Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2 Creed: ta moje to nějak dala, už přesně nevím, ale určitě to přežila a byla sklizena.. Záleží, jak moc Ti tam bude syčák řádit, klidně ji může i zabít, jestli se rozjede moc..
Zdravím, potreboval by som pomoc s určením tohoto neřáda. Mal som tam třásněnky ktoré zlikvidoval BIOolej rock effect od Agronatury ale listy stále postupne žltnú a schnú, divné je, že často náhodne, nie nejak z kraja alebo tak ale proste aj od stredu aj od čepele... mám podozrenie na plíseň ( je potom správna voľba nimbový olej aj v prípade, že som pred týždňom aplikoval iný postrekový olej? )
setup: 6kilo, 20l kvetniky, zahradnicky substrat od agra (predhnojeny), bez zvlhcovacky, ofuk 30cm otocny vent., kurvia sa skor listy z dola a stedu, viac tie vo vnutry rastliny co su v tieni ako z okraja
Acheron: chce to viac info....mas to in alebo out,aka rastlina a tak dalej,,..potom to editnu ale ak to mas vonku tak to je uplne prirodzene ze listy takto usichajú. A to hnede hore moze byt aj od preliatia a hnijucich korenov..ale za predpokladu ze to mas in alebo v kvetniku.....
Nazdar na lupení se mi asi vyskytla listová plíseň (nejspíš viz foto) tak sem to postříkal championem 50wp v poměru asi 5g na 1,5l vody a čumim, že mi po tom zůstala usazenina přípravku na listech, ale docela silná.
Máte někdo zkušenosti s tímhle přípravkem? Speciálně jestli je ta usazenina na listech normální? Je to indoor v 2.týdnu
Původní příspěvek od Mr.Nobody Nazdar na lupení se mi asi vyskytla listová plíseň (nejspíš viz foto) tak sem to postříkal championem 50wp v poměru asi 5g na 1,5l vody a čumim, že mi po tom zůstala usazenina přípravku na listech, ale docela silná.
Máte někdo zkušenosti s tímhle přípravkem? Speciálně jestli je ta usazenina na listech normální? Je to indoor v 2.týdnu
Jj, to dělá a jsou i i horší přípravky na povlaky. Toto , ale nemusí být plíseň , to muže být i výživou a když si nejsi jistý, tak jsou vhodnější bio přípravky , ty chemické občas nadělají i nějakou škodu. Výživové a plísňové fleky jsou často podobné.
Bio je fajn třeba http://www.biocont.cz/cz/eshop/alginure-_i19.htm , polyversum atd
Zdravím mám celkem rozsáhlý problém s listy...většina listí vypadá jako na fotkách, je to pěstované venku, je to hnojeno jen lehce plagronem. Jedna kytka je takto postizena a hned vedle ni stejný druh a listí je fain... http://guaninho.rajce.idnes.cz/weed
Ahojte lidi mám problém měl sem rozkalibrovanej ph metr tetkom už je ok ale nevím jestli jsou to následky toho když nebylo správné ph tetkom už je druhej týden ph v normě ale pořád jsou tam nějaké suché listy hnojim jednou týdne + postrik obden 1l na všechny kytky a je v tom 1ml start up a 4ml alga grow . Takže to může bejt prehnojene zřejmě co vy na to ?
asi ti to něco podrylo...taky mi teď krtci ve finále zdecimovaly záhon...
Myslíš? Lebo stalo sa mi to na každej rastline .. Nemože to byť preto že je už vonku chladno? Unás dosahuje v noci až -1 ... Niejaka rada ako to zachraniť? Niejaky prípravok albo niečo? Piatok som to ešte pohnojil tak dúfam že sa trochu schopia
Jako medium používám předhnojený substrát od argo, problém se objevil už podruhé,
druhý den po vložení klonů do boxu. 25 stupňů, vlhkost 75%, sodík 600w. Poprvé sem použil diamantovou fólii, nikdy dřív jsem podobné žloutnutí neviděl. Začíná od středu listu a zdá se že zatím nemá vliv na růst. Please help
podle mě máš nízko lampu a je to asi velkej šok pro kytky nejsou zvyklí ,to se stává i na jaře když to máš nejdřív doma třeba pod zářivkou a pak to dáš na prudký slunce
Zdar growers mám problém stalo se přes noc .ec 1.4 stabilní Ph 5,7 taky drží ,jedu to v nft ,teploty box 21 noc 26 max den zalivka 22-23 st.přijde mi to jako spálené a nebo chybí fosfor světlo 450w hnojiva AH čistá voda ec 0.1 ph 6.3.co vy na to .b
Zdravím, potřeboval bych poradit tohle se mi objevuje na listech.
Mám 40den květu, jedu v atami wilma mám 11l květináče jedu v kokosu. Teplota D 22 N 18. EC 1,7 pH 5,8. Hnojim Advenced Nutrints.
Tyto kytky jsou Delahaze objevuje se to jen na ní. mám tam i blueberry a super crystal ani na jedné se nic neobjevuje.
Jinak jsem to kontroloval pod mikroskopem a žádné broučky tam nemám. A je to jen na vrchních listech.
Ono podle mě už s tím stejně asi nic neudělám za 20dní Ale aspoň bych věděl na příště.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<