Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Probiman90 Nepíšeš podrobnosti. Na 1. pohľad prehnojené - podľa mňa - vyzerá to na kokos, poriadne prepláchni upravenou vodou a pohnoj s nišším Ec. Čo najskůr!
Původní příspěvek od Kiddnaped Servus hoši zpět po dlouhé době.
Rozjel jsem nové kolo a momentalne jsem na 14.dnu 12/12 byl jsem 8 dní pryč a vrátil jsem se a našel jsem toto..
Jdu je přelít ec 1.2 a uvidím co vyteče za hodnoty dole.. PH zálivky od 5.2 až po 5.8 ..
ec 1.2
Každopádně hnojím GHE Flora nova celá řada.. a zdá se mi že hlavní hnojiva na růst a květ divně zapáchají a mají hustotu rozteklé čokolády nejspíš zkažené ? může to být tím ?
Něaký návrch ?
EDIT: zalil jsem ec 1.3 a ph 5.8 vyteklo ec 1.45 ph 6.1 .. ec snížim na 1 a ph na 5.2 ale vážně to je tak moc velký problém v hodnotách že to udělalo toto ?! :O třeba to je něco jiného.
teplota 28/18 vlhkost 40/55
čau, myslím, že jsi na to kápl sám..pokud není nic na listech, jde to od kořenů, takže bych sázel na ty hnojky..v tom ph a ec problém nevidím...už se stalo, že i jedna várka Metropů byla zkažená (nějaká chyba ve výrobě) a byl sem svědkem toho, že dva hydrosystémy kvůli tomu šli úplně do kopru...zkusil bych prolít vodou a zkusit něco jinýho, snad to zachráníš...
Nevíte někdo, co by mohlo být tohle? Objevuje se to zatím snad tak na dvou starších větších listech z celého pěstu...list má jakoby světle zelené žíhání, viz foto. Jedu v kokosu, pod CFL... díky moc za rady