Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam. !!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 52 53 54 55 56 »
Autor
Téma 
Premium
Nový Člen

Karma uživatele Premium - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 849

Ahoj,chci se zeptat kdo zpusobuje "díry" na listech mýho outu??? Na spodní strane listů nic není a slimáci to nejsou.

Dev1lagain: řek bych ze je to normalní,kytka teď dává sílu do palic a listy jsou az na 2 mistě tak větsinou nechá nějaké listy uschnout.

Naposledy upravil Premium 27-06-2010 v 07:43 AM

Old Post 27-06-2010 v 07:32 AM
Premium je offline   Profil uživatele Premium   Find more posts by Premium   Foto galerie člena Premium   Click here to Send Premium a Private Message   Add Premium to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lord A.
Nothing is True

Karma uživatele Lord A. - 45% PěstitelskáKarma uživatele Lord A. - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 850

citace:
Původní příspěvek od Dev1lagain
Taky mám problém.Po přepnutí na květ mi velké listy postupně os spodu rostliny začínají žloutnout až bělet....když uplně vyblednou,tak uschnou.U palic to neni ,ale stejně mě to trápí. Díky za rady. Pěst 600W teploty noc 15-20 den 25-30 ,hnojky plagron alga grow/bloom + phyt-amin + Obcas HNO3 .Díky za rady

málo dusíku
http://grower.cz/forum/showthread.p...5196#post365199

♔▣▢▣▢▣♜▣ šach mat
▣▢▣▢▣♜▣▢

„The sun gives spirit and life to plants and the earth nourishes them with moisture.“
→→→→Leonardo da Vinci
Kam čert nemůže, tam svlačec nastrčí.

Old Post 27-06-2010 v 09:10 AM
Lord A. je offline   Profil uživatele Lord A.   Find more posts by Lord A.   Foto galerie člena Lord A.   Click here to Send Lord A. a Private Message   Add Lord A. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lord A.
Nothing is True

Karma uživatele Lord A. - 45% PěstitelskáKarma uživatele Lord A. - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 851

citace:
Původní příspěvek od schptq
zdravim Vas!

neviete co moze sposobovat taketo deformacie listov?

vdaka

http://img145.imageshack.us/img145/8436/img1978mb.jpg
http://img708.imageshack.us/img708/2163/img1979q.jpg
http://img35.imageshack.us/img35/8771/img1980o.jpg
http://img293.imageshack.us/img293/4877/img1981v.jpg
http://img412.imageshack.us/img412/4316/img1982x.jpg

tipl bych to na přehnojení

♔▣▢▣▢▣♜▣ šach mat
▣▢▣▢▣♜▣▢

„The sun gives spirit and life to plants and the earth nourishes them with moisture.“
→→→→Leonardo da Vinci

Old Post 27-06-2010 v 09:14 AM
Lord A. je offline   Profil uživatele Lord A.   Find more posts by Lord A.   Foto galerie člena Lord A.   Click here to Send Lord A. a Private Message   Add Lord A. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lord A.
Nothing is True

Příspěvek č. 852

citace:
Původní příspěvek od Premium
Ahoj,chci se zeptat kdo zpusobuje "díry" na listech mýho outu??? Na spodní strane listů nic není a slimáci to nejsou.

Dev1lagain: řek bych ze je to normalní,kytka teď dává sílu do palic a listy jsou az na 2 mistě tak větsinou nechá nějaké listy uschnout.

Myslím, že to dělají nějací škůdci... Mám to taky na outu

♔▣▢▣▢▣♜▣ šach mat
▣▢▣▢▣♜▣▢

→→→→Leonardo da Vinci

Old Post 27-06-2010 v 09:15 AM
maktaz
Nový Člen

Karma uživatele maktaz - 0% Pěstitelská

Nevíte prbůh proč?? Příspěvek č. 853

Zdravim všechny, během dvou dní mi kytky začaly rekl bych až umírat. Před týdnem jsem poprve zahnojil plagronem na rust a vše prbihalo v phode, kytky pekne, pekne vetvene, no a ted pred dvema dny zaprselo a pak se zacalo dit tohle.

http://img824.imageshack.us/img824/699/progrwer1.jpg

Old Post 27-06-2010 v 11:38 AM
maktaz je offline   Profil uživatele maktaz   Find more posts by maktaz   Foto galerie člena maktaz   Click here to Send maktaz a Private Message   Add maktaz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dev1lagain
Stálý Člen

Karma uživatele Dev1lagain - 82% PěstitelskáKarma uživatele Dev1lagain - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 854

Tady davam fotku svého problému at je to jasnější...dusík by to být mohl teoreticky no,ale já mam strach to pořádně zahnojit,držim se pravidla že méně je někdy více ,a u hnojiv že to platí dvojnásob... Díky za rady .

