Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pokud jedeš přesný dávkovaní od výrobce ... a nehnojíš v hlíně s každou zálivkou.. mělo by to být v pohodě... zkus taky ten ph metr občas kalibrovat.. ono se to nezdá ale po čase už lítají hodnoty fakt daleko jinam
Před začátkem pěstu jsem kalibroval,hnojim jednou se zálivkou pak jen proleji a znova tak už nevim zase zlobjej listy uplne to zhnědne a uschne včera se divam na kytky a dobry rano zas tohle
Chlapi taky si to řikam že možna pisen ale dodržuji suchy mokry cyklus.no pod verem to prosycha pomaleji odtah mi jede jen když svitim teplota v noci 21 prřes den 27 .Skusim postříkat proti plisni follicur.
odtah musi jet nonstop,to je zaklad.
Mokrej,suchej cyklus je trosku neco jinyho.....ale souvisi to spolu.
Zalejes,pak se zhasne a vlhkost ti vyleti nahoru a drzi se ti tam 12h.to je spatne.
Je tezky neco delat dobre kdyz nedodrzujes zakladni postupy.tj. Odtah furt!
Btw.Pitr90 to je machr,mysli na vsecko,me by nenapadlo se ptat na odtah.....
Harry,jdu do baraku!
------------------------
Rap save my life!
---------------------
ten zlej..
Na co ti je 600w když neznáš základy chlape...
sice jedu druhé kolo v životě, tak nemám takový skill jako profíci zde....
ale před pořízením téhle srandy jsem se snažil studovat jak to šlo.
No zapnuho teda at jede nonstop a nepalil jsem 600ale 500 atetkom jeto jen pod verem 245w protože by to nemelo cenu .Blby nejsu mam nastudovany věci zakladni ,než jsem začal svitit tak jsem to tu pul roku pročital a po druhym pestu není mistr světa nikdo.
No zapnuho teda at jede nonstop a nepalil jsem 600ale 500 atetkom jeto jen pod verem 245w protože by to nemelo cenu .Blby nejsu mam nastudovany věci zakladni ,než jsem začal svitit tak jsem to tu pul roku pročital a po druhym pestu není mistr světa nikdo.