Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Freezecz ahoj potřeboval bych poradit jak se zbavit co nejlíp svilušek už sněma bojuju asi týden a něco a šplíchal jsme biool 3x a furt tam sou a taky nevím jak moc šplíchat když už to kvete protože mi po obstřiku zhědly palice-taky bych se chtěl zeptat co s těma zhnědlýma ?? díky za rady
vyskusaj to co kamos, zlte lepove chytace + raz dva razy v tyzdni postrek z tabaku. Jemu to pomohlo a aj ked sa ich zrejme nezbavil uplne, urcite ich to zastavilo a nepachali dalej skody
Původní příspěvek od Freezecz ahoj potřeboval bych poradit jak se zbavit co nejlíp svilušek už sněma bojuju asi týden a něco a šplíchal jsme biool 3x a furt tam sou a taky nevím jak moc šplíchat když už to kvete protože mi po obstřiku zhědly palice-taky bych se chtěl zeptat co s těma zhnědlýma ?? díky za rady
Freezecz: Rozepiš se v jakým seš týdnu květu a jak moc jsou napadeny. V každým případě palice nikdy žádnýma přípravkama nešplíchat!!!!! Chceš to pak snad hulit ne?
darxtar: Pleteš si svilušky a smutnice, to se plete hodně lidem.
Původní příspěvek od hellfire
darxtar: Pleteš si svilušky a smutnice, to se plete hodně lidem.
nemyslim, zlte lepove dosky chytia obe, platky zemiaka natiahnu larvy smutnic, postrek z tabaku zabija jak tieto larvy, tak znacne nici dospele jedince smutnic, tak aj svilusiek ci trasneniek. Cesnak ich tiez odpudzuje. vhodne je to kombinovat
zlute lepove desky na svilusky jsou totalne napi*u .... jak by tam na tu desku asi naskakaly z listu :-)
urcite doporucuju postrik omite .... projistotu jsem kytky postrikal dvakrat v tydenim intervalu a nic neprezilo. Pokud mas nejake odolnejsi potvory tak potom uz doporucuju jedine modlidbu :-D
BloodyBeer: Postřik v květu na pálky? To bych měl pak strach hulit.
Freezecz: Já bych ti doporučil dravý roztoče ale ty se už co vím v tomhle období neprodávaj. Takže asi vážně jen ta modlidba. Případně můžeš postupně odstraňovat nejvíc napadený listy i se sviluškama. Jinak ohledně pálek. Co už s tím, nechat být a těšit se na příjemnou jemnou chuť řepkového oleje kterou si při kouření budeš vychutnávat
S tímto by si někdo rady nevěděl? je to outdoor, pěstuji v "Plagron Growmix", vyskytuje se to jenom na dvou modelech, spíše na spodních větvích.. ještě ani jednou jsem nehnojil... za všechny rady, tipy jak tomu předejít bych byl moc rád předem díky za odpovědi
Původní příspěvek od BloodyBeer zlute lepove desky na svilusky jsou totalne napi*u .... jak by tam na tu desku asi naskakaly z listu :-)
zlute lepove desky su pestitelsky zaklad, objavil som aj smutnice a vobec ako prevencia je to vyborna, lacna a nenarocna zalezitost. Uz moj 2. grow som ich potreboval, ten prvy som mal akurat stastie a kytky nic nepotkalo. Vyluh z tabaku je dalsia volne dostupna pomocka, ktora ma slusny ucinok. Preto toto kombo doporucujem a v mnohych pripadoch nemusis platit nemalo prachov za pripravok (napr. pest off na trasnenky) a striekat na ne chemky.
Původní příspěvek od darxtar
zlute lepove desky su pestitelsky zaklad, objavil som aj smutnice a vobec ako prevencia je to vyborna, lacna a nenarocna zalezitost. Uz moj 2. grow som ich potreboval, ten prvy som mal akurat stastie a kytky nic nepotkalo. Vyluh z tabaku je dalsia volne dostupna pomocka, ktora ma slusny ucinok. Preto toto kombo doporucujem a v mnohych pripadoch nemusis platit nemalo prachov za pripravok (napr. pest off na trasnenky) a striekat na ne chemky.
pokud mas sterilni hlinu a davas si pozor jestli do skrine nezavleces neco zvenku nebo kdyz si prineses nove rizky tak holt se potom musis furt divat jestli nahodou se neco neobevi - ve skrini nemam ani smutnice ani cokoliv jineho a to tam nemam ten tvuj zaklad :-) zvlast kdyz to doporucujes na svilusky ... lepove desky jsou stejnak jenom od toho aby ti ukazaly ze mas ve skrini problem - ze se ti tam neco prilepi tak alespon vidis ze je treba zakrocit, jinak ucinnost nevidim moc velkou - to uz je lepsi ten vyluh z tabaku
setkali jste se uz nekdy s timhle?? delaj mi to rizky... byly nakvetly kdyz jsem je rezal, ale predchozi varka taky a dneska jsou to krasny kytky, takze to by nemel byt problem...
jedinej rozdil oproti predchozi varce jsem udelal v tom, ze jsem to pred par dny postrikal pythaminem... mohl by to, myslite byt u cerstve zasazenyho rizku problem??
tak jsem je zkusil decanko polachnout... kez by to pomohlo, doufam, ze to nebudou delat i novy listy.. :-( JINAK POKUD BUDE MIT NEKDO DALSI NAZOR, RAD HO USLYSIM!!
Naposledy upravil Zelwig732W16 12-06-2010 v 08:11 AM
Původní příspěvek od Zelwig732W16 tak jsem je zkusil decanko polachnout... kez by to pomohlo, doufam, ze to nebudou delat i novy listy.. :-( JINAK POKUD BUDE MIT NEKDO DALSI NAZOR, RAD HO USLYSIM!!
uprime nevidim nic spaleneho - jenom zkrouceny list - pokud mozno tak ted v tom horku nestrikej kytky - vice skody nez uzitku. A jestli tak jedine v noci protoze ted ti to akorat spali listy. Jinak si myslim ze se ti ten list jeste vyrovna jak trochu "dozraje".
jo a mensi OT - pouzivej tlacitko edit .... dik :-P
Původní příspěvek od Laidback S tímto by si někdo rady nevěděl? je to outdoor, pěstuji v "Plagron Growmix", vyskytuje se to jenom na dvou modelech, spíše na spodních větvích.. ještě ani jednou jsem nehnojil... za všechny rady, tipy jak tomu předejít bych byl moc rád předem díky za odpovědi
Viděl bych to spatné PH půdy - příliš kyselé. Zkus to přesadit a dát tam nějakou kvalitní hlínu s vápencem... Nebo pohnojit nějakou kvalitní hnojkou...
♔▣▢▣▢▣♜▣ šach mat
▣▢▣▢▣♜▣▢
„The sun gives spirit and life to plants and the earth nourishes them with moisture.“
→→→→Leonardo da Vinci
Kam čert nemůže, tam svlačec nastrčí.
právěže pěstuji v hlíně "Plagron Growmix" .. Díry mám zhruba něco přez 40 L... možná to bude špatnou genetikou, protože u white russiana se to neoběvuje.. jenom u sweet toothu...