1st Indoor zařivky 4x K2 --sklizeno
400w 10x papaya 2x DB sklizeno
600W 10x white widow -sklizeno
600w Chrystal 5x+ 4x skunk1/hindu kush-sklizeno
Bubbler vs hlína 600w Ap11,CM,ED,SSH,bubble gum--PRÁVĚ JEDE!!!

Devílkův out 4fun 2010 --PRÁVĚ JEDE!!!

Budoucnost patří těm kteří věří svým snům.

Občas děláme chyby tak hloupé,že se z nich nikdo ani nemůže poučit.

Co dělá lenochod když hoří les??? No hoří s nim

Old Post 27-06-2010 v 11:42 AM
Dev1lagain je offline   Profil uživatele Dev1lagain   Find more posts by Dev1lagain   Foto galerie člena Dev1lagain   Click here to Send Dev1lagain a Private Message   Add Dev1lagain to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Freezecz
Stálý Člen

Karma uživatele Freezecz - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 855

citace:
Původní příspěvek od ProradnyGrazl
no predpokladam, ze tvuj problem byl ten, zes nepostrikal kytky poradne ve dvou etapach a nebo zustaly nekde po bedne... Nesmi tam zustat nic, pripadne kytky kde by to moho taky byt pryc...

posplichal jsem vsechno uplne na max i bednu jsem vysplichal biolitem...je divny ze jsou porad na jedne kytce...na tu druhou nenalezly...jak se jich mam zbativ kdyz nemam splichat na palice v kvetu?

Old Post 27-06-2010 v 17:07 PM
Freezecz je offline   Profil uživatele Freezecz   Find more posts by Freezecz   Foto galerie člena Freezecz   Click here to Send Freezecz a Private Message   Add Freezecz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ProradnyGrazl
Stálý Člen

Karma uživatele ProradnyGrazl - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 856

Pokud jsi v rozumne fazi kvetu klidne to potrikej... tak tricet dnu do konce asi klidne muzes

Old Post 27-06-2010 v 19:47 PM
ProradnyGrazl je offline   Profil uživatele ProradnyGrazl   Find more posts by ProradnyGrazl   Foto galerie člena ProradnyGrazl   Click here to Send ProradnyGrazl a Private Message   Add ProradnyGrazl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lord A.
Nothing is True

Příspěvek č. 857

citace:
Původní příspěvek od Dev1lagain
Tady davam fotku svého problému at je to jasnější...dusík by to být mohl teoreticky no,ale já mam strach to pořádně zahnojit,držim se pravidla že méně je někdy více ,a u hnojiv že to platí dvojnásob... Díky za rady .
¨

dusík

♔▣▢▣▢▣♜▣ šach mat
▣▢▣▢▣♜▣▢

→→→→Leonardo da Vinci

Old Post 27-06-2010 v 20:14 PM
šapša
Stálý Člen

Karma uživatele šapša - 76% Pěstitelská

Re: Nevíte prbůh proč?? Příspěvek č. 858

citace:
Původní příspěvek od maktaz
Zdravim všechny, během dvou dní mi kytky začaly rekl bych až umírat. Před týdnem jsem poprve zahnojil plagronem na rust a vše prbihalo v phode, kytky pekne, pekne vetvene, no a ted pred dvema dny zaprselo a pak se zacalo dit tohle.

http://img824.imageshack.us/img824/699/progrwer1.jpg
No Plagronem to není to by musel být zkažený,ale i tak by Ti max. zežloutly spodní listy vypadá to na škodnou v podobě nějaký chemie Raundap či jak se ten přípravek na plevel jmenuje.

já si spíš myslím,že lidi tady málo hulej, kdyby víc hulili nemohli by si tolik lhát // kdo nebojuje - prohraje , kdo bojuje - může prohrát // pokud se budeme bát omylů nikdy nepříjdeme s ničím originálním
Nazdar Mazar a jiné písně o lásce // Ďábel s tváří anděla (projekt E.) // Šotkova bylinková zahrádka // Na krásu našich koní a rychlost našich žen // Hells Angels//
Sir Ken Robinson: Do schools kill creativity? // Permakultura - farmaření s přírodou

Naposledy upravil šapša 27-06-2010 v 21:44 PM

Old Post 27-06-2010 v 20:45 PM
šapša je offline   Profil uživatele šapša   Find more posts by šapša   Foto galerie člena šapša   Click here to Send šapša a Private Message   Add šapša to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
maktaz
Nový Člen

Karma uživatele maktaz - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 859

pro Šapša .. nic jsem na to nepouzil, ani nevim co to raundap je, jsem zacatecnik, kamarad rikal, ze je to tim ze jsem to dal do kompostu(popel, trava, zbytky od obeda atd.. ale vse cista organika , a jeste zahnojil tim Plagronem, prej spalene, ze se to snad zbrcha, da nekdo nejakou radu??, cetl jsem neco o proliti deseti ltry vody a maji prosim Vas takove kytky jeste sanci na preziti a dozrani? děkuji

