Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim chtel bych se poradit ohledne sklizne.
Nejdriv trocha informaci:
Vsechny kytky sou z noname seminek jedne rostliny kvetou dnesnim dnem zhruba 6-7 tydnu. Kytka c. 1 a 4 sou hermaci kterejm sem se snazil trhat koule. Moc se to nepovedlo, 3 a 4 maji kupu seminek a 1 jich ma jenom par. Puvodne sem chtel jeste zahnojit PK a skusit 14 dni delat flushing. ted premyslim ze ty s hodne seminkama seknu. Co vy na to?
Původní příspěvek od XIX Zdravim chtel bych se poradit ohledne sklizne.
Nejdriv trocha informaci:
Vsechny kytky sou z noname seminek jedne rostliny kvetou dnesnim dnem zhruba 6-7 tydnu. Kytka c. 1 a 4 sou hermaci kterejm sem se snazil trhat koule. Moc se to nepovedlo, 3 a 4 maji kupu seminek a 1 jich ma jenom par. Puvodne sem chtel jeste zahnojit PK a skusit 14 dni delat flushing. ted premyslim ze ty s hodne seminkama seknu. Co vy na to?
Kdyby s tam měl semena, tak nemáš blyzny (ty bílé chlupy) mech tak a sám uvydíš, je blbost to sekat brzo, i kdyby si chtěl semena tak ještě nebudou zralé. Podle mého OKA, je to všechno ok a ještě čekej,
Nevim teda , ale já sem měl 2 léta za sebou hermáče(indoor). Poprvé jsem se snažil trhat "koule" a ničemu to nepomohlo. Kytky všechny oprcaný, kvalita nic moc a díky tý kyselině( ted nevim jak se jmenuje) co se tvoří při hermáčích, to hnusně chutná i smrdí.
Takže jak sem znova objevil hermáče, okamžitě sem vše sesekal a udělám bubble hash Dokonce se ještě pořádně nerozjela ta smradlavá kyselina, tak bude háša voňavej.
Kolik ti chybí do konce ?
Já bych to sesekal, udělal hash, nebo koláčky a koupil si prcky z kvalitní matky, který nebudou dělat hermáče.
no a co já teda ? nikdo nic ? žádné rady ? mám to nechat dýl nebo to mám udělat takhle ?
Ahoj,
doporučuju si něco přečíst o trichomech a koupit si tohle http://www.growmania.cz/kapesni-mik...enim-p-261.html
Díky tomuhle kukátku poznáš kdy má kytka ideální poměr všech aktivních látek. Můžeš to sklidit brzo a mít málo CBD, nebo pozdě a mít ho hodně. S timhle to vychytáš.
Už 4 roky nesklízim jinak a kvalitu mojí travky si pochvalujou široko daleko
Ahoj,
doporučuju si něco přečíst o trichomech a koupit si tohle http://www.growmania.cz/kapesni-mik...enim-p-261.html
Díky tomuhle kukátku poznáš kdy má kytka ideální poměr všech aktivních látek. Můžeš to sklidit brzo a mít málo CBD, nebo pozdě a mít ho hodně. S timhle to vychytáš.
Už 4 roky nesklízim jinak a kvalitu mojí travky si pochvalujou široko daleko
Zdar, a v jake fazy tedy sklizis? Kdyz jsou trichomy cire, mlecne?
Zdravím mám problém, dneska som sa dozvedel že budem musiet pracovne odscestovať. No tam vonka ma čakajú moje deti , plánoval som ich kosiť o týžden+ ked ich skosím dnes ?! Bude to aspoň ako tak ? bude sa to dať fajčiť ? či to nemá cenu ?
ahoj,
mám malý problém a kytičkama na půdě. Když jsem je chtěl sklidit všiml jsem si, že mezi hnědými bliznami v dost velké míře vyrůstají nové pěkně bílé (zhruba u 6 kytek), a proto se ptám mam je i přes to už sklidit když už je cca. 90% ostatních blizen hnědejch. Toto se mi ješte nestalo a tak teď fakt nevim co s tim.
zdravim, chtel bych se zeptat jestli mi muzete poradit kdy tak zhruba pokosit....jedna se o shamana ze semenka od dutcha passion, vylezlo z hliny 26.4 a pisou ze prej prvni tyden v rijnu by to melo byt ale ty palice uz se tak tejden nijak nemenej sice pomer bilejch blizen vuci hnedejm zaschlejm je tak 70% / 30% ale vetsinou sou hnedsi na nizzsich aldach nez na vrskach ...nechci mit ze sativky uspavaci srac...fota sou z jedne kytky behem dvou dnu...
Kolik myslíte že jí mám dat ještě času? Má za sebou cca 35dní květu, zkoušel jsem prohnat přez sklo menší záštipek a vše fungovalo tak jak mělo ..Měl jsem v plánu jí sklidit až tak 30.9-10.10, ale myslím si že to bez listů už stejně moc nepokyne, navíc se docela obávam čorek, tak bych to měl už nejradši doma.. tak přemýšlím že jí dám posledních 14dní.. Jak to vidíte vy??