Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mno ja sem teda driv pil nez hulil a kdyz se to pak promichalo, tak v tom zadnej problem nebyl a doted neni. Nejdriv pivko, pak spek nebo spek a pak pivku... jakykoli pomery nevadej... ale nekomu to sedet nemusi... Nekde jsem tu cetl, ze je lepsi nejdriv hulit a pak zvolna prilejvat alkohol, da se to lip kontrolovat - s tim docela souhlasim.
Trava ma teda jeden pozitivni efekt na alkohol - uz mi vubec nechutna tvrdej. Driv byla tequila moje hvezda.... ted uz jen malokdy a spis symbolicky.
Já už asi půl roku kvůli zákazu od doktora nepiju a vůbec mi to nechybí. Ani "příjemné" nevolnosti se zvracením a dokonce ani "krásné" bolení hlavy
(*) " WoSA !! says: "Hey, whassup, nigga?" (*)
Choose Life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol, and dental insurance. Choose fixed interest mortage repayments. Choose a starter home. Choose your friends. Choose leisurewear and matching luggage. Choose a three-piece suite on hire purchase in a range of fucking fabrics. Choose DIY and wondering who the fuck you are on a Sunday morning. Choose sitting on that couch watching mind-numbing, spirit-crushing game shows, stuffing fucking junk food into your mouth. Choose rotting away at the end of it all, pishing your last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked up brats you spawned to replace yourself. ... Choose your future. ... Choose life.
alkohol-metla lidstva, zrovna vcera me zase smetla, po alkoholu mi vetsinou neni blbe ani hlava neboli, a hulit do toho- par brcek neuskodi, spise unavi a znemozni pitku az do rana..
2 Realist:
ani pivo,víno...
jen zelený list na sluníčku vyrostlý/to kecám, lampou nepohrdnu/
"Kdyby Češi přestali chlastat,něco by z toho mohlo vzejít."
s tim tlakem jsi to asi vystih, me to nejak nenapadlo... mno jo, holt kvalitni vzdelani
Kazdopadne pivko je fajn porad.... uz ho teda taky nepiju tolik co driv. Za "only pivko" casu jsem si moh dat za vecer i 10 pivek, kdyz jsem se chtel hodne rozjet... ted jsou tak 4-5 takovy zdravy maximum... prece jen to konopi chutna jeste o fousek lip
Choleric tabs by Doctor Faustus
Neprezivej - uzivej!
panove doporucuji kombinaci Prvne si dat jen par (10) sklenicek vinecka..potom se zhulit jemne....potom si dat 3 pivka...zhulit se hodne..a potom si dat par (4) fernety a brcko............O ZABAVU POSTARANO.......a rano vam neni ani trochu blbe...
ale ... jak na koho.. ZABAVU nezarucuji,..
Hm me nedela spatne pit a do toho hulit ale rek bych ze zhulenost je mnohem prijemnejsi nez opilost
2saluh: podle me to jedno neni, kdyz se napiju a pak hulim sem vic na sra... nez kdyz to udelam obracene
mno, u me to je jednoduchy. z vlastni zkusenosti vim, ze THC a C2H5OH se v my krvi nemaj moc radi a kdyz uz se tam nahodou potkaj, tak z toho nikdy nevzejde nic dobryho...
Takze kdyz piju, tak nehulim a naopak. Kdyz uz jsem high, tak si to chci uzit tak, jak to je. alkohol to dovede jen a jen zkazit a jediny, co z toho vznikne, je nevolnost, popripade vrh savli do dalky..
Mimo to nemam alkohol moc v lasce, tak kdyz uz teda piju, tak jenom pivo (tekuty chleb naroda naseho v barve, ktera zari vic nez dosti..) a i u toho se docela mirnim.. tvrdej chlast je sracka!
zdar
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
Jsem už pár měsíců téměř zapřísáhlej abstinet, chalst mi nic nedává... Akorát budu muset přesvědčit rodinný příslušníky, aby mě nenalejvali ani o narozkách a jiných rodinných oslavách. Zatim to jde ztuha...
