Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam. !!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 54 55 56 57 58 »
Autor
Téma 
Pepe666
Stálý Člen

Karma uživatele Pepe666 - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pepe666 - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pepe666 - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pepe666 - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pepe666 - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pepe666 - 97% Pěstitelská

Dotaz prosím o pomoc zkušení groweři Příspěvek č. 881

Zdravím všechny growery, growerky a growerčata....:-)

Prosím zkušené growery o pomoc při odhalení nedostatku konkrétní živiny.

Na obrázku je moje ICE z řízku....hnojím pouze občas (Plagron) a i tak jsem jí možná trošku spálil ale dělá mi starost nedostatek:

je to hořčík? Před týdnem jsem zalil s hořkou solí a beze změny...

nebo že by to bylo železo? Nebo zinek? Nemůžu to nějak poznat...

Nebo kombinace?

Díval jsem se do Jackerspackleho řešiče problémů.....

Díky za názory, jak řešit vím jen nevím co jí chybí

Naposledy upravil Pepe666 09-07-2010 v 13:15 PM

Old Post 09-07-2010 v 12:29 PM
Pepe666 je offline   Profil uživatele Pepe666   Find more posts by Pepe666   Foto galerie člena Pepe666   Click here to Send Pepe666 a Private Message   Add Pepe666 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krasus
Stálý Člen

Karma uživatele krasus - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 882

bych pridal dusik

Old Post 09-07-2010 v 14:02 PM
krasus je offline   Profil uživatele krasus   Find more posts by krasus   Foto galerie člena krasus   Click here to Send krasus a Private Message   Add krasus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pepe666
Stálý Člen

Karma uživatele Pepe666 - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pepe666 - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pepe666 - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pepe666 - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pepe666 - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pepe666 - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 883

citace:
Původní příspěvek od krasus
bych pridal dusik

No já měl zato, že když hnojím Plagronem AlgaBloom tak dusíku je dost?

Old Post 09-07-2010 v 14:12 PM
Pepe666 je offline   Profil uživatele Pepe666   Find more posts by Pepe666   Foto galerie člena Pepe666   Click here to Send Pepe666 a Private Message   Add Pepe666 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dev1lagain
Stálý Člen

Karma uživatele Dev1lagain - 82% PěstitelskáKarma uživatele Dev1lagain - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 884

To Pepe666 hele přesně uplně ten samej provar mam na svejch kytkách. 10 dní sem s tim bojoval,do toho PH a horko a myslim si že to bylo "Nedostatek hořčíku zapříčiněný špatným PH což zamezuje i přísunu dusíku" ---toť můj názor,myslim že už se mi to nezhoršuje,upravil sem PH +hořká sůl a taky sem měl podezření že je už plagron 3 nebo 4 roky starej že by mohl bejt zkaženej,tak sem pořídil new a zdá se mi že už se to nezhoršuje.... Hlavně se jim nesnaž dát živiny bez upraveného PH!!!! To by sis mohl zavařit ještě víc.čest

1st Indoor zařivky 4x K2 --sklizeno
400w 10x papaya 2x DB sklizeno
600W 10x white widow -sklizeno
600w Chrystal 5x+ 4x skunk1/hindu kush-sklizeno
Bubbler vs hlína 600w Ap11,CM,ED,SSH,bubble gum--PRÁVĚ JEDE!!!

Devílkův out 4fun 2010 --PRÁVĚ JEDE!!!

Budoucnost patří těm kteří věří svým snům.

Občas děláme chyby tak hloupé,že se z nich nikdo ani nemůže poučit.

Co dělá lenochod když hoří les??? No hoří s nim

Old Post 09-07-2010 v 14:36 PM
Dev1lagain je offline   Profil uživatele Dev1lagain   Find more posts by Dev1lagain   Foto galerie člena Dev1lagain   Click here to Send Dev1lagain a Private Message   Add Dev1lagain to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pepe666
Stálý Člen

Příspěvek č. 885

citace:
Původní příspěvek od Dev1lagain
To Pepe666 hele přesně uplně ten samej provar mam na svejch kytkách. 10 dní sem s tim bojoval,do toho PH a horko a myslim si že to bylo "Nedostatek hořčíku zapříčiněný špatným PH což zamezuje i přísunu dusíku" ---toť můj názor,myslim že už se mi to nezhoršuje,upravil sem PH +hořká sůl a taky sem měl podezření že je už plagron 3 nebo 4 roky starej že by mohl bejt zkaženej,tak sem pořídil new a zdá se mi že už se to nezhoršuje.... Hlavně se jim nesnaž dát živiny bez upraveného PH!!!! To by sis mohl zavařit ještě víc.čest

Hele to bude ono...Hnojivo je letos koupené a mělo by být ok.
Zkusím udělat něco s tím Ph ale mám jen lakmusové papírky....
Díky za radu

Old Post 09-07-2010 v 14:52 PM
Kambu

Karma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 886

Zdravím,mám dotaz,na pár listech se mi oběvili takové jako by fleky,ale jsou tam i takové dírky,jako by to něco užralo nebo tak..de oto,že na tech flekoch jsou i díry,tak se chci zeptat,čím by to mohlo být..
Jinak je to focené mobilem a kvalita není 2x nejlepší,ale nic jinšího nemám,tak kdyby ste to někdo poznali podle té fotky byl bych rád.

