Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
btw. pozeram ze tu pisu len sami Novi clenovia. Tak len sa na to nevybodnite, lebo v zime aj ja tak hovorim co budem sadit v jari a skoncilo to vzdy pri nejakych Noname semienkach.
to si tak říkám,to pojedu to se mi líbí,to bude zajímavý pokouření,mno a po měsíci je skoro polovina poměněná zase za jinej model,takže je to asi fakt zbytečnost sem psát co pojedete,protože kolik semínek vyklíčí,kolik jich poměníte za jiný,a do jara hafo času,ale krátí se to krátí
To já se stěhuju po Novém roce do anglie, takže budu muset s pěstěním po devíti letech skončit :-( Snad nee na dlouho. Ale každopádně jsem měl v plánu vysadit především Early Skunk od Sensi Seeds, protože mě letos velmi přijemně překvapil.
Zdravím, rok 2008 bude teprve moje 2 pěstitelská sezona. Minulej rok sem dostal ňáký semínka noname, něco málo mi vyrostlo, ale plánuju na rok 2008 si vysadit pořádný políčko. Poraďte mi jaký semínka mám začít shánět nebo s jakýma máte dobrý zkušenosti. Dík
Zdarec mohl by mi někdo doporučit jaký semínka si mám koupit chcu si koupit skunk bud hawaii skunk nebo superskunkjakej myslíte,že je lepší a ještě si chcu koupit durban poison a kc33 X master kush sem v pěstování ještě nezkušenej tak bych uvítal kdyby mi někdo pomoh.Díkec
Mno jak to vidim tak od no-name letos mozna uplne upustim.. jelikož chci mít více menších políček tak po 5kytkach a starat se dobře o všechno najednou nebude žádnej med ,proto si nechci pridělávat práci s NN... ale tak možná nějaký jen tak někam píchnu nebudu se o ně starat a uvidim co z nich vyroste.Můžou příjemně překvapit
2chuan:
Čau. Ak by si pre začiatok zvolil Durban Poison, nič tým neskazíš. Veľký rastový potenciál, ochotne prijímajúci živiny, na výnos zväčša bohatý a na účinky - ak sa nenechá prezrieť (pri sative dosť negatívne - aspoň pre mňa), je to super uvoľnené high, kamarátsky stav. A Durban Poison nádherne vonia.
Původní příspěvek od chuan Zdarec mohl by mi někdo doporučit jaký semínka si mám koupit chcu si koupit skunk bud hawaii skunk nebo superskunkjakej myslíte,že je lepší a ještě si chcu koupit durban poison a kc33 X master kush sem v pěstování ještě nezkušenej tak bych uvítal kdyby mi někdo pomoh.Díkec
Cafko tka Durban poison je nea ven velice dobra volba od Dutch passion...vzdy skoseno do konce Zari. Dalej chces Kc33 x Masterkush od Nirvany, asi jo tak Khola od DP je to iste ( kc33 x Masterkush = Khola viz. MY all stars 2007 ) Ma velmi dobry rastovy potencial, dobre sa vetvi..chut byva jemne skunko-ovovcna..
Urcite by si nelutoval
chuan : nejde o rok... teda rok 2008 urcite nebude nijak extra takze bych ti doporucil prostudovat si nejake seedbabky jako jsou Dutchpassion nirvana ... vybirej modely na outdoor nebo greenhauz... s dobou kveteni 6-8 tydnu