Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Kde všude se dá vysadit aneb tipy kde I.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 52 53 54 55 56 »
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 849

Ted mě napadlo solární panely.Je to velmi ostře hlidané a střežene chape te to.Nikoho nikdy nenapadne hledat na obrovském pozemku s 10000panelamy hledat konopí ale nej.by bylo domluvit se z hlidačem protože to každy večer procházi se psi.

Old Post 08-11-2009 v 19:38 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PODFU(c)K
Nový Člen

Karma uživatele PODFU(c)K - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 850

Před tím než mi smaže někdo účet tak sem opravdu nevěděl kam tento příspěvek dát a zároveň jsem nikde odpověď nenašel a nejvíce se mi hodil tady.
Jak tady spousta lidí povídá, že sadí do lesů nebo jestli chcete přesněji do školek tak jsem si řekl, že se půjdu po nějakém takovém místě podívat ale pokažde když jsem našel vhodné místo všiml jsem si že jsou některé stromy natřené něčím bílím (vápno asi) a tak se ptám kdo a kdy a jak často to dělá nebo jestli se to natírá jen tak náhodou díky

Old Post 29-11-2009 v 17:04 PM
PODFU(c)K je offline   Profil uživatele PODFU(c)K   Find more posts by PODFU(c)K   Foto galerie člena PODFU(c)K   Click here to Send PODFU(c)K a Private Message   Add PODFU(c)K to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TH!
Stálý Člen

Karma uživatele TH! - 96% PěstitelskáKarma uživatele TH! - 96% PěstitelskáKarma uživatele TH! - 96% PěstitelskáKarma uživatele TH! - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 851

citace:
Původní příspěvek od PODFU(c)K

Jak tady spousta lidí povídá, že sadí do lesů nebo jestli chcete přesněji do školek tak jsem si řekl, že se půjdu po nějakém takovém místě podívat ale pokažde když jsem našel vhodné místo všiml jsem si že jsou některé stromy natřené něčím bílím (vápno asi) a tak se ptám kdo a kdy a jak často to dělá nebo jestli se to natírá jen tak náhodou díky

Pokud se pletu, tak mě někdo opravte, ale myslím že je to opravdu vápno a natírají se tím hlavně mladé jehličnany(vrcholky). A mělo by to být proti okusu od zvěře.

2007-No name
2009-AFG, BD, WW, WS, NN
2011-Bd, Dp, Passion#1, Ppp, KC36 a kříženci

Old Post 30-11-2009 v 11:14 AM
TH! je offline   Profil uživatele TH!   Find more posts by TH!   Foto galerie člena TH!   Click here to Send TH! a Private Message   Add TH! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dokktor
Stálý Člen

Karma uživatele dokktor - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 852

citace:
Původní příspěvek od PODFU(c)K
Před tím než mi smaže někdo účet tak sem opravdu nevěděl kam tento příspěvek dát a zároveň jsem nikde odpověď nenašel a nejvíce se mi hodil tady.

je to repelent proti zvěři, aby neokusovala terminál stromku. dělají to brigádníci lesáci vpodstatě celé léto (jaro+podzim) podle počasí a jak se to stíhá. sadit do takové školky ale nevidím moc růžově. ne, že by brigádníci byly nejaké svině, to sice možou, ale za našu loňskou grupu možu říct, že by to nevzal nikdo z nás, ale zas každý sme jiný, že. ten hlavní problém je, že pokud tam nejaká srnka zabloudí, tak de po tom, co neni natřené, protože to bílé pochopitelně jest nemože jinak tam ale krom brigádníků, keří tam vlezou enom jednou za sezonu aby to jednorázově postříkali a nepravděpodobné kontroly kvality odvedené práce, nepáchne celý rok ani noha.

edit: stříkají se s tím jak jehličnany tak listnáče

Naposledy upravil dokktor 30-11-2009 v 12:00 PM

Old Post 30-11-2009 v 11:39 AM
dokktor je offline   Profil uživatele dokktor   Find more posts by dokktor   Foto galerie člena dokktor   Click here to Send dokktor a Private Message   Add dokktor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
luks
Stálý Člen

