Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tohle téma mne hodně zaujalo a nejaky pestování v kukuřici kde mne honí divočáci vo tom nehcii už slyšet už jen stromy je to fakt hodne dobrej nápad už se nemůžu dočkat jara až zasadim.Tak čest all
ale je těžký sehnat nějakej pořádnej strom, když bydlíš v místě, kde je málo lesů. a ještě je malej problém to zalejvání. ale jinak ČEST všem co na to maj a na stromech pěstujou, možná že také něco zkusim.
Jo je to kurva težke protože my to tu u beskyd mame take vyjebany.....my mamy take stromy že strom ma třeba 25m nahoře je trochu větvi jinač 20 neni ani haluzka tak nevim jak tam mam vlest....to je špatne kurva špatne.......nemate ještě jiny tip (kromě smrku a borovic)
???
Původní příspěvek od stalin Jo je to kurva težke protože my to tu u beskyd mame take vyjebany.....my mamy take stromy že strom ma třeba 25m nahoře je trochu větvi jinač 20 neni ani haluzka tak nevim jak tam mam vlest....to je špatne kurva špatne.......nemate ještě jiny tip (kromě smrku a borovic)
???
Nebylo by pro tebe spise lepsi to pestit nekde klasicky v zemi ? Prece jen , kdyz ses u beskyd ,tak tam prece musi byt nejake dobre misto J a ohledne druhu stromu ,je jedno druh , proste ktery je vhodny, tak ten pouzij ...
všude se dá najít místo, kámoška pěstuje ve městě přesně pod lampou a už to 2krát sklidila(ale letos už se na to přišlo:-))...strom jedině když už neni jiná možnost a to na beskydech určitě neni co
To Stalin: Tož zdar Beskydčane. Už jsem psal v jiném threadu, že budu poprvé pěstovat a plánoval jsem původně balkón, ale jak tady tak pročítám to pěstování na stromech, zdá se mi to mnohem lepší. Jsem taky z Beskyd a vím o pár místech, kde by se pěstovat dalo, ale chce to úpravy a stavbu nějakých lávek atd. Tož kdybys měl zájem, tak se ozvi a můžeme třebas něco vymyslet a postavit nějakou stromovu pěstírnu tady.
No urcite se pouzitt da, ale musis to potom dat dostatecne nizko, aby ti potom kytka necumela nad strom - byla by videt + lamala by se.
Můžeš to řešit jemným přibíjením stonku ke kmeni stromu.
Jj s tím přibíjením stonku to mi nepříjde jako zrovna jako nej řešení ... spíš bych to lehce přidrátoval než přibíjel .. abych nepoškodil kytku ... ale to už pak nějak dořeším ...
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
Krychle: temi hrebiky na prichyceni kytky jsem myslel max 2cm hřebíky... Vím, že mě budeš moralizovat, jako jak by se mi to líbilo a bla bla bla. K přírodě úctu mám, ale promiň, jak mu může 2cm hřebíček, kterej ani nejde do hloubky, ublížit.
stalin: Tak si tu na jaře (nebo i teď) sežeň nějaký semena od členů z groweru, nebo si kup nějakou indiku z nirvány...