Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
helo ... mam otazocku... chcem si zasadit rastliny do luzneho lesa pri rieke co tu mame toho ze to niekto najde sa ani tak nebojim ako toho ze pride nejaka mensia povoden.... a nevem ci na to hodit bobek a dat do do lesa ako som povodne planoval lenze tam mi to skor niekto najde a nepocitam este lesnu zver .... myslite ze keby mi zatopilo tie rastlinky tak to vydrzia ?? neviete poradit nejaku ucinu uchranu .... prud by na ne neposobil ale boli by vo vode .... co myslite ? )
no ja si myslim ze by ti asi zhnili korene.......skus si najst nejaky flek medzi prhlavov a uvidis ze to bude fajn,ak ti to nikto neukradne....fuck off corky.......
Zdravím nečetl jsem to celý je to moc dlouhý tread pokud už to tady je tak se omlouvám.....
Ale napadlo mě pěstovat na půdě jako v podkroví třeba si předpěstovat 10 kytiček a pak si je hodit na půdu( vím je ta málo světla my tam máme střešní okna tak by se to mohlo povést) Letos to chci zkusit......
PS:Budu rád za vaše připomínky......
2 zigiman: cece estli mas ty stresni okna dost velky a este jsou smerem na jih tak ti tise zavidim nemusis se obavat cimdaltim castejsich zlodeju kytek a stala pece je taky zarucena. navic jak psal slanina muzes to obohatit o prvky indoor (zalejvani, dosvit, odrazovy folie, vetrani) proste pecka, dej vedet jaxi dopad z 10 kyti muze bejt spooousty srandy....
2 slanina a Celller
Fakt nevím to je tak na půl je tam jako docela hodně světa ale zase je to vevnitř takže je to tak půl na půl nedá se to nazvat indorem, ale zase windoorem..... uvidíme.....
2 sagista
Přemýšlel jsem na tím na napadali mě přesně tyhle důvody (nemůsím se bát zlodějů, mám to stále u sebe, a doplnit o ty vecičky k indooru.....) Okna jsou ale situovaný špatně ty větší na na Severo-východní stranu ty menší na Jiho-západní..... a na tom jiho tam to praží jak svin....
Původní příspěvek od T.hasHberry.C helo ... mam otazocku... chcem si zasadit rastliny do luzneho lesa pri rieke co tu mame toho ze to niekto najde sa ani tak nebojim ako toho ze pride nejaka mensia povoden.... a nevem ci na to hodit bobek a dat do do lesa ako som povodne planoval lenze tam mi to skor niekto najde a nepocitam este lesnu zver .... myslite ze keby mi zatopilo tie rastlinky tak to vydrzia ?? neviete poradit nejaku ucinu uchranu .... prud by na ne neposobil ale boli by vo vode .... co myslite ? )
Nó tak nato sa rovno vys*r...určite by neprežili keby mali korene dlhší čas vo vode...a celkovo by som to do lesa radšej nesadil...moje začiatky boli tiež v lese a aj to tak dopadlo
Väčšinou je tam málo svetla(aj ked ako začiatočníkovi sa mi to miesto zdalo slnečné), zla pôda a chodia tam srnky ktoré kradnú zeminu-->aha
Keď už do lesa tak skôr na neakú odkrytú lúčku v lese alebo niečo podobné...najideálnejší je južny svah kde rastú šípky a rôzne kriaky.
No uvedom si že slnko ti tam musí priamo svietiť aspoň 5 hodín denne aby to za niečo stálo...hnojivo myslím že na začiatok stači vyluh zo žihľavy na rast a slepačince na kvet.
tak diky moc za radu kto vie ako by to dopadlo ..... a ten juzny svah som nakoniec nasiel mezdi krikmi a dost daleko od ludi bude to super uz sa tesim ak zleze sneh a bude teplo uz to tam sadim ....... s pozdravem tvuj kamarad
No možno by ti aj tam vyrástlo niečo na brčko ale je dobré keď ma rastlinka čo najlepšie podmienky a čo najviac svetla...hlavne keď kvitne tak jej treba zabezpečiť čo najviac slniečka
A nezabudni si na ten flek dovliecť vlastnú hlinu lebo v pôvodnej to asi nebude ono, a hlavne sa neponáhľaj sadiť...kľudne sačí dať v polke mája naklíčiť semena a potom ich zasadiť pretože skôr sú ešte prízemne mrazy a môže ti to rastlinku zbrzdiť v raste...takže nakoniec ju budeš mať menšiu ako niekto kto sadil v júny...no možno preháňam...ale proste všetko má svoj čas...takže máš ešte 2 mesiace, využi ich na úpravu fleku, maskovanie, odstranenie vetiev ktoré budú veľmi tieniť atď
Jo moje rec ja uz se taky nemuzu dockat az sleze ten snih sice si jeste chvilku pockam bo ho tu je jeste metr a furt snezi:-( Ale jen co sleze tak hned beru kybliky a hura na stromky ...