Karma uživatele luks - 85% PěstitelskáKarma uživatele luks - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 853

citace:
Původní příspěvek od jozzzko
Tak ahojte, som tu nový a tak som rozmýšlal že by som to chcel od budúceho roku rozbehnúť z out. Sranda je v tom že na jednom mieste u nas, je hektárový močiar, nikto tam nechodí a tak... Má to svoje výhody a nevýhody pestovanie v tom? Nepodobá sa to takmer na hydroponiu pestovanie v takej bažine? Čo vy nato? (rozmyslal som ze okolo vysadim sipove ruze )

muzes to tam hodit do nejakych vetsich kyblu

1. outdoor 2009

1. indoor 100W

Old Post 30-11-2009 v 15:13 PM
luks je offline   Profil uživatele luks   Find more posts by luks   Foto galerie člena luks   Click here to Send luks a Private Message   Add luks to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PieMan
Nový Člen

Karma uživatele PieMan - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 854

Podle me je nejlepsi out v kukurici u sloupku el. vedeni nekde v chatovy osade kam se chodej rekreovat starsi lidi tak to mam ja a nemuzu si stezovat ! jedinej problem tam je ("byl") s divokou zveri ale ten jsem minulej rok vyresil nasledovne : po obodu jsem natahnul vlasec myslim stovku no proste tlustej jako snura na pradlo do rohu zahonu jsem zarazil kuly ktery mi drzeli ten vlasec. Vytvoril jsem takovej ohradnik cca metr vysokej 3krat obmotanej vlascem vzdalenym od sebe tak 30cm. a ted ta vychytavka do damsky silonky jsem dal vlasy " ale pozor!!! nebarveny !!!! protoze barveny ztraci ten efekt." a vytvoril jsem takovy kapsicky ktery jsem privazal na ten vlasec cca v rozpeti 2metru. Od ty doby se zveri zadnej problem, cejti vlasy tak se ani nepriblizi a i kdyby se priblizila tak pres vlasec nepujde protoze do nej narazi otoci se a odejde! teda tak si to alespon barvim já ! jedinej problem kterej jsem zatim nevyresil jsou slimaci ! vubec nevim co s nima zkousel jsem uriznout dno petky a do nej jsem nalil tak slenicku piva prej to pomaha ale me to teda neprislo akorat skoda pivka tak kdyby mel nekdo radu tak mi prosim napiste jinak bohuzel z minulyho roku nemam zadnou fotku toho ohradniku ale tenhle rok to urcite napravim
zatim se mejte a at se dari

"Víš, Bárte, žena je... jako
lednice: výška metr osmdesát...
váha sto kilo... ne, počkej!
Vlastně žena je jako pivo! Hezky
voní, hezky vypadá, šel bys proti
vlastní matce, abys ho dostal,
nemůžeš se zastavit, hned chceš
další!"

Old Post 22-12-2009 v 23:28 PM
PieMan je offline   Profil uživatele PieMan   Find more posts by PieMan   Foto galerie člena PieMan   Click here to Send PieMan a Private Message   Add PieMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
4fun
Stálý Člen

Karma uživatele 4fun - 100% PěstitelskáKarma uživatele 4fun - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 855

skořápky z vajíček jsou dobrý na slimouše

1st indoor 220W úsporka, PPP a AH
2nd indoor 220W úsporka, 400w HPS - Euforia a Mazar jede

Old Post 06-01-2010 v 21:15 PM
4fun je offline   Profil uživatele 4fun   Find more posts by 4fun   Foto galerie člena 4fun   Click here to Send 4fun a Private Message   Add 4fun to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 856

vanisch je jeste lepsi na slimouse

Old Post 07-01-2010 v 12:58 PM
Host
Host

turkyň Příspěvek č. 857

stará dobrá kukuřica )

Old Post 09-01-2010 v 20:34 PM
_Dr.Skunk_
Stálý Člen

Karma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 858

ghostrider32 minulej rok sem jel ve skolce a puda tam byla uplne na prd samy sutr doporucju vlastni substrat jestli z toho neco chces mit... jinak skolka dobry misto minulej rok sem to tam jen tak zkousel vyslo to takze letos si na tom dam zalezet

