Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pokud nemáš přímej přístup na server, tak s tím SSL bohužel asi moc nevymyslíš... :/
Leda založit nový, vlastní... což neni ulně chytrý pokud zároveň pěstujeme. :/
Už jsem nad tím přemýšlel.
Já přímo nepěstuju, takže mě by mohli skočit na špičku.
Ale těch pěstů bombovních, co vidím kolem sebe, by se na webu vyjímalo
... snad se Admin najde ještě někdy.
Vždy by měl mít plný přístup i někdo další
... důležité je mít všechno krapet v píči, žádné očekávání - žádné zklamání
Když ještě overgrow fungoval, byly tam komentáře o tom, že lemonadejoe/carlos byl nějak nemocnej, ale snad se z toho dostal. Nerad bych myslel hned na nejhorší.
Možná hloupý dotaz, ale poprosil bych o odpověď někoho kdo je IT políbený...
Když bych si chtěl stáhnout VPN, bude to fungovat i na androidu, který využívá mobilní data od operátora? Nebo je to jen pro wifi?
Hi, jestli mužu doporučit kup si protonVPN, jsou to Švycaři mam snima dobre zkušenosti již několik let.
Ten basic učet za $5/měsic ti poskytne vpn pro 1 telefon a pc, mají i p2p servery (pokud torrentuješ). Občas davají slevu na ten premium tier, to ti přijde do mailu(na mezinarodni svatky většinou), pak to vychazi na $8/měsičně misto $10... kdybys chtěl tu, tak tam nabizej i možnost přepnout si geolokaci v Netflixu a daleko víc zařizení, osobně platim to a dal sem udaje i rodičum, za jednu cenu tak frčime všichni...
free vpnky určitě nedoporučuju použivat, to radši žadnou a prostě si grower otevři v TORu, bude to vyrazně pomalejši, ale free vpn určitě neni bezpečná, vyhni se tomu!
jinak vpn funguje tak, že vezme tvuj trafic a proženeho ho serverem poskytovale a pak ti ho vrati, obecně pokud to budeš použivat i na data tak počitej se 100% zvyšenim spotřeby těch dat. Na wifi to samí, samozřejmě, ale to ma většina neomezeny. Dal je stim spjata i spotřeba baterie, taky se ti zvedne, pokud to budeš mit nonstop zaple.
Původní příspěvek od rel10oc
free vpnky určitě nedoporučuju použivat, to radši žadnou a prostě si grower otevři v TORu, bude to vyrazně pomalejši, ale free vpn určitě neni bezpečná, vyhni se tomu!
Dík za vyčerpávající odpověď..free vpn jsem sice stáhnul, ale chce to po mě nějaké certifikáty což vůbec nevím co má být, takže tam jsem skončil 😀..
A TOR mě na grower vůbec nechce pustit, kvůli zabezpečení stránky a nevím jak to obejít. Jsem na to antitalent.