K tomu predavkovani > Rekl bych ze hodne zalezi na tom jak vam to zrovna ten vecer sedne. Jak mate naplnenej zaludek, nebo rekl bych ze i v jakym jste psychologickym rozpolozeni, protoze jednou takhle sedime v hospe. Ja a kamos. Maj prijit jeste dalsi tri lidi. Kamos ze sroli brk rikam ok smotni tak pro pet lidi at si kazdej da do rypacku Za deset minut volaj kamosi ze se bohuzel nedostavi, ze kamosova holka mela nejakej problem, tak to jeli resit. Tak jsme odpalili jointika a co nasledovalo potom to sem vubec nechapal. Nemeli jsme nic vyjimecneho, kamosovo skero, ktery jsem uz davno znal, ALE dokourili jsme a po trech minutach sem nemohl drzet hlavu musel jsem ji oprit o stul (ten stul se tocil jako prase). Snazil jsem se uklidnit a vzochopit se, ale odpor byl marny ta hlava proste nesla zvednout. Pak prisli jiny kamosi a tak sem si rek, ze takhle se tu nebudu pred nima valet tak sem zavelel k utoku zaplatil rozloucil jsem se a vysel z hospy. Usel jsem 5 kroku a musel jsem si jit sednout. No abych to nezdrzoval cesta domu je 100m sel sem ji 45min (caste zastavky). Pak jsme si dali s kamosem ten samej material 0,5g a ulne v pohode vysmatej az za usima a nebylo mi vubec blbe.
Taky vubec nechapu jak po speku muzete pit pivo ? Ja mam po jointiku chut neco sladkeho a pak se napiju piva a ta horkost mi projede celym telem. Holt nejsem pivar ( delam ostudu CR). Ale jinak tedka na silvestra jsme byli u kamose a kamosky na chate no a prijeli jsme tam 3 dny pred silvestrem, takze kalba kazdej den a tam sem si pil svyho biliho medveda z pullitru kouril jointiky a docela jsem zejtil ze i ten alkohol nakopava, protoze na ty chate se furt hulilo a jen vecer hulilo a pilo. Takze BILEJ MEDVED RULEZ !
Kdo posloucha komerci ........tak at se jde zahrabat !
NO ja alkohol s hulenim mixuju celkem taky casto a na druhy den si vzdycky rikam, ze uz to nesmim kombinovat, ale nakonec to stejne zas smicham. Nekdy zahulime a pak jdem do nejakepohodove hospy a nebo nekdy dame par pivek a az nas vyhodi z hospy tak na cestu dom dame fajku.
Huleni ale vzdycky micham jen s pivem (PLZEN NESNASIM je hnusna a navic s tou cenou se ta nechut nasobi), ale jinak jsem spravny Cech a piju prumerne tydne tych 7 piv .
Ale mam i spatne skusenosti kdyz jsme pili konopnou vodku a na to zahulili, tak mi bylo tak blbe, ze jsem nemohl ani chodit
no tak moja skusenost spek+vodka+spek bola fakt zaujimava. Teraz sa na to pozeram ako na zazitok lebo to boli celkom zaujimave stavy, ale vtedy mi velmi do myslenia nebolo
Dik za reakcie.
Tak je to u mne ruzny, nekdy jen alkohol nekdy jen huleni nekdy oboji , realist psal neco jako ze flaska absolutky za 400 mu nic neda a radsi vrazi zold do hnojiva, proc ne? Ale ja uplne nesouhlasim i alkohol je vyborna vec, jsou akce, ktere proste rozhodne radsi jen chlastam (u mne treba konzerty, ale je to samozrejmne individualni), potom jsou akci kdy rasi jen hulim, no a potom sou ty nejsurovejsi kalenice, kdy se to proste micha , ale kdyz micha tak poradne... Vetsina lidi asi rekne, ze mnohem lepsi je dat si nejdriv speka a pak dodavat alkohol podle toho jak moc to naklada, to je velmi rozumny a dost caso takhle postupuju, ale znate to, nekdy proste mate v sobe 5 pif a nakej ten panak a kamosi vas na jointa proste prekecaj, no a potom uz se to odhadnout neda, nekdy je to pohoda a jen tak dopruijemna to nalozi, ale nekdy je to vodstrel jaksvina, to se pak clovek nestaci divit, no a ber jak ber taky to mam rad, proste nekdy mam naladu na tohle a nekdy zas na tamto...
Ja mam pjeknej zazitek s alkoholem a hulenim. Tyhle certy jsme byli zakalit s kamosema , byli jsme slusne nality ale jeste to slo ale pak nas jeden chlapik pozval na brko. Pak jsme sli do hospody,ale tam uz jsem to nemoh vydrzet byl jsem tak na kary ze kdyz jsem stal pred hospodou tak jsem vubec nevedel co tam delam a protoze jsem tam byl sam tak jsem myslel ze me tam kamosi nechali a chtel jsem jit domu pjesky (je to asi 15Km) pak prisla kamoska a rekla mi ze jsou vsichni v hospode jinak bych se asi sebral a sel domu. Od ty doby to nerad micham.