Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Síň Slávy » Nejbrutálnější zážitky po hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 48 49 50 51 52 »
Autor
Téma 
T.C.
Stálý Člen

Karma uživatele T.C. - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 785

dj dury: V poho, žádnou újmu mi to nezpůsobilo a tak tě ani nebudu žalovat

(*) " WoSA !! says: "Hey, whassup, nigga?" (*)
Choose Life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol, and dental insurance. Choose fixed interest mortage repayments. Choose a starter home. Choose your friends. Choose leisurewear and matching luggage. Choose a three-piece suite on hire purchase in a range of fucking fabrics. Choose DIY and wondering who the fuck you are on a Sunday morning. Choose sitting on that couch watching mind-numbing, spirit-crushing game shows, stuffing fucking junk food into your mouth. Choose rotting away at the end of it all, pishing your last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked up brats you spawned to replace yourself. ... Choose your future. ... Choose life.

Old Post 22-12-2003 v 21:53 PM
T.C. je offline   Profil uživatele T.C.   Find more posts by T.C.   Foto galerie člena T.C.   Click here to Send T.C. a Private Message   Add T.C. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ut2003
Nový Člen

Karma uživatele ut2003 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 786

asi sem tady slavnej co :-))...

Old Post 23-12-2003 v 18:40 PM
ut2003 je offline   Profil uživatele ut2003   Find more posts by ut2003   Foto galerie člena ut2003   Click here to Send ut2003 a Private Message   Add ut2003 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
T.C.
Stálý Člen

Karma uživatele T.C. - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 787

No hlavně tvůj příběh a kámoš Tarzan

(*) " WoSA !! says: "Hey, whassup, nigga?" (*)
Choose Life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol, and dental insurance. Choose fixed interest mortage repayments. Choose a starter home. Choose your friends. Choose leisurewear and matching luggage. Choose a three-piece suite on hire purchase in a range of fucking fabrics. Choose DIY and wondering who the fuck you are on a Sunday morning. Choose sitting on that couch watching mind-numbing, spirit-crushing game shows, stuffing fucking junk food into your mouth. Choose rotting away at the end of it all, pishing your last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked up brats you spawned to replace yourself. ... Choose your future. ... Choose life.

Old Post 23-12-2003 v 19:53 PM
T.C. je offline   Profil uživatele T.C.   Find more posts by T.C.   Foto galerie člena T.C.   Click here to Send T.C. a Private Message   Add T.C. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
luckyBOB
Stálý Člen

Karma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 788

Tak vam tady prihodim par lahudek.:::===>
jednou v clubu si tak sedim pokourivam brcko michli z venku a hassKu.
Prijde kamos dat si nejakyho prda zavrou se mi oci. probudim se uplne v jine hospode. to by bylo jeste v pohode, ale kdyz potom clovek zjisti ze uz je to 24 hodin potom co jsi byl v te prvni hospode tak v poho. Proste se me zasekl zivot na 24 a vubec si nepamatuju co sem delal doma a nic mezi tema 24 hodinama.
Nebo rano se probudim, zvoni budik. presne sedum hodin. Zaklapnu budik sednu si na postel. najednou si vsimnu ze budik je vyplej uz par hodin. pritom sem jeste nadaval ze to zvoni tak nahlas.
pokracovani priste.
lucky

Old Post 23-12-2003 v 22:09 PM
luckyBOB je offline   Profil uživatele luckyBOB   Find more posts by luckyBOB   Foto galerie člena luckyBOB   Click here to Send luckyBOB a Private Message   Add luckyBOB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Alver
Stálý Člen

Karma uživatele Alver - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 789

Tak to je fakt mooooc.... A jinak ti nic jineho nechyby???

http://ukazuseti.wz.cz/ATT00002.gif
Drak byl odjakživa poslem strachu, obdivu, úcty. Lidé se mu klanili, uctívali jej a obětovali se mu.
Nic z toho nepotřebuji, pouze re5pekt.
_--==#{Alver}#==--_

Old Post 25-12-2003 v 11:56 AM
Alver je offline   Profil uživatele Alver   Find more posts by Alver   Foto galerie člena Alver   Click here to Send Alver a Private Message   Add Alver to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ZMonica
Stálý Člen

Karma uživatele ZMonica - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 790

M A S A K R !!!!

