Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ted mě napadlo solární panely.Je to velmi ostře hlidané a střežene chape te to.Nikoho nikdy nenapadne hledat na obrovském pozemku s 10000panelamy hledat konopí ale nej.by bylo domluvit se z hlidačem protože to každy večer procházi se psi.
Před tím než mi smaže někdo účet tak sem opravdu nevěděl kam tento příspěvek dát a zároveň jsem nikde odpověď nenašel a nejvíce se mi hodil tady.
Jak tady spousta lidí povídá, že sadí do lesů nebo jestli chcete přesněji do školek tak jsem si řekl, že se půjdu po nějakém takovém místě podívat ale pokažde když jsem našel vhodné místo všiml jsem si že jsou některé stromy natřené něčím bílím (vápno asi) a tak se ptám kdo a kdy a jak často to dělá nebo jestli se to natírá jen tak náhodou díky
Původní příspěvek od PODFU(c)K
Jak tady spousta lidí povídá, že sadí do lesů nebo jestli chcete přesněji do školek tak jsem si řekl, že se půjdu po nějakém takovém místě podívat ale pokažde když jsem našel vhodné místo všiml jsem si že jsou některé stromy natřené něčím bílím (vápno asi) a tak se ptám kdo a kdy a jak často to dělá nebo jestli se to natírá jen tak náhodou díky
Pokud se pletu, tak mě někdo opravte, ale myslím že je to opravdu vápno a natírají se tím hlavně mladé jehličnany(vrcholky). A mělo by to být proti okusu od zvěře.
Původní příspěvek od PODFU(c)K Před tím než mi smaže někdo účet tak sem opravdu nevěděl kam tento příspěvek dát a zároveň jsem nikde odpověď nenašel a nejvíce se mi hodil tady.
je to repelent proti zvěři, aby neokusovala terminál stromku. dělají to brigádníci lesáci vpodstatě celé léto (jaro+podzim) podle počasí a jak se to stíhá. sadit do takové školky ale nevidím moc růžově. ne, že by brigádníci byly nejaké svině, to sice možou, ale za našu loňskou grupu možu říct, že by to nevzal nikdo z nás, ale zas každý sme jiný, že. ten hlavní problém je, že pokud tam nejaká srnka zabloudí, tak de po tom, co neni natřené, protože to bílé pochopitelně jest nemože jinak tam ale krom brigádníků, keří tam vlezou enom jednou za sezonu aby to jednorázově postříkali a nepravděpodobné kontroly kvality odvedené práce, nepáchne celý rok ani noha.
edit: stříkají se s tím jak jehličnany tak listnáče
Původní příspěvek od jozzzko Tak ahojte, som tu nový a tak som rozmýšlal že by som to chcel od budúceho roku rozbehnúť z out. Sranda je v tom že na jednom mieste u nas, je hektárový močiar, nikto tam nechodí a tak... Má to svoje výhody a nevýhody pestovanie v tom? Nepodobá sa to takmer na hydroponiu pestovanie v takej bažine? Čo vy nato? (rozmyslal som ze okolo vysadim sipove ruze )
Podle me je nejlepsi out v kukurici u sloupku el. vedeni nekde v chatovy osade kam se chodej rekreovat starsi lidi tak to mam ja a nemuzu si stezovat ! jedinej problem tam je ("byl") s divokou zveri ale ten jsem minulej rok vyresil nasledovne : po obodu jsem natahnul vlasec myslim stovku no proste tlustej jako snura na pradlo do rohu zahonu jsem zarazil kuly ktery mi drzeli ten vlasec. Vytvoril jsem takovej ohradnik cca metr vysokej 3krat obmotanej vlascem vzdalenym od sebe tak 30cm. a ted ta vychytavka do damsky silonky jsem dal vlasy " ale pozor!!! nebarveny !!!! protoze barveny ztraci ten efekt." a vytvoril jsem takovy kapsicky ktery jsem privazal na ten vlasec cca v rozpeti 2metru. Od ty doby se zveri zadnej problem, cejti vlasy tak se ani nepriblizi a i kdyby se priblizila tak pres vlasec nepujde protoze do nej narazi otoci se a odejde! teda tak si to alespon barvim já ! jedinej problem kterej jsem zatim nevyresil jsou slimaci ! vubec nevim co s nima zkousel jsem uriznout dno petky a do nej jsem nalil tak slenicku piva prej to pomaha ale me to teda neprislo akorat skoda pivka tak kdyby mel nekdo radu tak mi prosim napiste jinak bohuzel z minulyho roku nemam zadnou fotku toho ohradniku ale tenhle rok to urcite napravim
zatim se mejte a at se dari
"Víš, Bárte, žena je... jako
lednice: výška metr osmdesát...
váha sto kilo... ne, počkej!
Vlastně žena je jako pivo! Hezky
voní, hezky vypadá, šel bys proti
vlastní matce, abys ho dostal,
nemůžeš se zastavit, hned chceš
další!"
ghostrider32 minulej rok sem jel ve skolce a puda tam byla uplne na prd samy sutr doporucju vlastni substrat jestli z toho neco chces mit... jinak skolka dobry misto minulej rok sem to tam jen tak zkousel vyslo to takze letos si na tom dam zalezet
Tak sůl tedy nedoporučuji! 5X do mesice zaprsi a bude nasakla puda solí, to by se asi rostline nelíbilo, na slimejse byl hodně učinnej šmirgl papír věrte nebo ne...... no a vanish je výbornej, ale také není nejlevnější, výhoda je v tom že rostlinám neublíží, ale slimáky to solidně zprasí
na slimáky, plzáky, šneky a jinou havet je nej vanish...za tech 80 kc vam to na sezonu v pohode vystaci a ucinost na 100% a tomu kdo je proti teto chemicky drasticke metode, doporucuji hrachor - slimaci ho budou ozirat a vase rostliny jim budou ukradeny...dokud tam bude hrachor :lol:
" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff
Ja osobne by som uprednostnil pestovanie vo velkom poli kukurice..pri nejakom elektrickom stlpe..kukuricu kosia takmer v polovici novebra myslim..a okrem natieračov el. stlpov tam asi nik nepride