Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2bootii...Ja som tiez zobral fem. Himalaya Gold od greenhouseseed tak som zvedavy co z toho bude...vraj je to velmi odolna a nenarocna odroda idealna aj na out aj na indoor.Ja pojdem out.Daj potom dake fotos ako ti to rastie nach porovname ....sa na nu tesim...a zvysok na out bude-Mandala seeds:White Satin,Speed Qeen,Hashberry,Satori,Mandala n.1-kupil som v shope v rakusku posledny sacok seeds mandala 1---Stastie..Na nete sa uz neda nikde kupit lebo SOLD OUT...
snow1: proč nedoporučuješ Passion#1?mě přijde do podmínek v tomto pásmu naprosto ideální,dokvítá celkem brzy a je na stav fakt výbornej model,má sic asi dvě phena,ale to neva,je to fakt modýlek,kterej se dá srovnat s kde jakym indoorem jetym venku,já myslim,že dobrá volba
Jinak k tématu,jak píše radvancan,je blbý psát co se pojede na out 08,ale i tak mi to nedá,kvůli nedostatku paliva,kterého bylo jen 675g a bylo zhuleno za 3 měsíce,jsem se rozhodl pro větší grow a to modelů typu:
G13xMTF,Belladona,Purple Widow,Shaman,Orange Bud,Skunk#1,Magical Mistry Mix,Cronic x Blueberry,Purple Skunk,Jock Horor,Durban x Shaman x Erdbeer,Papaya x Tibet,Shiva Skunk x Sweet Skunk,Durban x Skunk,Afghan Kush,Africa,a pár nonamů dovezených z různých koutů světa
No uvidim co vše vysadim,je toho hodně no,ale pestrost je skvělá ne?
Původní příspěvek od bootii ..tym skunkom som si neni uplne isty..neskusal niekto?
Ahoj! Ak myslíš Skunk #1 od danej seedbanky, tak to ti neporadím, ale skúsenosť mám so Skunkom #1 od Dutch Passion v skleníku. Stihol dozrieť úplne v pohode, akurát pleseň mi zničila najväčšie šišky. Boli to krásne obsypané šišky, chuť značne zemitá (aj keď 90 % substrátu bol kokos), účinky veľmi uvoľňujúce a povznášajúce.
2snow1:
Prikláňam sa k outdooristovmu názoru o Passion1. Je pravda, že sa uňho vyskytuje viac phenotypov, ale aj tak je to silný model s pekným výnosom.
passion rastie dobre ale je slaby, ja osobne mam sice radsej slabsie modely a high stav, ale passion sa napr s durbanom co do sily nedal porovnat podla mna. mal som ho iba raz, mozno prave vtedy nevysiel, ktovie, nechcem odradzat, iba hovorim skusenost. na purple power tiez ludia nadavali ze to bolo slabe....a bolo. preto sme mali tieto odrody len raz, mozno by sice vysli lepsie ako predtym ale neriskovali sme ;-). tak nech aspon vam vyrastu silne slecny :-). obe boli z dutch passion. ved ale tak existuje tolko druhov preto aby si kazdy mohol vybrat co sce, ne? :-)
a co sa tyka vynosu su aj vynosnejsie. inak s pestovanim passion nebol ziadny problem....celkom nenarocna podla mojej skusenosti. purple je asi trosku narocnejsie ale v podstate sa ani o nu netreba nijak extra starat
p.s.
ak mozem odporucit z vlastnej skusenosti co u nas zreje v pohode a s cim som ja osobne bol spokojny je shaman-ten je celkom skory, potom durban poison-ten koncom septembra ale kludne aj v strede novembra :-) a je nachylnejsi na plesen ale da sa to zvladnut, khola takisto a ma celkom fajn vynos, holland hope-velmi dobry vynos, ale slabsi model, aj ked ma dobru chut a cisty afghani-stred oktobra. ine rastliny v podstate az na nejake no namy z vlastnej skusenosti nepoznam.
inak najviac som zvedavy na lebanese x chilla, este som to nemal, aj ked uz som tiez pocul ze je slaby....
pánové,pozor rada nad zlato....je tu mandala seed,nirvana seed,paradise seed toto jsou pánové adidasy mezi adihashi,GR
OW only sensi seed -stálá genetika ,cena zajmavá ,semena bez problémů pošlou v luxusním balení jak hodinky ze švýcarska, od mandaly přišla obálka s rozstřískanýma semínkama od poštáka,od nirvany pod stejným jménem narostlo vždzcky něco jiného,ONLY sensi seeds(první v NL)platba přes net no problem-bral sem za dvacet táců, a co?spolehlivě a kdekoliv palba -earl skunka apod .ven čisté outdoory,kdo má skleník tak at neváha se skleníkem ,pěstoval sem během 12 let všechny outdory ale i jiné od sensi seed ale i od m.s. i p.s. tak se ptejte k jednotlivým vzorkům,mám zkušenosti -ušetřim vám marnou snahu
takže pro letošek bych chtěl zkusit něco takového - Pokud s těmito odrůdami máte nějaké zkušenosti velice rád uvítám když se s nimi podělíte. zajímá mě hlavně jestli to stihně dozrát a náchylnost na plíseň.
Ma tu taky par modelu co letos pojedu a tady jsou jejich nazvi
Outdoor mix 30 semen
jock Herer+Mawie 60 semen
SK Mawie 1 semen
Noname+1 7 semen
Noname+2 14 semen
Mix Noname 20 semen
vsechno pochazi z modelu co jsem hulil a bylo to good pohuleni tak doufam ze se my to letos taky povede dobře vypestovat tak zatim
Já letos pojedu SHAMANA od Dutch Passion, krásná fialka. Osvědčil se mi loni. V našich podmínkách dozraje, plíseň minimální, jsem s ním nadmíru spokojen.
Pic všem..po lonskym vydařenym outdooru(z 6 květin něco přes kilo) jsme opět natěšení jak malí kluci na další sadbu..vypadá to,že jednoznačnym favoritem bude Peacemaker,po něm toužim už dlouho..jinak pojedu převážně indiky,protože nestojim o žádný vytáhla dvoumetrový...hodně se mi líbil Kabutův Bílej rusák..a Cellerův Hollands hope mě taky příjemně oslovil..
takže suma sumárum bych to viděl následovně:
Peacemaker,White Russian,Hollands hope+eště co se rozmyslim...takže úspěšnej pěstitelskej rok 2008...