Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdárek, před pár dny mě napadla taková kravina ostříhat na kytce prakticky všechny listy kromě těch na palicích (nějaký jsme tam nechal ale fakt úplný minimum. Dneska jsem se na ně šel podívat a všiml jsem si, že konce větších lístečků v palicích začaly žloutnout a celkově kytka ztrácí na síle a je taková svěšená. Myslíte, že jsem ji zabil a mám to radši sklidit už teď? (Stejně už jenom dojíždí, pestíky jsou všechny hnědý a pryskyřice je taky vklidu ale chtěl jsem to nechat ještě aspoň 2 týdny). Dík za odpověď
no nevim procs ty listy trhal. Vzdyt v nich jsou ulozeny ziviny. Ja osobne bych to uz asi sklidil ale to je jenom muj nazor. Pockej na odpoved nekoho zkusenejsiho
Listy žloutnou, protože si z nich kytka bere živiny. Klidně to tak ještě nech, stejně je z palic ve finále ostříháš.
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Původní příspěvek od Voňavé sušenky no nevim procs ty listy trhal. Vzdyt v nich jsou ulozeny ziviny. Ja osobne bych to uz asi sklidil ale to je jenom muj nazor. Pockej na odpoved nekoho zkusenejsiho
protože jsem byl hrozně zkouřenej a bylo nudný nedělní odpoledne
Pls help, zacali mi schnut listy docela a krutit sa smerom nahor, neviem co tomu zase je. Viem ze tu niekto napise ze to je prehnojenim, ale praveze som zvysoval davky bo sa mi zdalo ze je niecoho nedostatok(mal som uz problem s hnednutim) zdalo sa ze je sa to zastavilo a teraz ked som zalial naposledy cistou vodou mi to zacalo robit toto
Ahoj všem, potřeboval bych od Vás groweru poradit, tak doufám že mi poradíte. předem děkuji za info.
Mám v boxu 4 kytky předpěstované venku. V boxu jsou 9 dnů. U 2 z nich jsou listy krásně tmavě zelené (je to stejná odrůda) a 2 (jiná odrůda) jsou listy světlější a starší velké listy začínají žloutnout. Docela jsem kytky prostříhal aby byly více prosvícené.
Pěstební substrát je od Plagronu grow-mix, EC a PH změřené bohužel nemám. Hnojivo AH míchané podle tabulek. V květu by to mělo byt cca 2-3 týdny. Už nedávam 1 složku hnojiva což je dusík.
potřeboval bych poradit, s čim je tu problem, jsou flekate listy s takovym slabšim žloutnutim některych listu, ale je jich dost, a celkově ty kytky jsou takove světleji zelene, než by měly byt. Je to v kokosu, 3. tyden rustu, hnojky všechny od Atami B'cuzz - Coco A+B, coco booster, prvni tyden byl akorat Root stimulator a po tom tydnu co mi došel, jsem pořidil Rootbastic taky od Atami, pak ještě přidavam Ata clean, jak je v Atami tabulkach. PH je mezi 5,8 - 6,3, teplota cca 27°, noc 20°, vlhkost 60 - 85%.