Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jj máš pravdu do hydra neuvedomil sem si to...omluva
tak v growshopu se ted susovali za plisen... ja proste z toho mam hlavu jak balon... uvazuji nad preventivni bio postrikem...zloutnuti se ale nesiri...
Původní příspěvek od Hardy Zdar!
Proletěl sem to tady a podobnou nemoc nenašel. Zatim to postihlo jenom starší listy. Prosím o radu...
Zdar
tohle si myslim ze je typicky pripad kdy je PH hodne nizko - dival sem se na tvuj tryd a pises ze jsi michal hlinu s raselinou, ktera je hodne kysela takze tohle se asi moc kytkam nelibi.
No neceho je tam podle mě brutální přebytek. Dle tmavosti žilek IMHO špatným pH. Díval jsem se na tvé minulé pokusy a pokud ses výrazně nepolepšil těžko říct co vše to může být:-)
Čau, moc díky za rychlý odpovědi, ale thread "první out - white russian x DP" se mnou nemá nic společnýho, to je políčko kámoše (máme účet napůl). Moje Lowkillerky sou v substrátu pro pelargonie + perlit. Myslíte si teda, že je to kyselim pHčkem, jo?
Původní příspěvek od Hardy Čau, moc díky za rychlý odpovědi, ale thread "první out - white russian x DP" se mnou nemá nic společnýho, to je políčko kámoše (máme účet napůl). Moje Lowkillerky sou v substrátu pro pelargonie + perlit. Myslíte si teda, že je to kyselim pHčkem, jo?
no zkus si zmerit ph hliny a uvidis .... podle me to bude to PH
jake ma vlastne ta AGRO CS hlina PH ?? jsem to hledal na netu a nikde nic ....
EDIT: jo hlina ma 5,5 - 6,5 takze tim asi ne :-) ale radeji bych to zmeril .... zaroven i vody kterou tam davas
jak rikal BloodyBeer. Zmer pH pudy, pak vody co tam leješ a vody vo vytéká. Ph finální vody, tj i s hnojkama. Výtok by se měl hýbat 5,9-6,1 a teď slýchám názory, že kytkám svědčí i 5,7. To ale nemám ověřeno.
Zdravím....na listech mojí rostlinky se objevily nejprve tečky, které se postupně množily, až list zcela vysušily (zničily). Odřezal jsem zachráněnou část, ale na ní se taky objevily skvrny... Nevíte někdo prosím, co s tím. Děkuji za reakce.
ahoj před nedávnem jsem tu psal o tom že mě roslinky chtyli svilušky a že jsem to šplíchal bioolem v květu a ptal se jak vyřešit zhnědnutí jaky to je typ zhědnutí jestli kůly dozrávání nebo tím postřikem tak jsme tu zase s problémém ty s prominutím svině mi to žerou zase zase jsou tady svilušky a to jsem dělal vše pro to aby tam nebyli potřebuju poradit co stím další postřik a zase se stoho ty palice nemusí ani vzpamatovat ? draví roztoče bohužel se neprodávaj už tak coo ???? .....
no predpokladam, ze tvuj problem byl ten, zes nepostrikal kytky poradne ve dvou etapach a nebo zustaly nekde po bedne... Nesmi tam zustat nic, pripadne kytky kde by to moho taky byt pryc...
No jestli se mužu vložit do diskuse....všechny fotky které tu od začatku treatu sleduji jsem někdy v životě zažil.Na nízké PH bych nesázel,to by musela bejt opravdu velmi nízká hodnota,páč kytkám vyhovuje mírné kyselo. Tohle mí příde jako sesolnění živin z hnojek v hlíně.Dovede to udělat plagron,takže AH a jiné chemky určitě ještě snáz. Mě pomohála nákou dobu prolevat čistou vodou obohacenou o HNO3,která pomáhá ty soli rozpustit,dezinfikuje kořeny atd. A ty hodně napadený ostříhat,stejně už nejdou zachránit. At se daří
cao pls chtel jsem se zeptat mam nabalkoně nějake zboží a jak mam ty začateční listy ty kulate mám je žlté a na druhé kytí mam nejaké zmačkané porad pls co mam robitz
Taky mám problém.Po přepnutí na květ mi velké listy postupně os spodu rostliny začínají žloutnout až bělet....když uplně vyblednou,tak uschnou.U palic to neni ,ale stejně mě to trápí. Díky za rady. Pěst 600W teploty noc 15-20 den 25-30 ,hnojky plagron alga grow/bloom + phyt-amin + Obcas HNO3 .Díky za rady