Realita je iluze, způsobená nedostatkem THC, s hlubokou úctou k přírodě, že na to přišla..

Old Post 25-12-2003 v 18:21 PM
ZMonica je offline   Profil uživatele ZMonica   Find more posts by ZMonica   Foto galerie člena ZMonica   Click here to Send ZMonica a Private Message   Add ZMonica to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ZMonica! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Černoch
Nový Člen

Karma uživatele Černoch - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 791

Tohle byl pro mě málem infarkt jedu takhle na privát do Nového Boru čekám na vlakáči v Lípě koukám a dokuřuji nedopalek.totálně zduněnej a kouřim jdu si sednout na lavičku koukám po nádraží jestly někoho neznám? No nikdo tam nebyl jen jeden maník kousek ode mě tak nabýzym mu práska, prej nehulí tak se otočim a dávám si posledního prda a kouknu se zpět na toho kluka jestly nezměnil názor a spatřim benga stáli kus přede mnoů a já v batohu přes 30g hulení.koukám na ně a říkám si půjdu radši pryč!!(problém)!! Nešel jsem myslel jsem si že čekaj na vlak? Pak šli do čekárny tak jsem si řikal že někám jedou vlakem a šli si koupit jízdenku? Vyšli ven koukají ze strany na stranu říkám že je to v poho měl jsem strach jak svině při porážce. Z ničeho nic kouká jeden na mě a jde směrem ke mně tak si říkám že je to v prdely že mě někdo prásknul tak jsem se chtě dát na utěk ale už byl moc blízko a oslovil mě sice jsem mu nerozuměl a znám to Občanka atd…tak šahám do batohu při otevření tak nádherně zavoněla nejradši bych si dal prda.tak vytáhnu peněženku obalenou zbytky trávy.podávam mu průkaz vyklepanej ja startka kouká na ní čumí na mě netušim fakt nic. V ty chvíli jsem si myslel že je muj konec na svobodě. Tak jsem ze sebe dostal větu?o co jde:a on mi odpověděl že někoho hledaj a že jsem mu podobnej, kámen ze srdce byl na zemi.odešly! ale to nebylo všechno jak jsem byl tak překouřenej a kecali na mě ty dvě hlavi a v tom stresu se mi chtěto hodit tičku.Tak se zvednu a jdu zadem k dřevěnému baráku motam se div nespadnu jdu a oni předemnou tak dělám že si upravuju háro mihnuli jsme se a já se v klidu mohl pěkně odplivnout? Při příjezdu do Boru jsem si uvědomoval že bych na tyhle cestě už nebyl:::::::::::::::::::to byl můj nejhorší zážitek fakt humáč.
???????????????????????STAVO SE TO NĚKOMU???????????????????????????????????
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NIKOMU TOHLE NEPŘEJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Old Post 26-12-2003 v 17:18 PM
Černoch je offline   Profil uživatele Černoch   Find more posts by Černoch   Foto galerie člena Černoch   Click here to Send Černoch a Private Message   Add Černoch to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Černoch! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Černoch
Nový Člen

Karma uživatele Černoch - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 792

Zdar Smallholder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jo chodim na sklařskou (vodníka)!NENÍ PROBLÉM nap mi do pm a mužem se dohodnout?CO ty na to?Černoch

Old Post 27-12-2003 v 10:27 AM
Černoch je offline   Profil uživatele Černoch   Find more posts by Černoch   Foto galerie člena Černoch   Click here to Send Černoch a Private Message   Add Černoch to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Černoch! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ZMonica
Stálý Člen

Příspěvek č. 793

Smallholder, hulit normalne mezi lidma, jo to je dost husty..nevim jak tam na jinejch mestech, ja jsem z prahy..a HULIT TU, ..hm..

