Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
přípomíná mi to, když sem zalejval jen vršek půdy (že sem to neprolil pořádně až dospoda) a nebo přehnojení, hnoj to tak 1x za týden vícekrát ne a zalejvej čistou odstátou vodou jednou za 2 dny(jak děláš) s tim hnojením ----> méně znamená více
PS: ale zase nechci dělat chytrýho
Mam velke podozrenie ze mi moju rastlinku napadlo nieco zle, tak prosim o radu.. najprv som to bral na lahku vahu sak to je len par zltich listov (som si povedal) ale ked som vydel aj biele bodky, a usichanie vela listov tak uz nie.. zda sa mi aj ze vacsina listov stratila povodnu farbu (je slabo zelena) (Svilusky,houbovite plisne,Třásněnky alebo Molice ?? Co myslite? Ale ziadnych parazitov som este nepostrehol, ani pod lupou. )
Zase neni tam pohled na celej pěstební prostor - nevim, jak sou ty rostliny vitální, vzrostlý.. Když budou mít velkou zásobu listů, tak ty spodní, špatný, můžeš protrhat, jinak ne..
Jeje to je úplně normální že v květu začnou od spodku trochu žloutnout. Skus je trochu pohnojit a bude jim hej. A neboj do konce květu jim určitě hodně listů zbyde...
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Původní příspěvek od Mr.MEN Jeje to je úplně normální že v květu začnou od spodku trochu žloutnout. Skus je trochu pohnojit a bude jim hej. A neboj do konce květu jim určitě hodně listů zbyde...
To mi je jasne ze v kvetovej faze trochu spodne listy zltnu, ale co tie bodky? Hnojim kvalitne ale primerane.. Plagron Terra Bloom to istí
Dal som ju do vnutra, myslel som ze je to tou zimou co je vonku.. ale zda sa mi ze sa to vo vnutri este zhorsilo.. pls poradte co mam robit K+ je ista!
Tak si musíš říct jestli to má vůbec ještě cenu? Protože kytky v květu už se moc nesnaží se jakoby léčit, tím pádem už s tím moc věcí neuděláš a v tak pokročilém květu bych řekl že je to aji zbytečné.
Řekl bych že v pohodě dokvetou je lepší mít málo, než hodně nepoužitelného materiálu když na to teď budeš něco lít.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Původní příspěvek od Mr.MEN Tak si musíš říct jestli to má vůbec ještě cenu? Protože kytky v květu už se moc nesnaží se jakoby léčit, tím pádem už s tím moc věcí neuděláš a v tak pokročilém květu bych řekl že je to aji zbytečné.
Řekl bych že v pohodě dokvetou je lepší mít málo, než hodně nepoužitelného materiálu když na to teď budeš něco lít.
Mno oki, listy ze su chore mi je jedno ale bojim sa ze to prejde aj na palice. A je lepsie tie chore listy ostrihat alebo ich mam nechat tak?
Já bych řekl když je to na listech tak na pálky to nepůjde. Ty úplně ošklivé listy bych ostříhal, zelené bych ještě nechal aby si ještě kytka z těch listů vysála živiny co tam má uloženy. Toď vše.
Je to v pohode nemusis sa bat......Na podzim ta kytka normalne odhadzuje listy ktore jej uz nie su treba....Ak by ty zacali zltnut aj paldy tak daj vediet ale do tej doby ziadna panika pls.....