Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No nevim ale u teba su mozne 2 varianty,...Prva je ze to Ph nerias zle potom je to prehnojene......a daj nato len cistu vodu...A potom ta druha je to ze to merias dobre a listy maju sypmtomi nedostatku P co je pri kvete mozne...a to 3 rocne hnojivo nema take zlozenie aby ten deficit P pokrylo...Najdi si tu nedostatok P a uvidis ze to moze byt celkom aj ono....
Zdravim
zacinaji mi zloutnout listky viz foto nekde tady sem cetl ze to je vpohode ze si ta kyti bere jen zivyny ze spodnich lisku a ze je to normalni co je na tom pravdy??mam to nechat tak nebo si mam poridit nejky vitamin pro kyti??hnojim to plagronem terra bloom
Zltnutie listov moze byt tiez signalizicia ze to mas prehnojene....Ale inak aj normalne schu listy ide o to v akom pocte....Ak to mas prehnojene tak potom ty to bude zltnut od spicky a uschne to az do hneda.......Ak davas normalne davky hnojiva tak je to v poho ale pozor na to prehnojenie...
jedu svuj první indoor 400w a mám problémy s listama...teplota ve dne:27-32 a vlhkost:30-50,v noci teplota:20-23 a vlhkost 60-70.Kytky jsou 21dnů v rustu!!a ještě k těm lstům..mám ty listy ostříhat nebo je tam nechat?moc diky za nějakou radu!!!