Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Kde všude se dá vysadit aneb tipy kde I.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 49 50 51 52 53 »
Autor
Téma 
Skunkman
Nový Člen

Karma uživatele Skunkman - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 801

Nejlepší je křoví kterým nigdo neproleze..!!! něgde na vesnici.... málo lidí,,, tak po 2-3 metrech vyšlápnout NENÁPADNOU !!!! cestičku.... a ČABAS !!! něgde uprostřed vyšlápnout kolo či kolečko (podle potřeby :-D hehe) a jeto..!! bacha na houbaře a skurvený myslivce,,,

Old Post 27-02-2009 v 15:40 PM
Skunkman je offline   Profil uživatele Skunkman   Find more posts by Skunkman   Foto galerie člena Skunkman   Click here to Send Skunkman a Private Message   Add Skunkman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
T.hasHberry.C
Nový Člen

Karma uživatele T.hasHberry.C - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 802

u nas je uz nastiastie malo snehu nastastie a stale sa to topí... takze uz mam dvovod na malinkatou radost ..... uz aby som zacal upravovat moje miestecko ..... este mam otazku ... aku hlboku a siroku jamu mam na to vykopat a nevem ci mam nasadit rastliny spolu do velkej jami alebo kazdu zvlast ...?

Old Post 02-03-2009 v 19:52 PM
T.hasHberry.C je offline   Profil uživatele T.hasHberry.C   Find more posts by T.hasHberry.C   Foto galerie člena T.hasHberry.C     Add T.hasHberry.C to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LemonJelly
Stálý Člen

Karma uživatele LemonJelly - 51% PěstitelskáKarma uživatele LemonJelly - 51% Pěstitelská

Příspěvek č. 803

citace:
Původní příspěvek od T.hasHberry.C
u nas je uz nastiastie malo snehu nastastie a stale sa to topí... takze uz mam dvovod na malinkatou radost ..... uz aby som zacal upravovat moje miestecko ..... este mam otazku ... aku hlboku a siroku jamu mam na to vykopat a nevem ci mam nasadit rastliny spolu do velkej jami alebo kazdu zvlast ...?

Urcite urob kazdej rastline zvlast jamu. Usetris substrat. A ja kopem jamy cca 25x25X30cm tj. zhruba 20 L. Zalezi aku chces mat velku rastlinu. Navyse potrebuju dostatocny priestor, aby si navzajom netienili. Ani ty sa urcite necitis prijemne v preplnenom autobuse, pokial ale nie si froter
Good luck

Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!

Naposledy upravil LemonJelly 02-03-2009 v 21:18 PM

Old Post 02-03-2009 v 20:58 PM
LemonJelly je offline   Profil uživatele LemonJelly   Find more posts by LemonJelly   Foto galerie člena LemonJelly   Click here to Send LemonJelly a Private Message   Add LemonJelly to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 804

T.hasHberry.C . jsk píše LemonJelly,je lepší každou kytku zvlášť,tak to dělám i já,jak ses ptall jestli do velké společné jámy,tak si vem kolik hlíny bys tam musel nanosit než bys jí naplnil,mě osobně by se mě do toho nechtělo,takhle to máš rychlejší a nenadřež se tak s dopravou hlýny,toď můj názor,nechť se daří v přípravách políčka pic

Old Post 03-03-2009 v 02:58 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
T.hasHberry.C
Nový Člen

Karma uživatele T.hasHberry.C - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 805

LemonJelly,MIAMI_BEACH tak dakujem za názor ..... dam na vase rady .........hadam sa nic nepokazy a vsetko vyrastie ... jedine coho sa obavam su posrany zlodeji co chodia hladat ..... preto som si vybral miesto daleko od civilizacie dúfam ze sa mi tam bude chciet chodt hehe

Old Post 03-03-2009 v 09:33 AM
T.hasHberry.C je offline   Profil uživatele T.hasHberry.C   Find more posts by T.hasHberry.C   Foto galerie člena T.hasHberry.C     Add T.hasHberry.C to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
slanina
Nový Člen

Karma uživatele slanina - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 806

Jj ja sem si to taky loni zasadil na odlehle misto ale čorky sou čorky... Nasel sem jenom stonky =(

Old Post 10-03-2009 v 16:50 PM
slanina je offline   Profil uživatele slanina   Find more posts by slanina   Foto galerie člena slanina   Click here to Send slanina a Private Message   Add slanina to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.skunk
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.skunk - 7% Pěstitelská

Příspěvek č. 807

Sem v loni sadil do lesní školky kde rostou jen borovice asi 1,5m vysoke.Bohužel kytky po tejdnu byly fuč.Oni ty kurvy zkracovaly ty stromky,takže mě to vytrhaly.Dočetl jsem se,že to dělaj jednou za 3 roky je to pravda? thx za odpověd pěstu zdar:-D

nevim nic

Old Post 10-03-2009 v 17:32 PM
Mr.skunk je offline   Profil uživatele Mr.skunk   Find more posts by Mr.skunk   Foto galerie člena Mr.skunk   Click here to Send Mr.skunk a Private Message   Add Mr.skunk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Celller
Stálý Člen

Příspěvek č. 808

Cau, to je husty thread, uz tu musi byt snad vsechna mista, a urcite se tu nektera 100x opakuji
Co treba udelat bubbler v septiku (trikomorovy lze pouzit i na bio soil) ale nevim, jaky by tam bylo EC, a ta chut, asi paradni

Naposledy upravil Celller 10-03-2009 v 20:19 PM

Old Post 10-03-2009 v 20:14 PM
Celller je offline   Profil uživatele Celller   Find more posts by Celller   Foto galerie člena Celller   Click here to Send Celller a Private Message   Add Celller to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Celller! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 809

citace:
Původní příspěvek od Mr.skunk
Sem v loni sadil do lesní školky kde rostou jen borovice asi 1,5m vysoke.Bohužel kytky po tejdnu byly fuč.Oni ty kurvy zkracovaly ty stromky,takže mě to vytrhaly.Dočetl jsem se,že to dělaj jednou za 3 roky je to pravda? thx za odpověd pěstu zdar:-D

stím záštipem nevim,ale oni tam choděj obhlýžet každý rok,jestli to není napaden nějakýma škůdca,dělaj postřiky a td...