Poteseni 2008
Poteseni 2009
Poteseni 2010
Poteseni 2011
Poteseni 2014
Poteseni 2015
Poteseni 2017

Old Post 17-01-2010 v 17:44 PM
_Dr.Skunk_ je offline   Profil uživatele _Dr.Skunk_   Find more posts by _Dr.Skunk_   Foto galerie člena _Dr.Skunk_   Click here to Send _Dr.Skunk_ a Private Message   Add _Dr.Skunk_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ptáček
Nový Člen

Karma uživatele Ptáček - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 859

2PieMan: na slimejše je nejlepší sůl ,takže doporučuju okolo kytičky rozsypat sůl a nepáchne ti tam už žádnej slimejš

Old Post 18-01-2010 v 17:29 PM
Ptáček je offline   Profil uživatele Ptáček   Find more posts by Ptáček   Foto galerie člena Ptáček   Click here to Send Ptáček a Private Message   Add Ptáček to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ptáček! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
stanley
Stálý Člen

Karma uživatele stanley - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 860

Tak sůl tedy nedoporučuji! 5X do mesice zaprsi a bude nasakla puda solí, to by se asi rostline nelíbilo, na slimejse byl hodně učinnej šmirgl papír věrte nebo ne...... no a vanish je výbornej, ale také není nejlevnější, výhoda je v tom že rostlinám neublíží, ale slimáky to solidně zprasí

http://obchod.nozonenet.com/images/uploads/list_marihuany.jpg

Old Post 18-01-2010 v 17:41 PM
stanley je offline   Profil uživatele stanley   Find more posts by stanley   Foto galerie člena stanley   Click here to Send stanley a Private Message   Add stanley to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nesss
Stálý Člen

Karma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 861

na slimáky, plzáky, šneky a jinou havet je nej vanish...za tech 80 kc vam to na sezonu v pohode vystaci a ucinost na 100% a tomu kdo je proti teto chemicky drasticke metode, doporucuji hrachor - slimaci ho budou ozirat a vase rostliny jim budou ukradeny...dokud tam bude hrachor :lol:

" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff

Hash Berry, KC36, Durban, Widow Skunk aka out 07
KC 36, Purple Widow, Widow Skunk, Durban x Shaman aka out 08
Purple Widow, T.N.R., Monasteria, PPP, Early Bud, KC36, Jock Horror aka out 09
WhiteWidow,Blueberry,MasterKush, Fruit Spirit, TOP44 aka OUT2010

Old Post 18-01-2010 v 20:51 PM
Nesss je offline   Profil uživatele Nesss   Find more posts by Nesss   Foto galerie člena Nesss   Click here to Send Nesss a Private Message   Add Nesss to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
freakout
Nový Člen

Karma uživatele freakout - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 862

Ja osobne by som uprednostnil pestovanie vo velkom poli kukurice..pri nejakom elektrickom stlpe..kukuricu kosia takmer v polovici novebra myslim..a okrem natieračov el. stlpov tam asi nik nepride

Old Post 24-01-2010 v 13:28 PM
freakout je offline   Profil uživatele freakout   Find more posts by freakout   Foto galerie člena freakout   Click here to Send freakout a Private Message   Add freakout to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
acheron
Stálý Člen

Karma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 863

ako si chranil pole od srniek , diviakov , ...

Old Post 24-01-2010 v 16:22 PM
acheron je offline   Profil uživatele acheron   Find more posts by acheron   Foto galerie člena acheron   Click here to Send acheron a Private Message   Add acheron to your buddy list     Navštiv homepage uživatele acheron! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Knížepán
Nový Člen

Karma uživatele Knížepán - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 864

Nejlepší OUT je na vlastním pozemku, nedávno jsem přikoupil kus zahrady, byrokracie s tím spojená je zvládnutelná i pro průměrnýho vyhulence.

von Trautenberg

Old Post 01-02-2010 v 12:04 PM
Knížepán je offline   Profil uživatele Knížepán   Find more posts by Knížepán   Foto galerie člena Knížepán   Click here to Send Knížepán a Private Message   Add Knížepán to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:01 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 52 53 54 55 56 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
04-05-2020 - Kde všude se dá vysadit aneb tipy kde II. - 37 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás