Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dostanou se jeste z toho kytky?dnes jsem to striknul proti msicim necim a zitra koupim bud ten omit nebo svilustop,zda se mi ze se jim ani nechce moc do kvetu,muze to byt zpusobeny tim??
nechci vam do toho kecat. moc do toho nevidim ale rekl bych je ten problem je zpusoben u korenu(to jak odumiraj zilky) a rekl bych ze to bude mouna vysoke PH bo nejaky jiny problrm v pude..imho
na jednej mi začali schnúť listy a to iste sa mi objavilo aj na druhej.
Posledná je bez problému.
7dní pred týmto som polieval len čistou vodou. Inak hnojím kristalonom 5mg/ 5L vody
Mam pocit, že im chýbajú živiny no nie som si istý.
Prosím o radu plz.
Aky kristalon mas....?? start ...Tak ak ches byt vermi krystalonu tak kup jahodu.....A ak to ide do kvetu co si myslim ze jej ..Je pochopitelne ze to nema P ako fosfor. aelbo mozno este Mg alebo ini mikro prvok ......Napis potom aky mas ten kristalon hlavne a hnet sa problem vyriesi...
No hlaven som chcel ze napises ake ty ma pomer N P K .......a hlavne atoho P kolko tam je podla ma ten tem chyba ....No som hladal to zlozenie na nete a nie je tam N ale muskat obsahuje len P K Mg takze uplne nehvodne ..BEz do zahradakarsvta kup krystalon plod a kvet alebo jahoda alebo nejake OBM bloom ak chces nemej chemie ale to uz asik jedno kedze si to doteraz hnojil kristalonom,.....Ale cim skor to urobis tym vacsia je sanca ze to tak kytka prezije a inak ten kvetinac vyzera tiez dost mali ak mas vacis tak urob do spodku tohto dieri a daj to do vacsieho ak mozes......Potom napis ako si to poriesil no........
Trochu můj problém rozvedu,,ph je spíš opakem je kyselé!!Moc jsem si stím nevyhrál..tečky začali na spodních velkých listech,,potom jsem to trochu pohnojil a přez noc se to tak rozšířilo, že jsem koukal!
špatného ph vede k špatnému příjmu prvku a navíc kyselé podporuje hermáčky, naštěstí takto postížená je pouze jedna kytka, ostatní mají listy lepší!
Tak tohle se mi stalo s mejma balkónovkama..u každý kytky asi tak..na 4 listech...ty pak odpadli a dál se to nerozšiřovalo..ani jsem s tim nic nedělal..třeba to taky přejde..jinak co to máš za model?nikde jsem to neviděl a docela by mě to zajímalo..dík
EDIT: ještě mě napadlo...nelítaj ti kolem kytek mušky?nebo třeba nemáš na listech pavučinky?