Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Eště něco vyzkoušim přes víkend, neslibuju, ale ať je trošku větší konkurence, akorát mám jeden takový dotaz drobnější, jak sem dělal u některých návrhů takové to "osvícení" tak to se asi moc nehodí co? Ony ty placky(jesi teda budou) budou osvícené samy o sobě, takže tady to asi moc nemá význam že? No pěkně sem si popovídal, no prostě ještě něco vytvořim ať je tu více výtvorů Ale stejně by se tady určitě schopnější grafici našli, jenom nebuďte líní
Guns don't kill people. People kill people. Guns protect against people with smaller guns.
Nahazuju navrhy co jsem splacal za 5 minut na koleně, jesli se to bude líbit propracuju nebo udelam dalsi, delam to ve vektoraku takze s DPI si starosti delat nemusite.
Jasně. Nepodporuj dealery od chodce by měl mít každej slušnej grower
Ergo: Se hlasim a vezmu jich klidně tucet
A po grafický stránce, podle mně, nej udělál Král sexu
že by to zkombinovat
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
Líbí se mně chodcova žlutá, tudíž číslo 6 a návrhy Xerxesa (jestli máš chuť to propracovat, tak věz, že máš můj support ).
Bylo by zajímavý, jak říká Protiva, kdybys Xerxesi gfaficky propracoval chodcovi návrhy
Xerxe ty posledni cernobyli sou dobry beru jich 200 add. k chodcove oroginalite rozhodne ma patent na dobrej napad a dokonce nejoriginalnejsi jenze zpracovani uz nebylo tak slavny. Jinak XA myslim ze mas nejkvalitnejsi zpracovani jenze problem ze proste ja stejne jako dalsich dost lidi co se k tomu tady uz vyjadrilo si list na batoh nedam proto se ptam myslis ze By ses mohl pokusit vyvest neco opravdu diskretniho? jelikoz tvoje veci fakt cool nektery.
Kdyz se odhlasuje dost velkym poctem hlasu jeden nebo 2 navrhy tak by je mohl Carlos zařadit do suvenýrů, to je potreba dojednat pak s nim. Podle me by mohl 2 ruzne placky jako dva typy zařadit bez problemu, kdyby se jich pro zacatek natisklo 200 tak zajem urcite bude.
Carlosovi uz jsem psal PMko takze ted uz cekame jen na odpoved.
Jinak dodavam ze moje nevrhy jsou jak to bude vypadat na konci, upravy pro vyrobce udelam az jestli se nejaky navrh ujme.