Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dnes jsem se pokusil udělat si vlastní hnojku z kopřiv,jak sem se tu někde dočetl.A chci se zeptat.Píšete že stačí dát kvasit natrhaný čerství kopřivy do vody.Takže jak probíhá takoví kvašení?Musí se zamezit přístupu vzduchu nebo fakt stačí jen nechat čmánět kopřivy ve vodě několik dnů (týdnů)???A co přesně,myslim chemicky,tímto postupem získám?Díky za rady odborníků.
Takže letos:
růst: wuxal super, bi-algeen (oboje ve formě postřiku na listy)
U toho wuxalu mě ale zaráží vysokej procentuální obsah fosforu, je ho tam prakticky stejně co dusíku. Tak nevím. Chtěl bych sehnat guano. Možná dám i slepičáky (sere mě, že moc smrdí a špatně se s něma manipuluje, pole je daleko)
květ: OBM, bi-algeen. Na květ je ale zatím čas
Apofiss - mmm PK od Atami zvyšuje hodnoty pH - optimální je dotápět to podle EC metru - jinak zvyšovat dávkování od 0,25 ml na litr až do 1,5 ml na litr- větší koncentrace je bych řek zbytečná
Lidičky, nevim jestli jste to už někdy pozorovali, ale zdá se mi, že Krystalon start je v pohodě, ale jakmile jsem nasadila Krystalon plod, začali se mi z toho dělat hermouši. Obzskoušávala jsem to 2 roky a chtěla bych na to slyšet nějakej jinej názor. Díky
hm ja kdyz hnojil krystalonem tak se mi na samici udelalo par kouli ktere sem ani nezpozoroval a pak mi z toho vzniklo par semen.. ale je mozne ze to tim nebylo. A taky by me zajimalo kde sehnat OBM, bude to v baumaxu nebo obi?
no....krystalon bych na kvet nepouzival, jelikoz co si ze svejch mladejch let pamatuju, tak je v nem spousta dusiku /N/ kerej je lepsi spis pro rust. pro kvet kytka potrebuje spis P a K a njaky stopovy prvky. takze bych rozhodne krystalonem plod a kvet nehnojil.
Ale POZOR jestli si obsukaval 2 roky hermouse tak pristi rok ti s nejvetsi pravdepodobnosti vyroste zase hermous. takze doporucuju vyzkouset njakou nezdegerovanou genetiku.
peace
Ahoj. Díky za typy, určitě chci zkusit něco jinýho než Krystalon. Docela se mi v minulých letech osvědčili normální holubí a slepičí sračky ve vodě. Máte k tomu někdo nějaký výhrady a připomínky? Díky
neviem, myslim ze som to uz niekde pisal..hmm, pouzivam na rast krystalon start, no buduci rok chcem prejst na organicku cestu, takze neviete mi poradit nejaky komercny vyrobok ktory sa ucinnostou vyrovna krystalonu start (alebo bude aj lepsi)? napr. od plagronu alga grow alebo start up? popripade skusenosti s inymi firmami? dik