu start (alebo bude aj lepsi)? napr. od plagronu alga grow alebo start up? popripade skusenosti s inymi firmami? dik

Outdoor 2004

Old Post 08-07-2005 v 11:49 AM
enzo je offline   Profil uživatele enzo   Find more posts by enzo   Foto galerie člena enzo   Click here to Send enzo a Private Message   Add enzo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:06 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 54 55 56 57 58 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
23-07-2021 - Zajímalo by mě kdo používá jaký hnojivo a jak je s ním spokojenej! II. - 198 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás