Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No to je setsakra dobrej plan moje rodina setri proudem kde muze a tohle by bylo reseni mel jsem v planu jinou akci ale ted si asi pockam jak ti to klapne.Nechces dodat dalsi fotky preci jenom to uz mas 30 dni na kvetu a neco by si to zaslouzilo?Ne ze bych chtel prudit to jen moje zvedavost.
Cau lidi tak tady mate par fotek z 25 dne kvetu + - 2 dny nejsem si jistej nejak na to nemam moc casu.
Jinak jsem si zkusil koupit par LED typ L-15 LRC 1cd 660 nm svitej docela hezky ale maj dost malej uhel takze je to chce dat hustejc nez mam ted ja a to je 1 na cm2 ale cena 1.5 Kc neni tak spatna mozna jich na dalsi diodovy kolo par prikoupim.Tak zatim zdar
led maji budoucnost to je jiste. myslym si ze by se efektivneji vyuzily kdyby svitily i z jinych uhlu ze stran ze spoda a pod. (aby pak kytka ale poznala kde je nahopre a dole (-: ) nebo treba udelat nekolik mensich panelu led a nad kazdej kvet zavesit jeden tak a podobne.....
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
Tak tady jsem vyhrabal jeste jednu fotku primo ze skrinky kde je malinko videt ze svitim i z jinejch uhlu.
A gramaz tezko odhadnout ale mam pocit ze kdyz to hodne dobre pujde mohlo by to hodit tak 20g
Cau buhuzel nemam fotak.Tak jen tak informativne zatim to roste celkem dobre teda na diody.Trochu jsem to prosvetlil a zacinam flushovat.A snazim se sehnat fotak.
Je to kokotina! Preštuduj si niečo o tých svetlách a zamysli sa nad tým a garantujem ti, že tvoje LED-ky zahodíš aj s rukami. Cool white tiež neni výhra, radšej použi Daylight (väčší podiel modrej). Alebo chceš vypestovať dlhé riedke konáriky?
to Hugila
Mňa nič nesere, som nadmieru spokojný, ale farbu spektra treba prispôsobiť potrebám rastliny. Ale na druhej strane je fakt, že červená dióda nemusí vytvárať červené svetlo, ono môže byť len farbené červeným plastom, v ktorom je zdroj uzatvorený. Prajem veľa úspechov....
To doktor:Asi by sis měl prostudovat trochu o ledkách, než tady začneš kritizovat.Fakt, že ledka vytváří červené světlo není asi tím, že má červený obal jelikož tyto tipy vysocesvítivých LEDek mají ten plas okolo bílý. A červené světlo je dané přesnou vlnovou délkou(potřebnou pro pěstění).
Jen tak dál Supi. Určitě nepolevuj ve svojem bádání. Protože trpělivost a bádání palice přináší. :-))
Tak jsem dneska vzal macetu a sel jsem tu dzungli sklidit.Ne ze bych byl moc pro vstup do unie ale podtal jsem ji presne 1 s po vstupu.Udelal jsem fotodokumentaci.Trosku to sparacuju roztridim nasusim zvazim udelam nejakej zaver a kopnu to sem ale opravdu nemam moc casu tak nevim presne kdy.Jinak byla priblizne 30 na rustu a 60 dni na kvetu.Zatim se mejte faj.