Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Dev1lagain Taky mám problém.Po přepnutí na květ mi velké listy postupně os spodu rostliny začínají žloutnout až bělet....když uplně vyblednou,tak uschnou.U palic to neni ,ale stejně mě to trápí. Díky za rady. Pěst 600W teploty noc 15-20 den 25-30 ,hnojky plagron alga grow/bloom + phyt-amin + Obcas HNO3 .Díky za rady
Zdravim všechny, během dvou dní mi kytky začaly rekl bych až umírat. Před týdnem jsem poprve zahnojil plagronem na rust a vše prbihalo v phode, kytky pekne, pekne vetvene, no a ted pred dvema dny zaprselo a pak se zacalo dit tohle.
Tady davam fotku svého problému at je to jasnější...dusík by to být mohl teoreticky no,ale já mam strach to pořádně zahnojit,držim se pravidla že méně je někdy více ,a u hnojiv že to platí dvojnásob... Díky za rady .
Původní příspěvek od ProradnyGrazl no predpokladam, ze tvuj problem byl ten, zes nepostrikal kytky poradne ve dvou etapach a nebo zustaly nekde po bedne... Nesmi tam zustat nic, pripadne kytky kde by to moho taky byt pryc...
posplichal jsem vsechno uplne na max i bednu jsem vysplichal biolitem...je divny ze jsou porad na jedne kytce...na tu druhou nenalezly...jak se jich mam zbativ kdyz nemam splichat na palice v kvetu?
Původní příspěvek od Dev1lagain Tady davam fotku svého problému at je to jasnější...dusík by to být mohl teoreticky no,ale já mam strach to pořádně zahnojit,držim se pravidla že méně je někdy více ,a u hnojiv že to platí dvojnásob... Díky za rady .
¨
dusík
♔▣▢▣▢▣♜▣ šach mat
▣▢▣▢▣♜▣▢
„The sun gives spirit and life to plants and the earth nourishes them with moisture.“
→→→→Leonardo da Vinci
Kam čert nemůže, tam svlačec nastrčí.
Původní příspěvek od maktaz Zdravim všechny, během dvou dní mi kytky začaly rekl bych až umírat. Před týdnem jsem poprve zahnojil plagronem na rust a vše prbihalo v phode, kytky pekne, pekne vetvene, no a ted pred dvema dny zaprselo a pak se zacalo dit tohle.
No Plagronem to není to by musel být zkažený,ale i tak by Ti max. zežloutly spodní listy vypadá to na škodnou v podobě nějaký chemie Raundap či jak se ten přípravek na plevel jmenuje.
pro Šapša .. nic jsem na to nepouzil, ani nevim co to raundap je, jsem zacatecnik, kamarad rikal, ze je to tim ze jsem to dal do kompostu(popel, trava, zbytky od obeda atd.. ale vse cista organika , a jeste zahnojil tim Plagronem, prej spalene, ze se to snad zbrcha, da nekdo nejakou radu??, cetl jsem neco o proliti deseti ltry vody a maji prosim Vas takove kytky jeste sanci na preziti a dozrani? děkuji
@Lord A.: dik za odpoved. Prehnojenim to urcite nebude, pretoze sa to zdeformovalo este predtym nez som zacal hnojit. Jedine zeby to poda bola uz defaultne prilis prihnojena (je to obyc lacny substrat na pelargonie).
čau groweři prosím o radu kámošovi ve skleníku něco škodí ja to tipuju na ještě ne zcela dospělé mšice.............. foto 1 ale pak tu je další problém některé špičky listu jsou ožrane foto 2 a to mšice podle mě nedělaj takže tu nastává otázka 2 škůdci ? nebo to dělá to co je na foto 1 ? prosím o radu o co se jedná a čím proti tomu bojovat ale byl bych rád kdyby se to dalo koupit někde v obchodě (obi,baumax,bauhaus.......)
dik za rady pěstu zdar
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
Původní příspěvek od tuffgong1 čau groweři prosím o radu kámošovi ve skleníku něco škodí ja to tipuju na ještě ne zcela dospělé mšice.............. foto 1 ale pak tu je další problém některé špičky listu jsou ožrane foto 2 a to mšice podle mě nedělaj takže tu nastává otázka 2 škůdci ? nebo to dělá to co je na foto 1 ? prosím o radu o co se jedná a čím proti tomu bojovat ale byl bych rád kdyby se to dalo koupit někde v obchodě (obi,baumax,bauhaus.......)
dik za rady pěstu zdar
Původní příspěvek od tuffgong1 čau groweři prosím o radu kámošovi ve skleníku něco škodí ja to tipuju na ještě ne zcela dospělé mšice.............. foto 1 ale pak tu je další problém některé špičky listu jsou ožrane foto 2 a to mšice podle mě nedělaj takže tu nastává otázka 2 škůdci ? nebo to dělá to co je na foto 1 ? prosím o radu o co se jedná a čím proti tomu bojovat ale byl bych rád kdyby se to dalo koupit někde v obchodě (obi,baumax,bauhaus.......)
dik za rady pěstu zdar
zdar
tak ten prvni obrazek jsou jasne msice - kup si nejaky pripravek proti nim - je jich spousty
no a ten druhy je nejake mechanicke poskozeni listu - hodne se stava pri FIMu nebo necem podobnem ze potom rostou polovicni listy apod. Nebo jsi to proste trochu trhnul a ani o tom nevis :-) ... pohodicka no stres no problemo :-P
ok dik moc ty kyti sou kamoše ale to s tim zastřihem mě mohlo napadnoutr sem blbec stejny věci se mi dějou doma po zástřihu ale tak co dik za odpověd tak dycky je lepší doměnku zkonzultovat s profesionáli
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !