Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
odzačiatku som chcel, aby to bolo blízko. kvôli starostlivosti, doprave, atď. ale niekde v petržalke asi ťažko. časom sme našli úplne zabudnutý kus, akési prepolie. za ním je pole, kde sme nikdy nikoho zatiaľ nevideli a ďalej dialnica. prístup na toto územie, porastené asi do pása tvrdými kokotinami je ale nanešťastie z takej okatej cesty. proste ideš po dlhej ceste a zrazu zmizneš. okolo sú len haly, fabriky, pár domov. problém je, že jediný kto tam chodí autom, sú policajti. na mieste sme našli pár super miest a jak sme vykopali jamy, sme zistili, že v kríkoch, asi 30 metrov od nás má stan homelessák. ale nechceli sme pustiť taký super flek, lebo sa nám zdá, že tam fakt nikto nechodí (lebo nemá prečo), tak sme tam dali 4 detičky. akcia zaliatia z domu trvá 45 minút. uvidíme ako to dopadne.
Čus, já sem jednoho samce přesadil na zkoušku do lesíka k takové věčné louži 10x10m, z jedný strany dvoukolejná trat, z druhý strany všechno zarostlý, fakt ideální místečko plné zeleně, no a druhý den už byl sežraný od šneků a chodí tam pít i srny apod. jednoduše řešeno 3 - 4 měsíce je hrozně dlouhá doba, nikdo nikdy neví kdo to místo může navštívit a hlavně ta lesní zvěř.
Ja som moj prvy outdoor posadil vedla pola a zaroven popry lese takze pohoda!Pole nepatry nikomu a raste na nom 2metrova buryna,ostne a vselico ine nechodiy tam nikto no teda okrem mna a mojich komplicou Inak doporucujem miesto kde mate vase zelene "zlato" dookola asi 2-3 m od rastlin zakrit nejakym krovym alebo hustymi haluzamy z nejakeho stromu znepriahladnuje to viditelnost a nieje to napadne.A ak to nahodou zhnije tak mate prirodne hnojivo! Nech to rastie!
inac..neviem ci uz to niekoho napadlo ale podla mna je uplne najlepsi flek na sadenie ten vykrivac ci co to je.....viete tie vysoke cervenobiele stojany co su na vrchole kopcov a sluzia ako anteny alebo co....maju tak 15 -20 metrov cca...puk ho tam kvetinac a je postarane....
Tak ahojte, som tu nový a tak som rozmýšlal že by som to chcel od budúceho roku rozbehnúť z out. Sranda je v tom že na jednom mieste u nas, je hektárový močiar, nikto tam nechodí a tak... Má to svoje výhody a nevýhody pestovanie v tom? Nepodobá sa to takmer na hydroponiu pestovanie v takej bažine? Čo vy nato? (rozmyslal som ze okolo vysadim sipove ruze )
Původní příspěvek od jozzzko Tak ahojte, som tu nový a tak som rozmýšlal že by som to chcel od budúceho roku rozbehnúť z out. Sranda je v tom že na jednom mieste u nas, je hektárový močiar, nikto tam nechodí a tak... Má to svoje výhody a nevýhody pestovanie v tom? Nepodobá sa to takmer na hydroponiu pestovanie v takej bažine? Čo vy nato? (rozmyslal som ze okolo vysadim sipove ruze )
zdravim vyhlid sem si flek v lesni školce stomy sou od metru padesat a vejš vysoky musim visekat plac a tak se ptam jake mate zkušenosti v lesni školce zveř škudci ,puda,mužete hodit foto co vam vyrostlo