Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od TOMY-G no jo ja taky vypalena hlava ani nevim kde co pisu!! ale nema cenu to resit!! vseci sme zhulenci tak se nedivte!!
Vsichni sice jsme ,,zhulenci'' (i kdyz tohle oznaceni nemam rad), ale spousta z nas se umi ovladat, takze se nad sebou zamysli. A pokud pouzivas koureni marihuany jako omluvu za svoje skutky, tak nehul!
no panove, myslim ze i pro prolezeni celeho G je jeste s "dementnimi" uzivateli porad v pohode, i pres line nove uzivatele, kteri nectou FAQ a klikaji na vsecko a zakladaji porad to same, je to podle me mnohem lepsi nez diskuse na forech zive.cz o tom, jestli je lepsi windows nebo linux, nebo jestli je coolovejsi pocitac s modrou LED diodou nebo cervenou, nebo uz mam mozna zdegenerovany pohled na vec z technicke podpory
Tady by mělo být asi nějaké moudro...
...ale není
VIDEO TUTORIALY: Kompletní INDOOR videoprůvodci - bio, hydro, stavba a bezpečnost pěstování
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
kolegove, budme radi za ty liny novy troubiky, dyk kdyby jich nebylo,nebyl by tenhle tread a dalsich milion, ktery oni zbytecne zakladaj...tak pevne nervy s nima
na 1. prispevek teda ... sikovny kluk. Chapu, ze tady hodne lidi uz nekolikrat omlete veci, sam taky tu v tom mam jeste takovy prehled ze login je vrcholem vsecho Jen by ses na sebou mel zamyslet kluciku
Som nový člen, zatial viac čítam ako prispievam ...prečital som si tuto temu no nerieším a nemám názor ale čo sa mi tvrdo nepači ...želat niekomu aby ho chytily benga z množstvom...atd ako prispel Careful- tak to ma vie nasr..profit by mala zas len represivna zložka moci..alebo tak nejak.
A včera na chate ta debata --no do kludu ma to nedalo .
Všechno tady již bylo rečeno tak bych se nerad nějak opakoval, ale každý jsme jednou začínali. A Sám děkuju starším a moudejším lidem tady z groweru, že se mnou stráceli na začátku čas, že když jsem ujel v nějakém Offtopicu tak že mi to vysvětlili pres PM nebo mi tam poslali cervenou kostku kazdopadne jsem ochotny novackum vzdy jejich chyby ukázat a rict jak a co (pokud budu vedet). Ostatne jsme lidi a spojuje nas jedna vec tak proč na sebe štěkat a chovat se jak prasata. (něco jiného je když je člověk od prírody dementní)
Ps: myslel jsem si že se zbliju jak jsem pročítal tento thread
Prominte ale tohle mi nedalo.......Nabizi ke koupi klony....a nakonec z nej vyleze toto:
tak matky zatim nejsou hned co to pujde objednávám semena .po novym roce už jsem neco málo pěstoval takže by mytky měly do 3týdnů dost velké na nařezání
klony budou rust se stimulaxem nebo clonexem (gel)podletoho co budou myt na krámě v 4*4*4 rockwoll kostkách
tak a ještě cena 100kc/ks na větší množství slevy 9ks/800 16ks/1400
Fesaci sme lidi a delame chyby!! Ale mysim ze kdyz clovek neco spacka, tak boze stane se spis vic radte jak kricte!!! Co sem tady ctl ty body treba!!!! To me dorazilo co to je ??? Tak ja neco pokazim a dostanu body??? Nechcete nahodu kdo bude met 60 bodu tak mu vezmete skrin?? Za 20 lampu a predradnik?? za 10 rizky?? To tak dopadne tady! zachvilu! Moc hledite na malickosti. Tady nekdo nema co delat a vymysla hovadiny TOTO JE GROWER SKOLA??? Radsi mysto vymyslani bodu bezte hulit! Pak ze trava uklidnuje... a at me nekdo napise ze mam chyby v pravopisu ihned zasilam svoju adresu a cekam na dotycenho. Tak tot vse mejte se
rovněž indoor....ani se nedivím, že spousta uznávanejch členů grower opustila a je na jinech webech.....na grower.cz se clovek uz nic novyho nedozvi a jen ho to tu dokaže nasrat......hold časy se mění