Old Post 28-06-2010 v 02:17 AM
maktaz je offline   Profil uživatele maktaz   Find more posts by maktaz   Foto galerie člena maktaz   Click here to Send maktaz a Private Message   Add maktaz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
schptq
Nový Člen

Karma uživatele schptq - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 860

@Lord A.: dik za odpoved. Prehnojenim to urcite nebude, pretoze sa to zdeformovalo este predtym nez som zacal hnojit. Jedine zeby to poda bola uz defaultne prilis prihnojena (je to obyc lacny substrat na pelargonie).

Old Post 28-06-2010 v 08:59 AM
schptq je offline   Profil uživatele schptq   Find more posts by schptq   Foto galerie člena schptq   Click here to Send schptq a Private Message   Add schptq to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tuffgong1
Stálý Člen

Karma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 861

čau groweři prosím o radu kámošovi ve skleníku něco škodí ja to tipuju na ještě ne zcela dospělé mšice.............. foto 1 ale pak tu je další problém některé špičky listu jsou ožrane foto 2 a to mšice podle mě nedělaj takže tu nastává otázka 2 škůdci ? nebo to dělá to co je na foto 1 ? prosím o radu o co se jedná a čím proti tomu bojovat ale byl bych rád kdyby se to dalo koupit někde v obchodě (obi,baumax,bauhaus.......)
dik za rady pěstu zdar

Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !

Old Post 28-06-2010 v 19:45 PM
tuffgong1 je offline   Profil uživatele tuffgong1   Find more posts by tuffgong1   Foto galerie člena tuffgong1   Click here to Send tuffgong1 a Private Message   Add tuffgong1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lord A.
Nothing is True

Příspěvek č. 862

citace:
Původní příspěvek od tuffgong1
čau groweři prosím o radu kámošovi ve skleníku něco škodí ja to tipuju na ještě ne zcela dospělé mšice.............. foto 1 ale pak tu je další problém některé špičky listu jsou ožrane foto 2 a to mšice podle mě nedělaj takže tu nastává otázka 2 škůdci ? nebo to dělá to co je na foto 1 ? prosím o radu o co se jedná a čím proti tomu bojovat ale byl bych rád kdyby se to dalo koupit někde v obchodě (obi,baumax,bauhaus.......)
dik za rady pěstu zdar

http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=2

některý z těchto parazitů. osobně si myslím, že svilušky

♔▣▢▣▢▣♜▣ šach mat
▣▢▣▢▣♜▣▢

→→→→Leonardo da Vinci

Old Post 28-06-2010 v 21:17 PM
BloodyBeer
Stálý Člen

Karma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 863

citace:
Původní příspěvek od tuffgong1
dik za rady pěstu zdar

zdar

tak ten prvni obrazek jsou jasne msice - kup si nejaky pripravek proti nim - je jich spousty

no a ten druhy je nejake mechanicke poskozeni listu - hodne se stava pri FIMu nebo necem podobnem ze potom rostou polovicni listy apod. Nebo jsi to proste trochu trhnul a ani o tom nevis :-) ... pohodicka no stres no problemo :-P

125W CFL Mandala, SSH
125W CFL, 150HPS. Sensi Mix, Cole Train
Gumby Hash
Bloodyho Bezúdržbový Pěst

Vsechny cisla SoftSecretsCZ volne k stahnuti:http://www.softsecrets.nl/?id=150&title=Issues

I fall in love to LST but scotland is my only love.

Karma je děvka, není hezké přát ostatním něco nepěkného.

Old Post 28-06-2010 v 22:34 PM
BloodyBeer je offline   Profil uživatele BloodyBeer   Find more posts by BloodyBeer   Foto galerie člena BloodyBeer   Click here to Send BloodyBeer a Private Message   Add BloodyBeer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tuffgong1
Stálý Člen

Karma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 864

ok dik moc ty kyti sou kamoše ale to s tim zastřihem mě mohlo napadnoutr sem blbec stejny věci se mi dějou doma po zástřihu ale tak co dik za odpověd tak dycky je lepší doměnku zkonzultovat s profesionáli

Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !

Old Post 28-06-2010 v 22:38 PM
tuffgong1 je offline   Profil uživatele tuffgong1   Find more posts by tuffgong1   Foto galerie člena tuffgong1   Click here to Send tuffgong1 a Private Message   Add tuffgong1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:30 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 52 53 54 55 56 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
20-04-2024 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VIII. !!! - 1575 odpovědí
09-03-2017 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VII. !!! - 1223 odpovědí
15-07-2015 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VI. !!! - 1201 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás