Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Důchodce a kytičky VI.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5
Autor
Téma 
mimacka
Stálý Člen

Karma uživatele mimacka - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

citace:
Původní příspěvek od Králhrášek
Škoda že si je nenechal dyl..

jj, už to déle nešlo ... teploty k ránu klesají k nule a je vysoká vlhkost, tak raději teď a zdravé jak o týden déle a s plísní ... myslí, že kvalita a podíl THC + CBD pro mé účely bude v poho ...

mimacka

Old Post 04-10-2019 v 14:30 PM
mimacka je offline   Profil uživatele mimacka   Find more posts by mimacka   Foto galerie člena mimacka   Click here to Send mimacka a Private Message   Add mimacka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Králhrášek
Stálý Člen

Karma uživatele Králhrášek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Králhrášek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Králhrášek - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

Já bych to sklidil až bych našel nějakou plíseň :p

Old Post 04-10-2019 v 14:47 PM
Králhrášek je offline   Profil uživatele Králhrášek   Find more posts by Králhrášek   Foto galerie člena Králhrášek   Click here to Send Králhrášek a Private Message   Add Králhrášek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nikolajmorozov
Stálý Člen

Karma uživatele nikolajmorozov - 96% PěstitelskáKarma uživatele nikolajmorozov - 96% PěstitelskáKarma uživatele nikolajmorozov - 96% PěstitelskáKarma uživatele nikolajmorozov - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

presne, spis s trochou plisne nez nedozraly palice.. plisen pri sklizni vystrihas a das s klidem susit, maximalne treba den nebo dna po to. co to povesis zkontrolovat palice a popripade sisky co jsou napadeny vystrihnout a velkou sisky roztrihat na mensi, vlastni zkusenost.. ja to mam jeste tak na dva tydny minimalne ale nechavam to bejt, chce to ale furt kontrolovat.. hodne stesti, preju paradni sklizen!)))

"cejtim vůni tý trávy, miluju to tak hrozně moc. nemůžete to strávit, ty stavy žerete radši koks."

PRVNÍ OUT 2016 - 2x CHEESE
DRUHÝ OUT 2017 - 2x CHEESE, SKUNK, WHITE RHINO
TŘETÍ OUT 2018 - 2x BLACK D.O.G, 2x VANILLA KUSH, 2x CRITICAL MASS, SHARK SHOCK, TANGERINE KUSH, 3x auto AK47 2018

Old Post 04-10-2019 v 19:52 PM
nikolajmorozov je offline   Profil uživatele nikolajmorozov   Find more posts by nikolajmorozov   Foto galerie člena nikolajmorozov   Click here to Send nikolajmorozov a Private Message   Add nikolajmorozov to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mimacka
Stálý Člen

Příspěvek č. 68

From to Králhrášek , nikolajmorozov ... s tou plísní zajímavý názor ... možná trochu plísně nevadí při hulení (i když nevím při jaké teplotě se plísňové spóry zničí) , ale nepotřebuji zpracovávat plísňové spóry do oleje nebo do masti kde se jich už nezbavím (léčit se přimíchanou plísní v léčebné masti asi nemá logický význam) a proto jsem zastáncem pozbírat o pár dní dřív a zdravé, než pro jeden týden později a odstraňovat plíseň (kde plísňové začínající spóry můžu přehlédnout), protože kytka za svůj růst obsahuje jak CBD tak i THC, které určitě v množství sklizeného materiálu budu mít ...

mimacka

Old Post 14-10-2019 v 21:21 PM
mimacka je offline   Profil uživatele mimacka   Find more posts by mimacka   Foto galerie člena mimacka   Click here to Send mimacka a Private Message   Add mimacka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Králhrášek
Stálý Člen

Karma uživatele Králhrášek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Králhrášek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Králhrášek - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 69

Před sušením ložisko plísně vystrihas a žádná se už neukáže :p to co si sklidil je dost nezralé 😋😋

Old Post 15-10-2019 v 05:22 AM
Králhrášek je offline   Profil uživatele Králhrášek   Find more posts by Králhrášek   Foto galerie člena Králhrášek   Click here to Send Králhrášek a Private Message   Add Králhrášek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mimacka
Stálý Člen

Příspěvek č. 70

... 4.11.2019 ... zdravím všechny pěstitele a samoléčitele ... po sušení mám v celkovém výsledku 4x 30gr paliček pro výrobu alkoholových kapek , 100gr sušiny pro výrobu 2kg mastičky a 100gr sušiny na konopný olej ... moje roční zásoba je tak dle očekávání splněná ...

... dnes alkoholové kapky, inspirativní návod jak si je připravuji pro své léčení ...

Po přečtení různých návodů na Fenixovi slzy nebo Konopný výtažek podle původního návodu od Ricka Sympsna,který používá různá rozpouštědla a jejich následná odpařování a čištění, jsou pro mnohé neuskutečnitelné.
Nakonec jsem místo jím použitých rozpouštědel použil jako rozpouštědlo alkohol (hruškovici) přímo z pálenice 52° .
Odvážil jsem sušené palice bez listí 2x30 gr , ty jsem dekarboxyloval v troubě na 100st.C / 30 minut, potom jsem paličky natlačil do 2 půllitrových lahví a zalil hruškovicí. Lahve jsem uložil do skříně a když jsem šel kolem, tak jsem lahve příležitostně protřepal.
Jelikož jsem nepoužil skoro listy, tak nedělám ani čištění Smectou, chuť je přijatelná a trocha zbytků chlorofylu není jed a tělo ho zužitkuje. Až se výluh tak asi po 3 měsících přefiltruje, vzniklá medicína je připravena k užívání. Doba louhování může být neomezeně dlouhá.
Doporučuji začít počáteční dávkou 10 kapek ráno a 10 kapek večer a postupně jsem každé 3 dny o 2 kapky přidal, až jsem skončil na dávce 26 kapek. To pozvolné zvyšování je proto, že každé tělo si vytvoří určitou toleranci a je potřeba zjistit, při kolika kapkách nastává úleva od potíží a kde je hranice zbytečně vysoké dávky. Nakonec jsem u sebe zjistil ideální denní dávku 20 kapek a to večer před spaním. Můžu se nerušeně vyspat po celou noc, nebudím se ani na neuropatické bolesti nohy a ani na bolesti páteře, kterou přes den zase ošetřuji mastičkou případně olejem společně s nohou.
Dosti četné bolesti hlavy (migrény) vymizeli na 90% !!! (před užíváním konopných kapek se dostavovali bolesti hlavy 3-4x v týdnu ve kteroukoli denní hodinu.
Kapky jsem ze začátku užíval každý večer, ale již po třech měsících jsem po přijatelné úlevě zdravotních potíží pokračoval v užívání kapek cca 3x týdně.

mimacka

Old Post 04-11-2019 v 22:07 PM
odo
Stálý Člen

Karma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 71

Tie kvapky užívaš pod jazyk, alebo ich prehltneš v nápoji? Ja som pozoroval rozdiel v účinkoch.

Old Post 04-11-2019 v 22:32 PM
odo je offline   Profil uživatele odo   Find more posts by odo   Foto galerie člena odo   Click here to Send odo a Private Message   Add odo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mimacka
Stálý Člen

Příspěvek č. 72

citace:
Původní příspěvek od odo
Tie kvapky užívaš pod jazyk, alebo ich prehltneš v nápoji? Ja som pozoroval rozdiel v účinkoch.

... pod jazyk mě to nenapadlo, ale z té půllitrovky si odleju do čisté lahvinky od kapek s kapátkem, nakápnu na čajovou lžičku a polknu ... úleva od bolesti páteře max do 30 minut ...

mimacka

Old Post 05-11-2019 v 23:09 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:18 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás