Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak dnes sem dal 2ml/l CalMag
0,5ml/ green sensation ( použil jsem ho jako booster pro regeneraci po nedostatku CalMagu navíc už se dělají kvety takže ho budu dávat častěji )
1ml/l enzymy
Složku A+B sem dnes nedal páč výsledný EC bylo 1.5. Konec hlášení
Po delší odmlce nahodím pár fotek. První easy bud jede bomby ( vrchní řada)
A prostřední NL což je spodní řada je nějaká seklá. Jako by se uzavírala, ale takhle vypadá již asi 4 den. Ostatní už kvetou. Přidal jsem Green sensation+royal sugar oboje 1ml/L. Co se týče EC držím ho na max. 1.5 ( dnes 1.6) Ale snažím se to dělat pocitově. Na tabulky prdim a ani si už každý hnojení nezapisuji. Celkem sem prokaučoval srovnaní všech vršků. Takže, nekteré jsou blíž a některé dál. Každopádně to, že si automat přepne kdy chce beru jako mínus a utvrdilo mě to v tom, že už jedině periody. Pěstu zdar !
ps: dát ještě dvě kytky tak na poprvé celkem slušně zaplněný prostor
přiznávám hned na začátku, že na konci jsem se vybodl na focení a přidávání aktualizací v příspěvku. Mnoho faktorů za to může. Především, sklizeň na dvakrát z toho jsem neměl box u sebe nějaký čas. S tím spojená menší plíšen asi na 3 nebo 4 vrškách. Vše odstraněno.
První sklizeň šli 3 slečny pod kosu. Druhou sklizeň dvě slečny a jednu slečnu jsem daroval kamarádovy, jelikož se sekla a asi 2 nebo 3 týdny stagnovala a nešla do květu. Celkově bych hodnotil automaty jako opravdová zbytečnost do stanu. Myslel jsem si naivně, že od semínka za 2 měsíce kosa, ale teprve dnes jsem dosušil zbytek z druhé kosy.
Teď k výnosům. Beru to hrubého včetně nedomrdlích palic. První várka byla 150g a druhá várka. která byla počítána poctivě s krásnýma paldama na nějakých 222g. To jest nějakých 372g. Což mě velmi překvapilo. Na to, že jsem musel jednu kytku dát pryč. A odstranit nějaký části vršků kvůli plísni. Vyzkoušel jsem si alespoň, že toto světlo z Alibaby má smysl. Další kolo dokoupím ještě jeden panel a uvidí se.
První fotky jsou z první sklizně 3 slečen a druhé dvě fotky jsou z největší paldy a naboxováno. Díky všem co jste sledovali a ještě jednou se omlouvám za neaktualizaci treadu. Pěstu zdar !
Druhá sklizeň. Ps: co je co netuším pomíchalo se to. Pro příště vím, že to nebudu mít rozdělené na řady, ale každý květináč pěkně označen. A další poznatek je, že textilní květináč snadno chytá plíseň, takže druhé kolo pojedu RootPoty což je stejný jako airpoty akorát lepší litráž pro mě. Peace !