Realita je iluze, způsobená nedostatkem THC, s hlubokou úctou k přírodě, že na to přišla..

Old Post 29-12-2003 v 19:38 PM
ZMonica je offline   Profil uživatele ZMonica   Find more posts by ZMonica   Foto galerie člena ZMonica   Click here to Send ZMonica a Private Message   Add ZMonica to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ZMonica! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
robos
Sherlock

Karma uživatele robos - 47% PěstitelskáKarma uživatele robos - 47% Pěstitelská

nieco ako LSD:) Příspěvek č. 794

nazdar,
No mne sa stalo, ze ked som pozeral na PC film Solaris, alebo Solaris 2, tak som dostal sialenu nie halusz, ale halucinaciu.
Ked isiel film a blablabla, tak sa nekvalitny rip z dvd na mojom kompe zasekol a jedine co bolo na obrazovke bola hlava jedneho chlapika, ktory plesatel. Ja som myslel, ze akoze putuje v case, ale ked som si to pozrel triezvi tak som zistil, ze to bolo zle zripovane a v tej casti sa mi film zasekol, fakt divoke to bolo

mam 20, ale rozumu na 15. Kto ma nieco, proti 20 rocnym, nech si pojebe rit...

Old Post 31-12-2003 v 13:16 PM
robos je offline   Profil uživatele robos   Find more posts by robos   Foto galerie člena robos   Click here to Send robos a Private Message   Add robos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ZMonica
Stálý Člen

Příspěvek č. 795

Smallholder: zase jiny nazor..nic, jen tak dale..

Robos:jojo, bacha na pleš..

Old Post 01-01-2004 v 12:23 PM
recol
Stálý Člen

Karma uživatele recol - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 796

to: Černoch
jj benga dokazu nahnat strach Nas vyrusili prave ked som pripaloval kamaratke brcko a teda dopadlo to dost divne, pytali sa ci sme nevideli nejakych ciganov(inac no rasizmus ).

\_recol___/

Old Post 22-01-2004 v 20:23 PM
recol je offline   Profil uživatele recol   Find more posts by recol   Foto galerie člena recol   Click here to Send recol a Private Message   Add recol to your buddy list     Navštiv homepage uživatele recol! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hudz
Nový Člen

Karma uživatele Hudz - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 797

HA včera sem na zastávce MHD hulil brko s kámošem a za 10 min. dyž sme byly vyhulený tak tam přistál vrabec všichni se na něj podívali a o pár sekud pozdějc vžum a ňákej velkej černej pták mu drápama utrch kus těla, všichni začali vydávat divný zvuky a kámoš mě poblil. Fakt humus.

Old Post 23-01-2004 v 22:24 PM
Hudz je offline   Profil uživatele Hudz   Find more posts by Hudz   Foto galerie člena Hudz   Click here to Send Hudz a Private Message   Add Hudz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Flipmode
Stálý Člen

Karma uživatele Flipmode - 82% PěstitelskáKarma uživatele Flipmode - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 798

No, jel jsem jednou na sluzebku do USA. Tak co delat po ceste, kdyz cesta trva 9 hodin, ze? Vzal jsem si s sebou 4 g hasiku (mel jsem tam byt tyden a v USA nic shanet nebudu po my dvoulety studijni zkusenosti tamtez). Jeste pro info - letel jsem Ostrava-Praha-Zurich-Atlanta-Dallas, vsude prestupy...

