Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kamo tak to si teda dost pletes. Peroxid se lije jen do hydra, kde ma za nasledek prave prokysliceni korenu a procisteni systemu. Pokud to lejes do hliny, kytka zdechne, protze ji zabijis veskerou pudni mikrofloru, bez ktere neprezije...
Trochu problýmy s listy.Casto jsou malé dírky na listech.Na starších začínají po té někdy žloutnout.Možná jsem to přepálil postřikovým hnojivem,nebo napadá vás něco jiného?
Původní příspěvek od RTW Trochu problýmy s listy.Casto jsou malé dírky na listech.Na starších začínají po té někdy žloutnout.Možná jsem to přepálil postřikovým hnojivem,nebo napadá vás něco jiného?
to imho bude nějaké svinstvo škůdcovské. Postřkovým hnojivem byt to pro takový rozsah musel stříkat hrozně moc a na světle...
Tak máš recht.Po detailním prohledání jsem narazil ze spodu listů na nějaké zelené mšice jakdyby.Mohlo by je vyhubit to moje postřikové hnojivo od plagronu?Nebo nějaká Bio varianta?
Původní příspěvek od RTW Tak máš recht.Po detailním prohledání jsem narazil ze spodu listů na nějaké zelené mšice jakdyby.Mohlo by je vyhubit to moje postřikové hnojivo od plagronu?Nebo nějaká Bio varianta?
ufff hezky... V plangronech a hnojkách se nevyznám, ale to co bych ti doporučil je dát postřik nějakým insekticidem na hubení škůdců, stačí z někaého normálního shopu v growshopu je to dosti drahé a octovou vodou či peroxidem pořádně umýt box pokud jedeš indoor. Pak zkontrolovat a kdyžtak udělat postřik znova. Insekticidů je celá řada. Kařdopádně bych to neodkládal a vem všechny ty kytky a cokoli je v bedně. Stačí pár vajíček a celá práce byla zbytečná. Moje zkušenosti s živými škůdci jsou ty, že co je bio neznamené jejich úplnou smrt...
Kamo tak to si teda dost pletes. Peroxid se lije jen do hydra, kde ma za nasledek prave prokysliceni korenu a procisteni systemu. Pokud to lejes do hliny, kytka zdechne, protze ji zabijis veskerou pudni mikrofloru, bez ktere neprezije...
jj máš pravdu do hydra neuvedomil sem si to...omluva