Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Co budete sázet příští rok , od roku 2004 až do 2010.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 49 50 51 52 53 »
Autor
Téma 
S&M
Nový Člen

Karma uživatele S&M - 22% Pěstitelská

Příspěvek č. 801

Na outdoor 2008 jsme objednali s kámošem semínka Early Misty od člena MXM.Je to první grow tak doufam že se to povede .
Peace all

Old Post 18-12-2007 v 18:56 PM
S&M je offline   Profil uživatele S&M   Find more posts by S&M   Foto galerie člena S&M   Click here to Send S&M a Private Message   Add S&M to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Reeve
Stálý Člen

Karma uživatele Reeve - 76% PěstitelskáKarma uživatele Reeve - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 802

V plánu je Durban Poison ,Super Skunk ,no-name a doufam že nějak udělam řízky z Orange Budu

Old Post 19-12-2007 v 11:00 AM
Reeve je offline   Profil uživatele Reeve   Find more posts by Reeve   Foto galerie člena Reeve   Click here to Send Reeve a Private Message   Add Reeve to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wasco123
Stálý Člen

Karma uživatele wasco123 - 90% PěstitelskáKarma uživatele wasco123 - 90% PěstitelskáKarma uživatele wasco123 - 90% PěstitelskáKarma uživatele wasco123 - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 803

btw. pozeram ze tu pisu len sami Novi clenovia. Tak len sa na to nevybodnite, lebo v zime aj ja tak hovorim co budem sadit v jari a skoncilo to vzdy pri nejakych Noname semienkach.

400W

Old Post 19-12-2007 v 18:26 PM
wasco123 je offline   Profil uživatele wasco123   Find more posts by wasco123   Foto galerie člena wasco123   Click here to Send wasco123 a Private Message   Add wasco123 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 804

Jo jo mno to víš ale když už má člověk doma semena tak proč to semka nenapsat žee

Old Post 20-12-2007 v 08:29 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
outdoorista
Stálý Člen

Karma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 805

to si tak říkám,to pojedu to se mi líbí,to bude zajímavý pokouření,mno a po měsíci je skoro polovina poměněná zase za jinej model,takže je to asi fakt zbytečnost sem psát co pojedete,protože kolik semínek vyklíčí,kolik jich poměníte za jiný,a do jara hafo času,ale krátí se to krátí

Herb is the healing of a nation...

Outdoor 06-OB,Fialka,a jiné....
Outdoor 07-Papaya,JH,a jiné...
Outdoor 08-OB,JH,GWS,DP,AK,a jiné...
Outdoor 09-JH,OBxJH,CHxBB,DP,A,a jiné...
600W - Organically grown plants...
Nestabilní odrůdy
Bodies

Old Post 20-12-2007 v 20:34 PM
outdoorista je offline   Profil uživatele outdoorista   Find more posts by outdoorista   Foto galerie člena outdoorista   Click here to Send outdoorista a Private Message   Add outdoorista to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DJ BISKUP
Stálý Člen

Karma uživatele DJ BISKUP - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 806

To já se stěhuju po Novém roce do anglie, takže budu muset s pěstěním po devíti letech skončit :-( Snad nee na dlouho. Ale každopádně jsem měl v plánu vysadit především Early Skunk od Sensi Seeds, protože mě letos velmi přijemně překvapil.

Old Post 23-12-2007 v 12:27 PM
DJ BISKUP je offline   Profil uživatele DJ BISKUP   Find more posts by DJ BISKUP   Foto galerie člena DJ BISKUP   Click here to Send DJ BISKUP a Private Message   Add DJ BISKUP to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 807

Zdravím, rok 2008 bude teprve moje 2 pěstitelská sezona. Minulej rok sem dostal ňáký semínka noname, něco málo mi vyrostlo, ale plánuju na rok 2008 si vysadit pořádný políčko. Poraďte mi jaký semínka mám začít shánět nebo s jakýma máte dobrý zkušenosti. Dík

Old Post 24-12-2007 v 08:23 AM
Espado
Stálý Člen

Karma uživatele Espado - 93% PěstitelskáKarma uživatele Espado - 93% PěstitelskáKarma uživatele Espado - 93% PěstitelskáKarma uživatele Espado - 93% PěstitelskáKarma uživatele Espado - 93% PěstitelskáKarma uživatele Espado - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 808

pro maru 69
doporučuji koupit Early Skunk od Sensi seeds. Měl jsem ho tuhle sezonu a plná spokojenost. Myslím, že ho tu chválí více lidí.

Vědeckotechnicka revoluce neni žádná idyla. W.

Old Post 24-12-2007 v 12:49 PM
Espado je offline   Profil uživatele Espado   Find more posts by Espado   Foto galerie člena Espado   Click here to Send Espado a Private Message   Add Espado to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Trafo
Stálý Člen

Karma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 809

Takze ja budu sadit:
Early misty
Shaman
California orange bud
Super Skunk
G13xMathanuska thundra(snad jsem to napsal dobre)

....to jsou vetsinou F2 pak to vidim na objednavku originalnich semen a to:
Mandala 1
Hashberry
Satori?

plus nejaky rezy to bude asi takhle:
Hash plant
Belladona
S.A.G.E.

jo a taky se samozrejme bude sadit NONAME a nejaky lokalni ganeshe

P.S. Snad najdu semena ChronikXBlue berry

BzZzum BzZzum Trafo

Old Post 24-12-2007 v 13:28 PM
Trafo je offline   Profil uživatele Trafo   Find more posts by Trafo   Foto galerie člena Trafo   Click here to Send Trafo a Private Message   Add Trafo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dodo.b
Stálý Člen