Hasik jsem mel schovanej v prirucni tasce, kazdy gecko zvlast v papiru a na pohled to vypadalo jako 4 kousky skrcenyho papiru.Pohoda.Neletel jsem poprvy,tak jsem si nedelal hlavu. Ostrava-Praha a Praha-Zurich v pohode.Ale v Zurichu jsem mel asi 4 hodiny cekat, tak co mam asi jinyho delat - sel jsem pekne na obed a po obede jsem se radne na WC (meli tam fakt vychytany vetrani) zhulil. No, pak mela prijit doba "check-in" a ja dostal silenou stihu,ze to najdou.Tak me nenapadlo nic jinyho nez ten hash dat do pusy a v nejhorsim pripade spolknout.Tak prochazim a voni na me at jim hodim tasku pres scan.Tam v klidu.

Hash jsem dal zpet do tasky, jenze to nejhorsi melo prijit-pred vstupem do letadla se me zeptali jestli uz jsem byl na nejaky kontrole.Ja ze ne.Tak me tam poslali a stala tam silena Svycarka francouzsky mluvici.Tak jsme se bavili in English,jenze s jejim fr. prizvukem a hasisem v hlave jsem to moc nedaval.No, ptala se me na veci jako Kdo mi balil zavazadla? Jak jsem dopravoval zavazadla? Kdo s nimi prisel do kontaktu a podobny hruzy. Pak mi rekla,ze mam nejaky "red eyes" a at s ni jdu do zadu. Dokazete si asi predstavit jak mi bylo - uz jsem se videl jak me nekam vezou a ta ostuda pak. Jenze tam sedel takovej pohodovej Svycar-vedouci, kterej byl nejakou dobu v USA v Dallasu (jako ja na skole), tak jsme pokecali,ja si postezoval na spatnej prizvuk jeji pracovnice a von me pustil.

Rozvalil jsem se na kreslo v Business class a na zakonceni tydle sileny akce jsem se pekne na WC znova zkouril. Myslim, ze jsem si to zaslouzil......

Keep on growing, Mike

Old Post 24-01-2004 v 15:30 PM
Flipmode je offline   Profil uživatele Flipmode   Find more posts by Flipmode   Foto galerie člena Flipmode   Click here to Send Flipmode a Private Message   Add Flipmode to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kusher
Stálý Člen

Karma uživatele kusher - 45% PěstitelskáKarma uživatele kusher - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 799

podelim se s vami o svuj pribeh...je to asi pul hodky,co sme pred informatikou odpalili brutalniho joshe v tunelu za skolou...ted:strasne stavy...byl sem na wc s sedel tam tak hodky a paksewm se podial na hodinky...a uplynulo terprve tri minut............pak sem srostl s hajzlem a zem se zacala vclnit jak na mori,a me se zvedaly nohy posdle toho jak fungovaly ty vlny,moc sem na tom odletel...pak prisem borec vycurat a piskal si takovou blbou pisniku...idiot...odesel a porad mi to hralo v usich..pak sem zavrterl oci a tu hudbu sem videla paksem sel back a vsichni ty kompy strasne kuti...ulet....nevim vubec co mam delat...grover to zachranil...to je na zhulenost nelepci....musim pracovat...work can't wait....zdruw a popalte nekdy u informatice...to je peklicko sest kush.....-stoned...HIGH!!!!

Old Post 11-02-2004 v 13:02 PM
kusher je offline   Profil uživatele kusher   Find more posts by kusher   Foto galerie člena kusher   Click here to Send kusher a Private Message   Add kusher to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
da_tatrman
Stálý Člen

Karma uživatele da_tatrman - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 800

jo kompy hrozne bzucej, to je sileny,
jednou sem prisel domu a moch sem se zblaznit jak fsechno fselijak bzucelo - lednicka, vypla televize, clovek nemuze najit klid
to je strasny kdys clovek takhle zacne normalne fsechno slyset

Old Post 11-02-2004 v 19:22 PM
da_tatrman je offline   Profil uživatele da_tatrman   Find more posts by da_tatrman   Foto galerie člena da_tatrman   Click here to Send da_tatrman a Private Message   Add da_tatrman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:18 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 48 49 50 51 52 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás