Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kdyby se ti to neoběvovalo na všech kytkach, tak bych ti asi poblahopřál, že ti vyrostla panašovaná varieta
mno ale s takovou se asi přikloním k variantě špatného pH, ale vůbec mi nesedí taková prudká změna vzhledu - nemohl se ti na to vychcat nějakej pes? (fakt tu vymýšlím blbosti, ale tohle sem ještě neviděl)
marihuana není droga, je to posvátná bylina, která poodhaluje filozofii života...
dodávám foto dalších řízků jsou fakt nějaký zmutovaný... kořeny se jim neudělaly ani po 14 dnech v rockwoolu... myslíte si že je to gelem na klonování? používám clonex...
tiez som mal problem zo zakorenenim, schlo mi to tak ako tebe. nechcelo to zakorenit do rockwoolu, predtym namocene v stimulaxe. ,problem bol v tom ze som rockwool nenamocil vobec do odstatej vody. (pH) ked som RW namocil na den, dal som to do parniku,do tiena a zakorenili krasne do 10 dni aj bez zakorenovaca.
Some people tell me that I need help...Some people can fuck off and go to hell.
[list]
No tak dufam ale to nebol to ze sa ten rockwooll ma namocit si si hadam precital v navode no.....Nevim cim to moze este byt ale proste podla mna je skenik na zakorenovanie nevhodny....Ja by som to dal kludne niekde von do tiena kde to niekedy ofuken vetrik a to proste musi sit ...Neverim ze nie,,<<<
Takze myslite prehnojene?
Dnes jsem tam byl, otrhal jsem poskozene listy,provedl pro jistotu postrik a kytku radsi odvez domu na balkon na pozorovani.
Mam tu zas nejaky fotky z mista
- postizene listy 3 foto
-cela kytka po otrhani 6 foto
-2 fota listu kytky vedle ktery zacinaj trochu zloutnout listy asi fakt prehnojeny uz to vypada
asi tak pred 14 dnema se mi objevila asi plisen na kyti ve skleniku a ted jeste tohle.nevite nekdo co to je? na te prvni fotce bych rek ze to jsou vajicka nejakyho broucka,vsim jsem si ze na nejakych listech zespoda ty malinkaty broucci lezou.A ta druha fotka tam ty vajicka ani broucky nema,to si myslim ze je od te plisne.zacal jsem vic vetrat a dnes pouzil bioton proti houbovym chorobam a padlim,poradite nekdo co dal?snad neprijdu o kytky
Hele chlape podle tech poslednich fotek mi to pripada jako jasnej nedostatek dusiku... Kdyby to bylo prehnojeny, tak by byly jen konecky zhnedly, ale takhle jak ti to zloutne tak mi to opravdu pripada jako dusik. To, ze to na koncich hnedne je pri nedostatku dusiku imho vcelku bezna praxe.
No po podrobnejsim prezkoumani je to mozna i prehnojeny... Fakt tezko rict Rozhodne by asi nebylo na skodu promerit poradne PH, i kdyz by bylo fakt divny, kdyby bylo nejak mimo meze..
Prehnojene urcite ...Odmeraj pH....Kebz to bol N tak tie listy len zozltnu a nemenia tak intenzivne sa a neschnu tak rychlo.......Nedostatok dusika to nie je urcite ...Odmeraj to pha pre istovu uz nehnoj a uvidis ako pojde nove listy.>>>