Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak já se snařím o matky na venek a to The Church,ASH,Hymalaya gold,JHxBel.,Mandala 1,Biddy early...jen to potřebuju někde vyselektit a vyházet samce..tak snad se to nějak udělá
Ahoj growerstvo. Letos sazim na klasiku. Myslim si ze co se kvantity/kvality tyce, lip sem objednat nemohl. Mluvim tady o modelu Orange bud od dutch passion. K tomu mi jeste poslali 5 bonusovejch semen T* Haze X Skunk#1.
Ten ale newim jestli stihne dozrat....preci jenom je tam rodinka Haze. Plus mam jeste krizence OBXBudha a nejaky NN. K tomu vsemu beru jeste par rezanu GWS a Sensi skunk. Kze sem celkem zvedavej na letosek s magickou osmickou na konci.
preco vsetci tak beru Durbana (aj shamana - tichto dvoch berem aj ja) ,,ked ako citam tak rastliny su vraj ukazkove a ako stvorene na OUT, ALE s ucinkami je to slabsie, vraj niesu nic moc. je to pravda ?
Mandala
Hashberry
Speed queen
White satin
Safari mix
Blueberry
White shark
Shaman
Holland hope
Durban poison
Jack herrer řízek na balkon
a nějaký nn to je asi tak vše tak doufám že bude počasí moudré a že mi to jako loni před sklizní někdo nesklidí
cau, tak ja tenhle rok chystam
Durban Poison
Holland Hope
White Widow
Early Skunk
Jack Herrer
Passion 1
tak doufam, ze pocasi bude trochu moudre a corky se mi vyhnou)
no jako hodne lidí taky uvažuju o durbanu je to dobra kytka a taky jsem chtel PPP z nirvany (ma nekdo zkusenosti s Pure Power Plantem ?????) jeste uvidím no..... preju kvalitni rok 08!!!