Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tyhle tri vetvicky byly pred 3 dny kdyz jsem to fimoval byl v te dobe jeden malinky vyhonek cca 2 cm.
Ja Fimoval kdyz byl vrcholek cca 2 cm dlouhy a zkratil sem cca o 75-80% takze me zbylo na vrcholku cca 4 mm. Ono to takhle za ty 3 dni narostlo a roztahlo se a je z toho ted ten vrcholek + dve vetve po stranach .
Zatim si nejsem vubec jisty jesli se FIM povedl , nikdy sem ten povedeny FIM nevidel na vlastni oci a jeste k tomu mam spatny zrak ale zda se me ze tam nejake vycnelky jsou ale nejsem si jisty , spis me to pripada jako Female pre-flowers , nez nove vyhonky ale na pohlavi je zas asi moc brzo ze by ukazala uz po 3 tydnech ?
Nejdrive co vim tak se ukazalo Male nebo Female pre-flowers az v 4-5. tydnu.
Ale podoba se tomu dost. Bohuzel nemuzu najit lupu abych to mohl prostudovat zblizka
Necham par dni a uvidime nebo jesli to nekdo pozna uz ted....
Ja sem jeste o tom premyslel a domnivam se ze to spis budou ty vyhonky .
Kdyz to zitra nebo pozitri povyroste tak se potvrdi podarenej FIM.
Odpoved se ukaze sama do 2-3 dnu, mozna uz i zitra.
U tech pre-flowers sice uvadeji ze uz od 3 tydnu se mohou objevit samci a samicci az od 4 tydne ale jelikoz to ma tvar samicciho pre-flowers a jelikoz je to na samici prilis brzy tak nejlogictejsi odpoved je ze to jsou zarodky tech vyhonku . Davam tomu 80%.
Vsak se nic nedeje , vsechno ma svuj cas.
Stejne by me to ted bylo jeste k nicemu , vedet to kdyz se z toho neda narezat 20 klonu. Nez se tak rozvetvi tak uz do te doby ukaze sve pohlavi.
Ten FIM se mi bohuzel nepovedl takze dnes klasicky zastip.
Zatim je kyti v 3,5 l plastovem kvetinaci , planuji presazeni nasledujici sobotu do finalniho 11l textilniho kvetinace.
Budu jeste nejmene 2-3 x zastipovat v cetne bocnich vetvi.
Zalivka cista RO , + org. Cal-Mag se vsemi dulezitymi Biogenními prvky.
PH zalivky 6,5.
Na pest uz mam doma 1/2,l doma vyrabeneho Cal-Mag, vymenou za 3 klony
Nowa OG , od jednoho Bio-farmare z Pisku , pridava ho i do RO vody na doplneni mineralu. Tez uz mam odzkouseno s uspechem.
Pod ten textilni kvetinac dam do podmisky, vrchovate , zatim kremene kaminky aby textilie nestala ve vode.
Tepelnou podlozku jsem uz vypnul ale mel jsem ji zapojenou od kliceni az po 21 dne 18/6 a mel jsem ji umistenou primo pod plastovym parnikem.
Ja pouzivam presne tuhle ale jsou i mensi , levnejsi , je urcena specielne do terarii kde se na ne muze vylit bez problemu i voda.
Krome toho v growshopech jsou zbytecne predrazeny tak jako vsechno.
Tepelnou podlozku je nutne pouzivat spolecne s termostatem jelikoz produkuje fakt dost tepla.
Melasa tusim obsahuje nejake mikroprvky,takze takovy prirodni calmag+samozrejme cukry,ale ty spis vyuziji koreny nez listy,jinak stavbu ma "snad" holka jak z ucebnice a krasne soumerne listy
Melasa je základní složkou všech organických hnojiv, bloombastic od Atami je z toho složený z cca 40%. Krom mikroprvků obsahuje i enzymy a stimulanty. Je to dobrá věc, když víš kde ji sehnat.
Melasu jen s Bio obchodu aby byla nesirena a za studena lisovana , to je dulezity.
Maji ji v kazde bio-prodejne.
Ani ne tal nahrada za Cal-Mag jako spis prej nahrada za Vita-start a Vita-race.
Cal-Mag mam pripraveny zvlast .
Uz se tam tvori takovej zarodek pohlavi , zatim to je malinky aby to slo rozeznat ale v sobotu uz to bude urcite videt i na fotce.
EDIT:
Jinak Melasu jsem uz zkousel v poslednim kole , jesli nahradi plne Cal-Mag a bohuzel nenahradil uplne, mensi deficity vapniku tam byly.
Naposledy upravil Madical-Strains 14-02-2019 v 16:23 PM
Skoda,pravdepodobnost je svina ... Nech ho dokvest a nech si ho na pyl co rikas? Jestli muzu poradit,tak zkus priste vybirat podle krateru v seminku,kdyz chces samici z regularu,pravdepodobnost se ti dost zvedne:-)peace