Karma uživatele dodo.b - 63% PěstitelskáKarma uživatele dodo.b - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 810

no ja na outdoor 2008 uz mam 124 no name semiacok, ale stale ich pribuda

Old Post 25-12-2007 v 13:41 PM
dodo.b je offline   Profil uživatele dodo.b   Find more posts by dodo.b   Foto galerie člena dodo.b   Click here to Send dodo.b a Private Message   Add dodo.b to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chuan
Nový Člen

Karma uživatele chuan - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 811

Zdarec mohl by mi někdo doporučit jaký semínka si mám koupit chcu si koupit skunk bud hawaii skunk nebo superskunkjakej myslíte,že je lepší a ještě si chcu koupit durban poison a kc33 X master kush sem v pěstování ještě nezkušenej tak bych uvítal kdyby mi někdo pomoh.Díkec

Old Post 25-12-2007 v 17:07 PM
chuan je offline   Profil uživatele chuan   Find more posts by chuan   Foto galerie člena chuan   Click here to Send chuan a Private Message   Add chuan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Reeve
Stálý Člen

Karma uživatele Reeve - 76% PěstitelskáKarma uživatele Reeve - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 812

Mno jak to vidim tak od no-name letos mozna uplne upustim.. jelikož chci mít více menších políček tak po 5kytkach a starat se dobře o všechno najednou nebude žádnej med ,proto si nechci pridělávat práci s NN... ale tak možná nějaký jen tak někam píchnu nebudu se o ně starat a uvidim co z nich vyroste.Můžou příjemně překvapit

200W RED CFL @WAPPA
1st IN 150w - Cal.Orange.Bud
OUT 2008

Old Post 25-12-2007 v 17:23 PM
Reeve je offline   Profil uživatele Reeve   Find more posts by Reeve   Foto galerie člena Reeve   Click here to Send Reeve a Private Message   Add Reeve to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ono
Stálý Člen

Karma uživatele Ono - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 813

2chuan:
Čau. Ak by si pre začiatok zvolil Durban Poison, nič tým neskazíš. Veľký rastový potenciál, ochotne prijímajúci živiny, na výnos zväčša bohatý a na účinky - ak sa nenechá prezrieť (pri sative dosť negatívne - aspoň pre mňa), je to super uvoľnené high, kamarátsky stav. A Durban Poison nádherne vonia.

Marihuana je dar.

Old Post 25-12-2007 v 21:54 PM
Ono je offline   Profil uživatele Ono   Find more posts by Ono   Foto galerie člena Ono   Click here to Send Ono a Private Message   Add Ono to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 814

citace:
Původní příspěvek od chuan
Zdarec mohl by mi někdo doporučit jaký semínka si mám koupit chcu si koupit skunk bud hawaii skunk nebo superskunkjakej myslíte,že je lepší a ještě si chcu koupit durban poison a kc33 X master kush sem v pěstování ještě nezkušenej tak bych uvítal kdyby mi někdo pomoh.Díkec

Cafko tka Durban poison je nea ven velice dobra volba od Dutch passion...vzdy skoseno do konce Zari. Dalej chces Kc33 x Masterkush od Nirvany, asi jo tak Khola od DP je to iste ( kc33 x Masterkush = Khola viz. MY all stars 2007 ) Ma velmi dobry rastovy potencial, dobre sa vetvi..chut byva jemne skunko-ovovcna..
Urcite by si nelutoval

Old Post 26-12-2007 v 10:09 AM
chuan
Nový Člen

Karma uživatele chuan - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 815

A jaký semínka si myslíte,že sou uplně best na rok 2008??A můžu jak tam děláte ty smajlíky nikde sem to tady nenašel?

Old Post 29-12-2007 v 10:23 AM
chuan je offline   Profil uživatele chuan   Find more posts by chuan   Foto galerie člena chuan   Click here to Send chuan a Private Message   Add chuan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fantasie
Stálý Člen

Karma uživatele Fantasie - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 816

chuan : nejde o rok... teda rok 2008 urcite nebude nijak extra takze bych ti doporucil prostudovat si nejake seedbabky jako jsou Dutchpassion nirvana ... vybirej modely na outdoor nebo greenhauz... s dobou kveteni 6-8 tydnu

Indica Sativa Alumni*

Jak nejlépe dát rostlinám přirozenou výživu – aneb kompost, terra preta, biodynamics
venek 06' - AK47, White Widow, Pot of Gold, G13
venek 07' - Shiva, Shaman, Top44, White Rhino, Lowryders
venek 08'09' - Sweet Tooth, Mazar, Chronic, Shiva, Lowryders
venek 10' - Extreme Indica, Pure AK, Bubble Gum, Widowrella, LowKiller
venek 11' - WhiteWidow, Orange Bud, BlueBerry, Skunk1, LowKiller
venek 12' - FrisianDew, SnowBud, Afghan Kush, GreenPoison, ThinkDifferent, WW ..
venek 13' - DINAFEM, T.H.Seeds, Sweet Seeds.
venek 14' - DINAFEM, OG Kush, Bubba Kush.
venek 15' - Critical 2, FrisianDew,CaliHashPlant, Bubba Kush 2, S.A.D.

Naposledy upravil Fantasie 14-02-2008 v 12:34 PM

Old Post 01-01-2008 v 15:14 PM
Fantasie je offline   Profil uživatele Fantasie   Find more posts by Fantasie   Foto galerie člena Fantasie   Click here to Send Fantasie a Private Message   Add Fantasie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:49 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 49 50 51 52 53 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
25-02-2021 - Co budete sázet příští rok , od sezóny 2009 až po současnost . II. - 673 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás