Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Rozhovor s kámošem:
Cože? Vy čekáte dvojčata? Ty voe, tos jel na FIM ne?
Náhoda je příjemný polštář k odpočinku pro všechny,kteří by chtěli vše to božské,naplněné smyslem a ukazující cíl,z kosmu vyloučit,a to ve prospěch jalové myšlenky,že vesmír postrádá účelné uspořádání a že vznikl sám ze sebe. H.FRITSCHE
Toto vymyslel môj kamarát. Je to výraz pre spečené posedenie si s chlebom: "Chlebáro" .
Čo som ja zachytil keď sa kamaráti rozprávali a zobral som to úpne vážne: "Včely s vodkou" (bŕŕŕ)
A ešte jedna odbíjacia fráza, ktorú môj kamarát vymyslel, keď si predstavoval ako odbiť učiteľku keď ho hatuje za blbosti: "Pani učiteľka , prečo mám na desiatu rožky?"
Dnes som si spomenul ešte že: "Keby schody horeli opačne" . Ešte dnes sme nad tým rozmýšlali a každopádne mi to pripadá ako prirovnanie k niečomu nerealizovatelnému.
"Daj bacha, lebo sa ti zamotajú topánky do šnúrok!"
A trošku OffT: poznáte nejakých ľudí, ktorí nevedia vyslovovať r a l? Tak im dajte povedať tieto výrazy: labradorský retriever, rolldoor, reciprocita, altruizmus, revolver, atď...
Možno to je odveci, ale mi sa v práci na tom dosť ničíme
Toto se nashromáždilo za dobu, co byl vyplý grower. ¨
"Sex je jen namáhavější masturbace."
Borec se udusil oxidem uhelnatým, jelikož měl poruchu v karmě.
na pohřbu do ticha:"Nojono, nenaděláš nic, asi měl špatnou karmu."
"Ty si těhotná jo? To bych taky potřeboval, aspoň bych na chvilku přestal chlastat..."
A:"Slyšel jsem že si bezhoumové nalejvaj alkohol do prdele trychtýřem, že to víc ožírá..."
B:"To musí být komický, představ si jak nad ním stojí, leje mu vodku do řiti a borec vespod povídá - nalej mi tam taky nějakou kolu, chci to něčím zapít -"
Je to fakt psycho, slyšet gay hlasy, když je ticho.
Všechno jednou přejde i starý lidi přes přechod, jen to někdy trvá dýl...
A"Po tom včerejšku mám hrozný vokno..."
B"Tyvole tohle už nejsou okna ale vitráže."
Krev není legrační, ani když je menstruační.
Mám v držce jako bych lízal Hádesovu starou.
Tyvole. Masturbující kocour, to už rozhodí nejednoho duchovního teoretika.
Na bytě u kamaráda... Borci se začali z legrace přiožralí pošťuchovat v pokoji jednoho z nich. Jeden z týpků vyjde a chodbu, rozkročí se, dá ruce v bok a řve:"Poď do mezinárodních vod vole!!"
"Cejtim se rozvařenej jak nudle vod Babici."
"Baby si často pletou sami sebe s vlastní vagínou..."
Kámoš hodnotí procházející slečnu:"Takovou fenečku bych si připustil na vrtáček."
"Člověk nikdy není tak bohatej, aby nemohl chlastat ještě víc."
"Clověk by měl dělat něco pro lepší svět, třeba seedovat torrenty..."
Kámoš na nějakou ožralou holku u baru:"Holka, ty jseš evolučně pozadu."