Old Post 11-03-2009 v 01:48 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Freyer
Stálý Člen

Karma uživatele Freyer - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 810

Ty mensi borovice byvaji vetsinou v oplocenkach a lesnici je navstivujou casto, takze do nich urcite nesazet spis si vyhlidnout vetsi od 2.5m vys.. Jinak kazdy 3 roky se prostrihavaji borovice co maji treba i 3m, ale neni to pravidlem...u nas na to kaslou.

A abych nebyl off, tak ja osobne budu sazet pod draty vysokyho napeti, je to pod nim pas 100m beze stromu, takze tam slunce posviti skoro cely den a urcite to zasadim do sipko nebo malino kere.

Ti co mohou, dělají. Ti co nemohou, si stěžují.

Old Post 11-03-2009 v 07:58 AM
Freyer je offline   Profil uživatele Freyer   Find more posts by Freyer   Foto galerie člena Freyer   Click here to Send Freyer a Private Message   Add Freyer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
slanina
Nový Člen

Karma uživatele slanina - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 811

No sou to proste hovada jak ti lesnici tak i srnky a corky ani nemluvim...

Old Post 11-03-2009 v 08:05 AM
slanina je offline   Profil uživatele slanina   Find more posts by slanina   Foto galerie člena slanina   Click here to Send slanina a Private Message   Add slanina to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Squirrel
Stálý Člen

Karma uživatele Squirrel - 97% PěstitelskáKarma uživatele Squirrel - 97% PěstitelskáKarma uživatele Squirrel - 97% PěstitelskáKarma uživatele Squirrel - 97% PěstitelskáKarma uživatele Squirrel - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 812

dobré místo je blízko včel do křoví, nikdo k nim neleze ale je nutné hlídat samce jinak je z toho pěkná úroda semen. Jinak pod svícnem je nejlepší tma takže někdy není na škodu vsadít třeba i uprostřed města na zahradu opuštěnýho domu, nebo na kraj pole kde spadl strom a nebudou to tam proto sekat ale je na tom místě zoraná půda

Squirrel 2010
Squirrel 2009
Squirrel 2008
Squirrel 2007
...every day is happy day...

Old Post 12-03-2009 v 12:00 PM
Squirrel je offline   Profil uživatele Squirrel   Find more posts by Squirrel   Foto galerie člena Squirrel   Click here to Send Squirrel a Private Message   Add Squirrel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Toonk
Stálý Člen

Karma uživatele Toonk - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 813

Zdar,sázet se dá snad všude kde svítí slunce a kde oko čorkaře nedohlédne.Jenomže já si myslím že čorky tady dost na Growru pídí po tom, kde se dá sázet a podle toho to tak vypadá,čím dál více se krade.

Old Post 12-03-2009 v 15:06 PM
Toonk je offline   Profil uživatele Toonk   Find more posts by Toonk   Foto galerie člena Toonk   Click here to Send Toonk a Private Message   Add Toonk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kolumbus
Nový Člen

Karma uživatele kolumbus - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 814

nazdar
Je to tochu od veci ....ale chcel ba som sa opytat ze ked samec oplodni samicu ktora je ineho druhu ako samec... Tie semiacka budu po samici ci nie..??? A ako a ci sa meni ich kvalita miesanim z inymi slabsimi druhmi ???
napr ked nieaky slaby outdoor ktory nema ani meno oplodni samicu white widow....co z toho vznikne a ...a je to asi slabsie ako povodna 100% whitw widow ??
Mam v tom dost mys-mas... keby ste boli ochotny mi to vysvetlit bol by som vam vdacny...
Dik

Old Post 14-03-2009 v 17:45 PM
kolumbus je offline   Profil uživatele kolumbus   Find more posts by kolumbus   Foto galerie člena kolumbus   Click here to Send kolumbus a Private Message   Add kolumbus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pflusik
Stálý Člen

Karma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 815

No to je k..va od věci nebylo by lepší takovej dotaz napsat semhle ??
http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1

Old Post 16-03-2009 v 20:29 PM
Pflusik je offline   Profil uživatele Pflusik   Find more posts by Pflusik   Foto galerie člena Pflusik   Click here to Send Pflusik a Private Message   Add Pflusik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
exkalibur
Nový Člen

Karma uživatele exkalibur - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 816

Tak já jsem se rozhodl teto rok vyzkoušet out.Místečko jsem našel blízko vody a sand i bezpečné ..dva ploty,žileťák,starý nefunkční elektricý plot..bývalé vojenské sklady..je tam taková pěkná louka ..tak uvidíme..přeju všem hodně úspěchů

kdo hulí toho baví žít...

Old Post 03-04-2009 v 17:47 PM
exkalibur je offline   Profil uživatele exkalibur   Find more posts by exkalibur   Foto galerie člena exkalibur   Click here to Send exkalibur a Private Message   Add exkalibur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:10 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 49 50 51 52 53 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
04-05-2020 - Kde všude se dá vysadit aneb tipy kde II. - 37 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás