Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
"půlka šulka vůči piči"
"nekokej" ~ učitelka na kámoše
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
Kámoš hledal oheň a já sem říkal:" Džungle,džungle obživla a vzala si ho" ( je to šprým z predátora I.)
a on na to:"Hmm,poslední dobou džungle obžívá nějak často"(poslední dobou je pořád co do skla)
Na chate sme spolužiačku,sme prvýkrát nafajčili. Povedal som jej, aby ma čakala na mieste, a na dve minúty som skočil dnu pre žrádlo. Keď som vyšiel, nebola tam... išiel som o kúsok ďalej a ona vyšla zpoza rohu (boli to nejaké umyvárky).
,,Čo tu robíš?"
,,Upravujem tu cesty, aby sa mi lepšie kráčalo," odpovedala a urobila si vo vlasoch cestičku.
Neviem, či je to tertaz smiešne, ale my sme skoro pomreli od smiechu....
jeden kamos se se mnou kdysi bavil o drummu (skourenej jak pes) a chtel mi rict : "uz si nekdy slysel Raidena hrat chill?" a vylezlo z neho : "uz si nekdy slysel srat Raidena chilli?"
"Pane vrchni, ja bych si teda toho utopence dal." - No nezni to takhle moc vtipne, ale kamarad to jednou rekl asi po 3 hodinach v asi 4. hospode pote, co mu je v prvni knajpe hodpodsky nabidl. Tvrdil nam potom, ze o tom jestli si toho utopence da nebo neda premyslel celou dobu od te nabidky. Je pravda, ze cele asi 3 hodiny snad nepromluvil slovo a koukal jakoby do blba. A stalo se to v hospode Pod hradem, Strekovem v ULu, abyste vedeli.
po skuřu sem řekl:.....ale našli jsme tu dobré misto co?!a zvedl sem hlavu a předemnou byl velky napis :Na blbým místě! sem se málem posral byl to nazev jaxi restaurace v praze nebo co
Ten co vymyslel pořekadlo "Ve víně je pravda" musel být pěkný cyp, anebo nehulil !
Historie z ICQ jak sem tu hlášku posílal jednomu kámošovi:
on: in vino veritas
on: nejaky říman
já: kua nějak moc chytry ne?
on: zavidis co
já: ne, ale pro podobne c*py jako si ty je tu mensa