Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Na příští rok chystám Holland's Hope od Dutch passion a Hashberry od Mandala seeds, možná se tam připlete ještě White Widow od nevímkoho, to pokud bude dobrá finanční situace.
no ja by som chcel konecne nieco zariesit kedze tento rok mi nevysiel celkom out a predtym in.. ale tak uz sa pomaly pripravujem na Jar 08 a zacinam brat semiacka od uzivatelov groweru mozno aj z dakej seed banmky nieco objednama le zatial :
Hollands hope , Durban poison, Papaya, Belladona, Chronik, Blue berry , Pure power plant :-)
u Durban Poisonu žádný halucinace nejsou,to je jen komerční reklama od Nirvany,jen je to 100% sativka,takže trochu tripy a hodně high,jestli to někomu přijde jako halucinace,mě ne,takže abych nebyl OT,tak moje genetická výbava pro out 2008:
G13xMTF
Orange Bud
Skunk#1
Shiva Skunk x Sweet Skunk
Jock Horor
Purple Skunk
Durban x Shaman x Erdbeer
Shaman
Magical Mistry Mix
Belladona
Chronic x Blueberry
Papaya x Tibet
Purple Widow
South African Durban Poison x Skunk#1
to vše ze semen + moooc nonamů,a jinejch kříženců+řezy bílé rodiny,možná se to zdá moc,ale nechal jsem se inspirovat Duduškovo outdoorama,takže musim toho moc vypěstit,puáč moje spotřeba je 650g/3 měsíce,je to moc,ale když konopí je tak neodolatelná kytka
jeste se chci zeptat jestli nema nekdo zalusk na podobne vyprany sortiment od nirvany jako ja ze bysme jely na pul a nebo kdyby nekdo chtel prodat naky semena z groweru
mimochodem kdyz uz je tu rec o odrudach a outdoorku 2008 kdy tak priblizne zacnete sazet premejslel sem kdyz uz je takovy kurevsky pocasi a ubec neni jisty jestli bude jeste naka zima zacit uz si pripravovat vsechno mozny a kdyz se nic nezmeni a bude porad takle teblo zacit uz treba v lednu par seminek vysazovat jenom to tak zkusit treba se to chytne
Frederikus : ty si nejaky nedockavy co? jen si pekne pockej na jaro,zima jeste neprisla,ta teprve prijde.Ja si osobne si treba pockam pekne na duben/kveten a zacnu se sazenim
nehrot to Frede
to Frederikus:no podľa mňa nemá význam sadiť skôr ako v apríli/duben.
Počasie ešte niekedy ani v tomto mesiaci nie je ideálne(ranné mrazíky).nemysli si, že ked zasadíš skôr tak skôr aj sklidíš.Rastlinka ti začne tvoriť šišky aj tak len na jeseň(pokiaľ nemáš nejakú autoflowering odrodu, alebo tomu nepomôžeš zatemňovaním).
ja osobne som doteraz vždy sadil v máji po troch zmrznutých(Pankrác,Servác,Bonifác) a v pohode(rastlinky od 1,8 - 2,4metra),takže vyčkaj času jak hus klasu.
tak na 2008 mame nejake tie f2+nejaky ten noname
objednavat chceme no zatial mame vo vyhlade Hashberry, Mandala #1, Speed Queen to vsetko s MANDALY no este chceme daco s nirvany ja mam zaujem o New Purple Power .... no ale ako to bude v maji este uvidime
zdarbuh..tak zatim mam par semen durban, shaman, early misty, papaya, hollands hope a mendocino madness....pak jeste planuju sehnat naky pekny skrizeninky
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8◄
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce◄