Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Me spise slo o to zda jiz nekdo zkousel to s tim tuhym deodorantem - tak me napadlo ze se to z toho obalu vypari! Ten clanek s tim odkazem co jsi tu psal jsem uz cetl a nejak se mi nechce tam chodit po kazde rose a desti zas znovu ochcavat pole!!
Mozna ze je toto reseni trvalejsiho razu ne?
PS: chapu ze jsem novy clen ale mam takovy pocit ze vsichni drivejsi clenove jen vzdy pisou - napred cti pak pis - je to sice pravda ale i vy si uvedomte ze clovek by musel stravit mooooooooooc casu nato aby vsechny informace jen precetl natoz jeste nacerpal!
je dost mozne, ze to bude fungovat, kdyz srnky nebudou ten pach znat... ale je nebezpeci, ze si na nej "zvyknou" a ze zvedavosti se pujdou podivat, co to tam smrdi/voni...
podivej ,osobne jsem nezkousel tuhej deodorant ,ale ty zpusoby na ochranu proti srnakam co jsou tady vyjmenovany jsou osvedceny a myslim,ze trochu prehanis s tim kazdodennim pochcavanim jinak by samozrejme mohl onen deodorant platit.a nemyslim ,ze je tezke neco na groweru najit,musis tomu teda trochu casu obetovat ,ale ve vetsine pripadu neni pak nutne zakladat nevy thread.mej se , hodne zdaru a referuj jak to pomaha .PEACE
zviratka si znackuji svoje teritoria, tak nevim proc by si zahradnik taky neoznackoval okoli sve rostliny, mam s tim 98.75% uspesnost...... radim mocit mocit mocit........ a je klid..... co vy na to?
A co takový ty né moc vábně vonící stromečky od benzínky, mě to dokáže odradit celkem spolehlivě!
Jen to chce vychytat správnou "vůni".... co třeba kokosová no fúúúúúúj
dobre veci jsou taky: minove pole, automaticke obranne zarizeni typu kulomet s detektorem pohybu... a kdyz chcanky nepomuzou, tak pozvat vsechny kamose a obesjat to pulmetrovym valem
PS>kamos zkousel to s tim syrovym masem a na zvirectvo to PRY funguje.... aneb u inf. z druhe ruky nikdy nevish
4Haman> to nasere
###Od té doby co jsem se narodil umírám.... ale HROZNĚ mě to baví###
ja si urcite myslim, ze existuje nakej prostredek proti okusu. A jestli mate nekdo znamyho hajnyho, zeptejte se prosim, co se pouziva treba na maly cerstve vysazeny stromky.
jako kosmej to me nenapadlo K+ jinak ja osobne kdyz me trapi takovej problem jsem zacal praktikovat ovazovani stonku kazde kytky nejakym hadrikem ze kteryho je cejtit pach ze cloveka i nejaky ty chemicky veci.at srnka nebo cokoli pak lezou maximelne kolem ale nekousnou .takhle mi to ale celkem funguje .custe
zdárec.........
Hmm........koukám, že jsou lidi pěkně vynálezaví........
k těm divočákům..... já bych si to nelíz, divočáci si sakra dobře pamatujou kde našli něco dobrýho na zub, a většinou na ně nic neplatí....nesázel bych na jejich hodovacim stole..
mě se nejvíc osvěčilo to kolem pochcat..... a dávám tam kousky syrového masa - přiláká to tam šelmy, které tam samozřejmě nechávaj svůj pach.....to zabírá......
A když jsem ty kytky měl polámané, byl to kanec nebo srnec? Zlikvidolvali mi tak pole asi na třikrát. Vždycky brali kytky co měli tak půl metru a ty menší si nechali na jindy.
Kanec to většinou uplně zadupe, kdežto srnka ta to žere od shora to jí nejvíc chutná, někdy to vypadá jako by ti to někdo zaštíp. Srnka na to chodí nejvíc, když jsou kytí ještě malý. Zajíc zase až když je kytka velká, má na ní rád to líko, tagže to ožere kam dosáhne kolem do kola celý kytky a ta potom uschne....
Jinak každy zvíře za sebou nechává nějake ty stopy......
To si tkhle jednou opatrovavam policko a zrovna stojim u kericku a znackuju si to tam ,a jak to sumi tak najednou na me vykoukne zpoza kere srnka . Chvili na me cucela a pak ji asi doslo , ze tu nejni bezpecno tak rychle odcupitala pryc . Lekl jsem se docela i ja .
Pestujem von uz dost dlho a obstievanie je dobre aj mate 1policko, tento rok pouzivam ludske vlasy a vysusenu krv, vsimol som si, ze srnky zozeru len cerstvu sadenicu z domu, do klicka ani po vyrasteni sa nepustia (ocmulaju ale nespasia), cas ukaze, mozno srnky su spojenci
Srnky urcite spojenci nejsou, alespon ne se mnou. V sobotu jsme byli omrknout kyti a jednu sme tam vyplasili. Kytky mame pred lidma myslim schovany dobre, ale asi je mame vysazeny na srnci krizovatce. Hned jsme policko s kamosem zechcali, ale v nedeli prselo jak z konve, tak nevim. Podle me je nejlepsi to zpoceny triko, psi chlupy. Priste to tam vsechno nandame...
Nesnesu predstavu, ze se u mejch kytek vali zkourena srnka