Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
U ty školky mě napadlo oddělat takovej ten žebříček přes plot co služí jako vstup a nekam ho schovat.lesníci ale nejsou hlupáci takže bacha na ně. [/B][/QUOTE]
čUS SE ŠKOLKOU NESOUHLASÍM,PROTŽE TAM JSEM MNĚL NASAZENO LONI ŠKOLKY SE KAŽDOROČNĚ VYSEKÁVAJ KVŮLI PODROSTU.ALE MOŽNÁ NĚKDE NA HORÁCH BY TI TO MOHLO VYJÍT.
TAK CO NEJMÉNĚ ZLODĚJŮ...
no ja som si nasiel flek v krikoch de je cca 2x1m miesta a ked sa tam bracho postavil ktori ma cca 190cm nebolo ho v nich ani trochu vydno sice som bol znacne dopichany od trnou kym som tam tu plochu vykosil vystrihal a povytinal ale stoji to zato slnko tam svieti od rana do vecera a pristup je tam dost obtiazny ako hovorim trne bodlaky a podobne svinstvo tak hadam sa mi tam nikdo trepat nebude a zadari sa nejaka ta dobra urodicka
Hledal jsem hledal a konečně mam příhodné místo v křovinách. Škoda že tam nesvítí slunce celý den, ale což. Dávám sem fotku, jenž jsem pořídil asi po 40m plazení. Ještě tak 10m a vysekat.
Dnes som si bol vybrat miestocko na sadenie je tam taka vlhsia poda a raste tam mach aj tak si tam idem dat svoju hlinu .Ale nebude to tomu vadit ked to je taka vlhsia poda okolo ?
Původní příspěvek od drago101 Dnes som si bol vybrat miestocko na sadenie je tam taka vlhsia poda a raste tam mach aj tak si tam idem dat svoju hlinu .Ale nebude to tomu vadit ked to je taka vlhsia poda okolo ?
Určitě to nebude nejlepší. V takovým případě by si tam musel toho nějakýho substrátu hodit docela hromadu. Radši bych našel jinej flek, než sadit v mechu hele.
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Původní příspěvek od drago101 Dnes som si bol vybrat miestocko na sadenie je tam taka vlhsia poda a raste tam mach aj tak si tam idem dat svoju hlinu .Ale nebude to tomu vadit ked to je taka vlhsia poda okolo ?
Takýto flek je najhorší . V podobnom sme pestovali minulý rok. Posledné dva mesiace, keď mali rastliny pekelný koreňový systém, som to nemusel vôbec ani raz zaliať, a rastlinam to vôbec nevadilo. Problémom tejto pôdy je však Ph. Asi zo 7 rastlín sme mali 6 samcov
citace:
Původní příspěvek od krast Hledal jsem hledal a konečně mam příhodné místo v křovinách. Škoda že tam nesvítí slunce celý den, ale což. Dávám sem fotku, jenž jsem pořídil asi po 40m plazení. Ještě tak 10m a vysekat.
Na takéto miesto je zas dobré doniesť množstvo vlastnej pôdy. V 2007 sme mali identický flek, po tom, ako korene prerástli substrát (asi 10-13 litrové jamy) sa rast maximálne spomalil a stálo to za figu. Tá pôda bude mať zrejme tiež nízke Ph, určite by bolo dobré ju prekypriť, pohnojiť a upraviť Ph, možno zmiešať s pieskom kvôli vzdušnosti.
Původní příspěvek od krast Hledal jsem hledal a konečně mam příhodné místo v křovinách. Škoda že tam nesvítí slunce celý den, ale což. Dávám sem fotku, jenž jsem pořídil asi po 40m plazení. Ještě tak 10m a vysekat.
¨
ale tak zkusit to tam muzes stejne to vypada ze by tam nemohly bejt pestovany naky velky stromy..vyresil bych to tak ze bych zkusil treba 4 rizky kazdej do 25l kyble s dobrym substratem a neco se ti tam urco urodi kdyz to vyjde tak muzes koumat dalsi rozsirovani
Díky, asi to vyřešim těma kýblama a také budu něco sázet do země(předtim tam dotáhnu nějakou svou). Ale řikám si, kolik kg hlíny se vejde do 25l kýble:-D, a jak to tam budu tahat
Tak a jeste jeden tip ale velmi velmi pracny..vyroba takoveho mistecka zabere cely den...Najdete dostatecne hluboky les kde je dobry prusvit az na zem...A vykopejte jamu...tak asi metr hlubokou klidne i vice..dostatecne sirokou aby se kytka mela jak rozvetvit..diky tomu kytka nesaha moc nad zem (jak kdy..nekdy vam vyroste dvou metrovy krak) a je pro bezneho pruchoziho skoro neviditelna.. Ale nezapomente na silnou vrstvu perlitu nebo neceho co pomaha prosychani nebot v tehle dirach se velmi lehko drzi voda...at to roste a hodne stesti s letosnim Outem..
Stop bitching around and do something useless..:-D
Krast : hej mám skoro identickej flek jinak my to děláme tím způsobem, že vemem pytle na odpadky, do těch nasypem substrát a zahrabem do země... docela se to osvědčilo
Zdravím lid, už asi 3dny po sobě jezdím autem, na babetě nebo kole, ale nemohu zaboha najit misto na moje durbany, když jsem našel pěknou planinku v lese se samejma ostružinama velkou jak pul fotbalovyho hřiště řiakl jsem si bomba sem je dam a dneska když sem tam jel dělat poličko tak jsem tam v tom šmejdil ale na každym metru jsou cesty asi od divočáků. Sem tam nějakej vyleženej pelech. Což mam docela strach že si uděla z meho polička taky nějaky prase nocleh. U každeho mista kde by se dalo je posed a o kus dal krmelec /myslivci!!/ Fakt jsem z toho už znechucenej a unavenej, hledam misto kde nebude žadna čorka ani zviřata ale takvy asi neni. Teď mi přijde 20 semen a nevym kam je loupnou, alespon nejaky 3 polička pro jistotu. Ale mam obavy že nenajdu. Kde hledate tajivy ta hezky planinky s ostružinama, par planejma stromkama a křoviskem fakt nechapu. Tady u nas neni ani flek kterej by vyhovoval. Snad se mi ještě v příštím týdnu poštěstí.
Cus.
zdravim mel bych dotazek... jak to s lesnima skolkama..nasel sem takovou peknou lesni skolku sou tam samy maly brizy a borovice asi tak 2-3 m vysoky ostruziny a je to tam hrozne zarostli cely je to oploceny takovim drevenym plutkem.. nevite jak sou tyhle mista urdzovany prosekavaj to tam nako pres leto? ja sem slysel ze jo ale tak jak tam pak muzou rust takovi ostruziny a krovicka to misto vypada jak kdyby tam nevkrocila lidska noha pekne dlouho ... udrzujou se kazdej rok nebo to prosekavaj treba kazdej 3 rok nebo naky treba vubec? docela by me tohle zajimalo vypada to tam fakt pekne
nekdo tady pise ze to tam sekaj kazdorocne nekdo ze tam pesti a v poho sem z toho pekne pomatenej
a taky me mota hlavou je to tam fakt obrovsky a je tam takovejch skolek hafo to by cely leto nedelaly nic jinyho nez jen prosekavaly a stejne by to nestihly jedine ze by na to mely vlastni agenturu
No ja letos jedu takovej opuštenej krovinovej systém Hromada keřů a hned za nima už jedou kopřivy, ktere uz ted palej jak prase pruchod jen tak nahodou je tam zhola nemožny. Takže pokud se někdo nerozhedne jit hodit bobana nekam do keře tak je možnost že to zůstane skryto očím Čořilů Mc Sviním. J a půdu sem si dovezl vlastní
!!!=_-=LETS GO AND LET IT GROW=-_= !!!
DnB !!! aneb i když se to zatim suší drumíky už buší v uších. !!!
Nazdar, nasiel som si pekne miesto , je to taka mala lucka(6krat 6 metrov) uprostred takeho pichlaveho keroviteho lesa, rastu na nej zihlavy(koprivy) takzze to je good, len je obrostena krikmi zo vsetkych stran, okrem jednej.. chcel by som mat uplny istotu, takze by som potreboval tu jednu stranu niecim zahradit..mate nejake napady>? som rozmyslal aj ze by som krompacom vykopal niake kriky aj s korenmi a zasadil by som ich tam.. myslite ze je to dobry napad>? druha vec je ze je to asi 30 metrov od lesneho chodnika, tak sa bojim ci to tam nedosmrdi (10 rastlin), ale je to na svahu cize ten chodnik je nad tym.. to by mohlo pomoct .. co myslite.? za radu dakujem.