Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak ted vam postupne budu ukazovat jednotlive kytky.
Sklizim postupne, kazda na tom je jinak. Nektere modely, u kterych banka uvadi 60.dni budou potrebovat i 70.dni a naopak.
Postovat budu kazdou kytku zvlast, nejakej ucelenej dojem asi napsat nejde.
A je mi jasne, ze vynos bude opravdu ale opravdu podprumerny, ale zase kvalita zo vynahrazuje.
Zatim u par testovanych modelu se vune prenasi do chuti a kazdy kour je uplne lehounky. Bez jedineho naznaku hnojiv, skrabani ci nejake pachuti. Proste jen vzduch a chut daneho modelu.
Takze za me super.
Semena opravdu nejsou na vynos, ale zatracene me to bavilo vic, nez rezy. Kazda jytka uplne jina, ten pocet phenotipu atd atd.... no ja jsem rad, ze muzi ochutnavat z vicero veci.
A presne pro tyhle lidi jsou seminka.....lidi co nehledaj vyteznost, ale co chtej ochutnavat
Takze zacneme....
Tahle holka, stejne jako jeji kolegyne, je tipicka indika.
A to je videt uz v rustu.....silne stinne listy, silny stonek, malo se vetvici.
Zkosena byla v 58.dni plne zrala.
Stavba palic je proste indikoidni. Velke macate palice olepene spoustou pryskyrice.
Ted trochu cisel:
Vune - korenito, sladke, lehce plastove? Trochu mi to pripominalo ed rozhenthala. 6/10
Vynos - stredni/vetsi 7/10
Struktura - Velke, olepene, ne az tak sutrozni palice. 6/10
Ucinek - Tezkej sedak, az toxicke stoned 6/10
Chut - Medvidkovo, sladke, citrusove. 7/10
Pryskyrice - olepene to bylo dost, to zas jo 7/10
Urcite vynikajici koureni. Hlavne teda vzhled pri kvetu je uzasny. Jen se nelekejte cisel, desitku bych dal jen tomu, co jsem jeste nikdy v zivote nevidel, devitku dostanou ty nejlepsi veci a to, ze tomu dam treba sedmicku, znamena porad, ze je to skvely.
Navic vune a chut muze kazdemu vyhovovat jinak.
Za me je to skvely model....
Takze dalsi je tu Acid
Jak uz jsem psal predtim, tak u acida to zacalo vcelku spatne.....mizerna klicivost, pomalej rust.
Ovsem co zacal delat v kvetu.....krasavec.
Acid je jak vanocni stromecek, neskutecne chlupaty palice.
Kosil jsem ho v 59.dni, ale klidne se zdal, ue by sel driv.
Vune - tak nejak melounovo/naftovy oder 6/10
Vynos - stredni 6/10
Struktura - Stredne velike, tvrdsi a hodne chlupate palicky s minimem listu 7/10
Ucinek - co napsat... 7/10
Chut - Tak tohle je bomba! Nafta/hlina 8/10
Pryskyrice - 7/10
"Diesel" v podani paradise je skvely! Jen ta klicivost
koukám, že jsem dorazil akorát na konec Máš to opravdu pěkný ;-)
Dutch Dragon jsem jel s Ice Coolem a Jack Herrerem minulé kolo a musím říct, že je naprosto luxusní Parádní euforický a kreativní high Zařadil jsem ho k Orange Budovi do mé osobní TOPky, tak jsem zvědavý, jak ti bude šmakovat ;-)
Cau kluci, diky vam.
Pridam jen tak bokem fotky jine Sensi star. Je to temer stejny pheno, tak nema cenu neco o nem psat, jen snad, ze byl zkosen o par dni po te, tusim 65.den. A jeste ji mensi zima trochu obarvila
Ahoj, vypadají moc hezky.. U toho acida jsem to čekal,mrzackum se nesměj mě taky vždy pobavil ale v květu paráda. ať se kroutí si říkám 😀 rád bych věděl kolik v průměru na jednej? 😉