Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To nide ...no napis a akej fazy rastu mas tie kytky ak sa ty to preplo na kvet tak je to mozny nedostatok nejakeho makro elementu davaj pozor na P.....ten tam preba ..A pri tom merani Ph si nameral kolko lebo tu uschynanie a skrvny mozu byt aj nedostatok Ca........pri vysokom ph takze podla vysledku sa treba riadit.,
No ak je P dost ako pises a pH tiez v norme tak to ten Ca asi knebude no mozno by to potm chcelo este foto celej rastiny a este skusim nieco vymysliet.....inak nerozsiuje sa to ci to pokracujee:?
Jediné co mě teda napadá je ten problém s pěstebním substrátem. Můžeš napsat jaký jsi ho použil, protože já tam nacpal jak vermikompost tak ještě nějákej hnůj ( pravděpodobně koňskej, ale jistý to neni ). Podle tvých fotek máš naprosto stejný problém co já. Nalil jsi tam Supresivit a tvrdíš že to nebylo přehnojením? Jestli se nepletu tak Supresivit vytvoří mikorhizní symbiózu mezi kořenem a Trichodermou v něm obsaženou - což pro lajka znamená že zvýší množství příjem makrobiogenních prvků jako dusík,posfor,draslík atd. řádově o desitky procent.
pro Tooth: Supresivit jsem nalil az pote, co jsem si uvedomil ze to neni prehnojenim. Pred aplikaci Supresivitu jsem lil 14 dni cistou vodu.
Puda byla Zahradni substrat.
Tomuhle rikam mazec, vypada to vazne nadherne. Udelej poradnou fotodokumentaci. Mozna si objevil novy zivocisny druh, ktery zije v symbioze s cannabis!
No ta tablulka je sice pekna ale ak hnojis tak take ze udrzat presne 6,5 a nie 6,3 alebo pod sa asi neda to 1 ph ty to bude chodit stale lebo raz das viac potom zase prelejes vodou ktora tiez nemusi mat vzdy presne 5,9...ale ak to udrzis medzi 5,5 az 6,5 mozno 7 tak je to v pohode...
Na dalsi kytce se zacalo objevovat neco podobneho, tentokrat listy zacinaji zloutnout. Postrikano Kuprikolem, zalito Previcurem.
Bud plisen nebo spatne pH, nevim. pH 5,9 davam do hliny uz par let a nikdy nebyl problem.
Mozna taky bude stare hnojivo, chvili jsem hnojil Plagronem Bloom, ktere uz mam 3 roky, jinak davam AH.
Ahoj,
mám problém s bílými fleky na listech, kteří časem přejdou do stadia hnědých. Prosím o radu čím to může být. Koukal sem sice na různý topici o nemocech atd, ale nikde sem nenašel přesně můj případ.
jo to mam na par taky aspon ja tomu nevenuju pozornost protoze listi maj dost a par listu....
nepostrikoval si treba ty listy pod silnym svetlem? mohlo se to vypalit
No já to nemám pod lampou. Akorát sem to postříval vodou normal když to bylo na slunci, ale tim to snad být nemůže, no asi zkusim nějaký postřik. já to spíš tipoval, že semto přehnal s hnojením
ne prehnojene by vypadaly jinak no muze to byt slunkem, kdys postrikas vodu nalisty a sviti hodne slunka tak ta voda udela neco ve stylu lupy a propali slunkem listy.....
Ahaaa tak to nejspíš bude tim, nebot sem na to od pátku stříkal mirně rozprasovacem a bylo 30 a více stupnu. zkusim jak to bude teda dál vypadat, zda se to nebude šířit. Dík moc
Prehnojene to urcite nie je ..to striekanie obmedz a to najma pocas horuceho dna ....Bud vobec alebo neskor vecer a bude to v poriadku..Ak by sa to sirilo dalej tak informuj...ale myslim ze vytalitu kyti to neohrozuje
a ak ty to nestaci tak tie fliacki porovnaj s timto ..Hlavne slivusky a trasnenky