Old Post 09-07-2010 v 18:48 PM
Kambu je offline   Profil uživatele Kambu   Find more posts by Kambu   Foto galerie člena Kambu   Click here to Send Kambu a Private Message   Add Kambu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bubik
grandpappy

Karma uživatele bubik - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 887

kambu:
http://grower.cz/forum/showthread.p...2285#post442285

Old Post 10-07-2010 v 10:58 AM
bubik je offline   Profil uživatele bubik   Find more posts by bubik   Foto galerie člena bubik   Click here to Send bubik a Private Message   Add bubik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BloodyBeer
Stálý Člen

Karma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 888

citace:
Původní příspěvek od Pepe666

No já měl zato, že když hnojím Plagronem AlgaBloom tak dusíku je dost?

algabloom ma uplne malinko dusiku a tim padem je ho v hline malo. Jestli tam davas ted na rustu hnojivo na kvet tak se ti muze stat ze si zasolis hlinu a budes mit pozdeji problemy.

jinak bych taky tipovat nedostatek dusiku ale radeji si premer PH vody

125W CFL Mandala, SSH
125W CFL, 150HPS. Sensi Mix, Cole Train
Gumby Hash
Bloodyho Bezúdržbový Pěst

Vsechny cisla SoftSecretsCZ volne k stahnuti:http://www.softsecrets.nl/?id=150&title=Issues

I fall in love to LST but scotland is my only love.

Karma je děvka, není hezké přát ostatním něco nepěkného.

Old Post 10-07-2010 v 15:07 PM
BloodyBeer je offline   Profil uživatele BloodyBeer   Find more posts by BloodyBeer   Foto galerie člena BloodyBeer   Click here to Send BloodyBeer a Private Message   Add BloodyBeer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 889

před pár dny se mi toto objevilo na listech a pořád se to rozšiřuje, nevíte někdo co to způsobuje?

Old Post 11-07-2010 v 11:51 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr.Crabakles
Stálý Člen

Karma uživatele Dr.Crabakles - 76% PěstitelskáKarma uživatele Dr.Crabakles - 76% PěstitelskáKarma uživatele Dr.Crabakles - 76% Pěstitelská

Škůdci Příspěvek č. 890

Zdravim, na kytkach mi něco začíná řádit... Co to je? Řek bych, že nějaká plíseň ale těžko říct. Vůbec nevim co s tím... začíná se to pěkně šířit :/ Jinak... Měl jsem na nich mšice, kterejm sem vrátil útok BIOolem, docela zabral ale ne 100%, každopádně ty listy usychaly už před aplikací přípravku. Co s tim??? Kytky mam v 6l květináčích na balkoně na J-Z straně, substrát mam royalty mix. Dík

"Nepěstuju abych přežil... Žiju abych pěstoval!"
"Každý vyhulený gram, hřebíček do rakve imperialistických štváčů!"
"Teoreticky jsem toho dokázal už tolik, ale prakticky jsem pořád jen alkoholik" -Deph
Pekelná ordinace Dr.Crabaklese kalibru 70w - aneb jak na MINIBox pro začátečníky

Naposledy upravil Dr.Crabakles 11-07-2010 v 12:23 PM

Old Post 11-07-2010 v 12:12 PM
Dr.Crabakles je offline   Profil uživatele Dr.Crabakles   Find more posts by Dr.Crabakles   Foto galerie člena Dr.Crabakles   Click here to Send Dr.Crabakles a Private Message   Add Dr.Crabakles to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pepe666
Stálý Člen

Příspěvek č. 891

citace:
Původní příspěvek od BloodyBeer

algabloom ma uplne malinko dusiku a tim padem je ho v hline malo. Jestli tam davas ted na rustu hnojivo na kvet tak se ti muze stat ze si zasolis hlinu a budes mit pozdeji problemy.

Sory....je to Alga Grow...spletl jsem se.....jen jsem si hned nevzpoměl.
Kařdopádně jsem to přes vejkend pěkně pos.....chtěl jsem snížit ph podle faq jsem přidal trošičku octa do vody....změřil...vše ok a spálil kytí.
Teď jí zachraňuju prolejváním vodou.....njn dvakrát měř a jednou.....

Old Post 12-07-2010 v 08:21 AM
Hardy
Stálý Člen

Karma uživatele Hardy - 43% PěstitelskáKarma uživatele Hardy - 43% PěstitelskáKarma uživatele Hardy - 43% Pěstitelská

Příspěvek č. 892

Čau, tak se na vás zase musim obrátit s mým problémem. Kytka roste venku, sluníčko od východu slunce po 6. hodinu odpolední. pH v normě (kolem 6,1 - 6,4). Přehnojením ani přelitím to neni, mám podezření na velkou teplotu (vedra byly do dneška mocný)...

Old Post 13-07-2010 v 09:30 AM
Hardy je offline   Profil uživatele Hardy   Find more posts by Hardy   Foto galerie člena Hardy   Click here to Send Hardy a Private Message   Add Hardy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dev1lagain
Stálý Člen

Karma uživatele Dev1lagain - 82% PěstitelskáKarma uživatele Dev1lagain - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 893

Vůbec bych se nedivil kdyby to bylo tim vedrem...kytky podle mě ani nedělaj látkovou výměnu v takovym hycu.Nejhorší je že se ani lístek nehne,takže se nemaj ani jak chladit....je to hnus...ale jestli máš vše ostatní v pohodě tak to nejspíš bude tim...Na přímym slunci je skoro 50 stupnů....

Old Post 13-07-2010 v 11:08 AM
Dev1lagain je offline   Profil uživatele Dev1lagain   Find more posts by Dev1lagain   Foto galerie člena Dev1lagain   Click here to Send Dev1lagain a Private Message   Add Dev1lagain to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dev1lagain
Stálý Člen

Příspěvek č. 894

citace:
Původní příspěvek od BloodyBeer

Souhlasim s tebou že má algabloom hodně málo dusíku ale podle té první fotečky když se podíváš je to jasnej hořčík.Ten žloutne celkově list a žilkování si zeleň drží...dusík žloutne i se žílama...Ale muže to bejt jedno s druhym.Jestli se ti kvůli Ph nevstřebává Mg,nebude se ti moc vstřebávat ani N.

To pepe: A jsi si jistý že potřebuješ PH snížit??? Já si to třeba taky myslel a pak hle :O Ph vody je 5.2 a z hlíny mi teče 5.0 po přidání hnojek :O To je moc i na hydro natož na Hlínu....takže PH+ a hle,kytky zase valí... kup si aspon PH kapky v akvaristice,podle mě na hlínu bohatě stačí.At roste .cuz

Old Post 13-07-2010 v 11:12 AM
fidaso
Nový Člen

Karma uživatele fidaso - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 895

Zdravim vsechny growery mam takovy problemek. Toto se mi udelallo na listech a zacina to napadat i vrcholky. Zalevel jsem to hnojivem s velkym obsahem fosforu cca 6% Poradte prosim co delat mam svoje kyticky rad a nechci o ne prijit. Fido

Old Post 13-07-2010 v 14:05 PM
fidaso je offline   Profil uživatele fidaso   Find more posts by fidaso   Foto galerie člena fidaso   Click here to Send fidaso a Private Message   Add fidaso to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pepe666
Stálý Člen

Příspěvek č. 896

citace:
Původní příspěvek od Dev1lagain

Souhlasim s tebou že má algabloom hodně málo dusíku ale podle té první fotečky když se podíváš je to jasnej hořčík.Ten žloutne celkově list a žilkování si zeleň drží...dusík žloutne i se žílama...Ale muže to bejt jedno s druhym.Jestli se ti kvůli Ph nevstřebává Mg,nebude se ti moc vstřebávat ani N.

To pepe: A jsi si jistý že potřebuješ PH snížit??? Já si to třeba taky myslel a pak hle :O Ph vody je 5.2 a z hlíny mi teče 5.0 po přidání hnojek :O To je moc i na hydro natož na Hlínu....takže PH+ a hle,kytky zase valí... kup si aspon PH kapky v akvaristice,podle mě na hlínu bohatě stačí.At roste .cuz

Povedlo se mi nakonec kytíí zachránit prolejváním květináče vodou ale musel jsem ostříhat spousty velkých spálených listů, docela mě to štve ale co, bez neúspěchů není zkušeností.....
Zkoušel jsem přidat hořkou sůl do zálivky, i postřikem, vše 2/3 dávku abych to nepřehnal......
Ph určo snížit, mám lakmusové papírky a ty mi ukazují Ph 7, měřil jsem odstátou vodu, má Ph 6, hlína by měla mít už od základu taky Ph 6, tak mi není moc jasné jak jsem se dostal na Ph hlíny 7 (měřeno podle FAQ-destilka,vzorek hlíny a odstát).
Nicméně kytííí hned co se vzpamatovala, vesele pokračuje v žloutnutí listů, foto výše......čili problém neodstraněn....:-(

Old Post 13-07-2010 v 15:16 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:44 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 54 55 56 57 58 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
20-04-2024 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VIII. !!! - 1575 odpovědí
09-03-2017 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VII. !!! - 1223 odpovědí
15-07-2015 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VI. !!! - 1201 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás