Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak to gratulujem! Pekne satívne pheno na pohľad si chytil. Pestoval som tento model 1x - 1ks a plánujem sa k tomu ešte znovu vrátiť. :-) Ako dlho si to preplachoval? Použil si niečo v závere, alebo si to polieval iba čistou vodou? Nemal si to trochu dlho na kvete? Ja som kosil niekde okolo 55-56. dňa, ak ma pamať neklame.
Fajčíš to, alebo vapuješ. Môžeš popísať účinky?
Malý Velký Grow :-)
Píšeš světlo 50 cm nad vršky, to kvůli rozložení světla na větší plochu ? Evidentně je to dobře .Maximálně spodky nebudou tak zralý, ale ty to máš srovnaný dobře. Jen že píšou jak to můžeš dat blízko tak mě to překvapilo..
Původní příspěvek od odo Tak to gratulujem! Pekne satívne pheno na pohľad si chytil. Pestoval som tento model 1x - 1ks a plánujem sa k tomu ešte znovu vrátiť. :-) Ako dlho si to preplachoval? Použil si niečo v závere, alebo si to polieval iba čistou vodou? Nemal si to trochu dlho na kvete? Ja som kosil niekde okolo 55-56. dňa, ak ma pamať neklame.
Fajčíš to, alebo vapuješ. Môžeš popísať účinky?
Ahoj, proplachoval jsem pouze týden a pouze čistou upravenou vodou (Ph). Já jsem sledoval zakalenou pryskyřici a vyšlo to na těch 70 dní, ale mě ani nevadí kdybych jí nechal o něco více, protože by pak měla více CBD a na tom mi záleží nejvíce . A co se týče užívání tak mám vaporizér Davinci IQ a účinky jsem fakt čistě sativní a to znamená že si hodně zrychlený a neusedíš ani na chvíli . Já mám RSku ( roztroušenou sklerózu ) a tahle je ideální odrůda na to
Původní příspěvek od Lemonade Malý Velký Grow :-)
Píšeš světlo 50 cm nad vršky, to kvůli rozložení světla na větší plochu ? Evidentně je to dobře .Maximálně spodky nebudou tak zralý, ale ty to máš srovnaný dobře. Jen že píšou jak to můžeš dat blízko tak mě to překvapilo..
Ahoj, kvůli rozložení světla a co jsem četl tak všude se doporučuje u Ledek je mít 50cm nad vrcholky. A ano ty spodky byly nezralé