Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2 Method a od ktere seed banky? ja ho valim od seeds maj ho po 5. seeds predtim 5 seeds 5 kytuli 3x samice ted nedavno sem daval 2 a dve kytule klicil vzdycky good dokonce nejrychlejs, ale zalezi na moc faktorech jako trebas stari semen letos trebas ten biddy se rozhejbal az po peti dnech.A taky zalezi hafo na stesti.
Pup:No bolo tiez od seeds...a mas pravdu.Bolo ich po 5 ale bral som 2 balenia preto som pisal 10..ale je jasne ze som mohol trafit aj daky starsi balicek alebo to bude tymi faktormi...no uvidim ako sa ti bude darit a mozno sa pre tuto odrodu odhodlam znovu...tento rok som vsetko vsadil na Mandala seeds od ktorych som kupil skoro vsetky odrody a mam tu genetiku uz aj odskusanu....
to J.J. and hasan-outdoor:
Zdravím. Neviem, ale feminized seeds by som na outdoor nebral. je síce pravda že Vám odpadne starosť s kontrolou a následnou selekciou samcov od samíc( ako je známe tak z feminized by mali byť len samice), ale na druhej strane sú feminizované semená oveľa náchylnejšie na rôzne zmeny(napr. zmeny Ph, teploty, vlhkosti atd) pričom pri týchto zmenách majú sklon k hermafroditizmu.
Nechcem nikoho odhovárať, to je len môj skromný názor.
zdarec budem z kamošem pěstovat spolu, a objednali sme seminka z mandala shopu a tyto odrudy:Mandala #1 "Limited feminized edition
Speed Queen
Hashberry
White Satin
Durban Poison
Hollands Hope
tu speed queen dam asi do skleniku snad se to povede už se těšim na pěstování
Caute
Velmi potrebujem pomoc ohladne vyberu odrody na rok 2008 cely grower som presiel + yahoo
Tento rok xcem zasadit naozaj riadnu supu a objednavam semiacka asi max za 80 EU.
Objednavam z cannapotu.at - vzdy doma do tyzdna
Neviem ci mam ist- Nebula Feminized 60 EU
alebo Cinderellu 99 regular 50 EU
Trainwreck Feminized 25 EU
Cinderella 99 regular 50 EU
Belladonna regular 30 EU
alebo este Belladonna 22
Traiwreck Feminized 20
Lowrider Feminized 35 GB
Este premyslam nad Erdbeer 20 seeds 40 EU
Traiwreck Feminized
Trainwreck je od Greenhouse
Cinderella 99 Actual sativa, ale je to najkrajsi obrazok aky som videl
Erdbeer od Bluehemp
ake mate skusenosti s outdoor mix od sensi seeds : uznavana seedbanka 25 kusov za 44 EUR, ja som mal od nich early skunk ktory v tom mixe je a chutil mi :-)
od mandaly co mi skuor dozreje vonku-zapad slovenska speed queen alebo hashberry ??
2 bransfer..Ja myslim ze tie mandaly dozreju skoro rovnako.hashberry som mal minuly rok a krasne dozrela a som zo stred.slov.Tento rok idem aj speed qeen ale kamosi to v okoli dopestovali rovnako ako HB..dozreli naraz...
to ja letos pojedu konečne i naky ty good modely ne jen Noname a to tydle :
White Shark f2
Super Skunk f2
Jack Herer F2
SHAMAN
Jock horor+wauwi
Outdoor mix
Noname mix
Planuju predpestovat zacatek tak v dubnu ven tak konec dubna začatek května podle počasi.Pěstěni Zdar
Já jsem objednával od eastseeds a to:
White widow(Nirvana)
California orange bud(Nirvana)
Belladonna(Paradise seeds)
Sweet purple(Paradise seeds)
Je to můj první grow s originál modely, tak to snad půjde.