Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja idem tento rok prvykrat sadit aj do skleniku...vecsinou mi tu radili nejaku odrodu co kvitne skoro..ale nakolko sa povazujem za uplneho zaciatocnika neviete mi nejaku dobru odrodu do sklenika poradit?vopred vdaka...
Původní příspěvek od ceklisTHC ja idem tento rok prvykrat sadit aj do skleniku...vecsinou mi tu radili nejaku odrodu co kvitne skoro..ale nakolko sa povazujem za uplneho zaciatocnika neviete mi nejaku dobru odrodu do sklenika poradit?vopred vdaka...
skleník je za trest.nejdřív jsi úplně hotový,co ti to roste za hovada a pak zklamaný,když ti to hnije,když tomu nedáš pořádný průvan a luft
Keby tak bolo v lete ako na jeseň a na jeseň ako v lete, tak by bol skleník veľmi dobrý. Ale napriek tomu sa v skleníku dá dopracovať k naozaj dobrým výsledkom. Minulý rok som mal jeden no-name. Bola to nejaká indika (alebo prevažne), mala krásne tvrdé a málo "vodnaté" šišky a dozrievala pomerne neskoro. Napriek neskorému zberu bola iba minimálne napadnutá plesňou, dokonca ešte menej ako napr. Durban Poison predminulú sezónu.
2ceklisTHC:
Nenáhli priveľmi s objednávaním. Je dobré venovať viac času výberu odrody, aby si neskôr neľutoval. Máš záujem radšej o indiku, sativu alebo kríženca? Treba si pozrieť, aký typ účinku tá-ktorá odroda ponúka, kedy približne dozrieva - to je naozaj dôležité. Čo mám vyskúšané ja, tak by som ti odporučil Passion1 od Dutch Passion. Je to prevažne indika, čiže v skleníku neprerastie, odolná voči plesni, ale na druhej strane ide o pomerne nestabilnú genetiku. Ja som mal min. 3 fenotypy. Od Dutch Passion by som ešte odporúčal Durban Poison. Je nenáročný na pestovanie a poskytuje veľmi slušný výnos. Nádherne vonia a účinok je veľmi uvoľnujúci a spoločenský.
Původní příspěvek od ÓŇA_CZ Zdar
Já letos plánuji: Durban Poison - Nirvana
White Widow - Nirvana
Cal. Orange Bud - Nirvana
Pure Power Plant - Nirvana
Belladonna - Paradise Seeds
Nevim, zda si to stou nirvanou nemám rozmyslet...chci vyselektit matky...pěstovat z řezů...má to cenu???
Já to tak dělám... z mejch nejlepších oudoorů si vyselektuju pod lampou 2-3 matky, to samý se semenama ze seedbank a pak jenom řežu.. nemusím hlídat samce a úspěch na 100% zaručen :-)
ale jinak Durban Poison - Nirvana forever... nekouřil jsem lepší outdoor...
ja mam doma celkem dost noname semen..asi z deseti ruznejch kytek..a uz mam najity pekny dve mistečka s kvalitni pudou..takze snad sklizen bude poradna
zdarec ! tak ja letos planuju Durban poison a papayu ,ale určite pojedu ešte neco ,zatim sem se rozhodl jenom o tedlech dvou. Jinak minulej rok sem jel Power_Plant (byl luxusni) , White Widow (ta stala za picu pulka seminek nevykličila a zbytek byli samci :'-( xD ) a Durban Poison (taky luxus ) a semínka kupuju z seedbontique a nestezuju si akorat ta WW mno ale tak to se stane :-))
Ja tento rok idem skusit aj daco nove ale aj odskusane modely:Speed Qeen,Mandala 1,White Satin,Satori,Hashberry,Belladonna,White Widow,Sweet Mendobog,White Rhino,Himalaya Gold,The Church,Arjan-s Ultra Haze 1,Hawaian Snow a hadam este daco pribudne..Rozmyslam nad Bob Marley Best..nemate niekto skusenost out???
Zdravim uz ani nejdu psat co pujdu na rok 2008 bo se to hadam kazdym dnem u mne meni, ale nieco vim uz na 100% a ostatne proste nejake budu
Refresh: Mam : Mandala seeds : 2 x Hashberry, 2 x SpeedQueen Dutch passion : 4 x Orange bud Flying dutchman : 3 x The Pure White Label : 3 x Afgan kush, 3 x White Ice
4 x Kerala Krush x Kerala Krush ( z G )
3 x Cream sodica n.2 f2 ( 07/ femini/ DP )
zdravim, rozhodol som sa ist z feminizovanych semien po 5 ks a to odrody:
Skunk n.1 od white label seeds
Magic bud od paradise seeds
Himalayan gold od green house seeds
Shaman od dutch passion
Myslim si ze shaman, magic bud a h.gold by u nas mohli v pohode dozriet..tym skunkom som si neni uplne isty..neskusal niekto?