Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem trochu probral listí a každý den už doplňuju do tanku jen čistou vodu s PK 13/14 , EC 0,7 pH 6,0 , takže se průběžně snižuje EC celého tanku aktuálně cca 1,8 , koncem týdne začnu flushovat , první proplach dám s normální vodou 24h abych vyplachnul ty největší sračky , a pak začnu s destilkou + Canna flush
Tak jo , včera 8 týden 12/12 , flush v plném proudu 😁 musím souhlasit
s vašimi poznatky, že vzhledem k tomu jak jsem jim solil ke konci tak 2 týdny flush bylo minimum , trvalo mi týden a cca 4 tanky čisté vody ( cca 350l vody + Ata clean) než jsem z kokosu vytáhl ty největší sračky a EC na odtoku se ustálilo pod 1,0 , teď už zalévám jen z vrchu rukou jakoby drip to waste destilkou s Canna Flushem , některý holky už jsou fakt žlutý a některý phena to nízké EC snáší docela dobře a mají ještě docela zelenej odstín , středa nebo čtvrtek kosa
Tak dneska grande finále den 62 12/12 , rozhodl jsem podle trichomů pod mikroskopem , u většiny kytek se už začali objevovat jantarově zabarvené trichomy , pár kytek co jsou spíš víc sativa pheno hlavně by sneslo ještě nějakej čas , ale vzhledem k tomu že chci sušit v boxu tak jsem vzal všechny najednou dneska , poslední 3 dny jsem svítil už jen 8 hodin denně , a před kosou cca 30 hodin tmy.
Jinak co tam můžu zhodnotit strain co se pěstu týče tak je tu docela velká variabilita phen chtělo by to trochu ještě ustálit , hlavně na stavbě palic to pak bylo poznat , část kytek tvořila takové bobulovité šišky jako hrozny vína , čast takový chlupatý salámy a část spíš takový bobky samostatný 😁 jinak vděčný kytky , EC snesou raketu , s pH jsem měl trochu problémy ale to bylo spíš z mojí strany asi skrz pH metr , výnos budu moct hodnotit až to pořádně proberu usušené , nebudu tvrdit že jsem pár věcí nemohl udělat jinak a lépe ( pěstím po dvou roční pauze takže jsem pár věcí zapomněl zase xD a na některé věci jsem se vysral trochu i 😅 ) ale jsem zvyklej na větší salámy , ale uvidíme na váze 😅😁 Vím že Natural Seeds tady spousta lidí hejtí , ale za mě v klidu tohle je od nich třetí model co jsem jel , předchozí dva Super Skunk a Nebula+ za mě top G/W nebyl problém pod sodíkem , a kvalita taky super
Děkuji za uznání 😁 , možná bych byl i spokojenej kdybych neměl možnost tu sledovat třeba tvůj nebo Herlyho grow současně s tím svým 😅😁 po té delší pauze ještě tam mám prostor pro zlepšení, a taky teď nemám úplně ideální prostory na které jsem zvyklej , ale chybělo mi pěstění o tom žádná 😅😁 teď si dám letní pauzičku a na podzim se už těším na další kolo 😅😁 shodou okolností se mi podařilo dodělat všechny hnojky současně , a tak chci zkusit AN nebo GH hnoje a taky se mi podařilo sehnat od typka co rušil akvárium CO2 takže uvidíme co to sebou přinese 😅😁