Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jj díky chlapy, no tak abych to tady ukončil... Výnos u této relativně nové technologie ceramic methal halide neboli CMH mě trošku zamrzel, ale materiál to zase dohání na kvalitě, sladce vonící a plně pokryté pryskyřičnými krystalky... Další kolo budu víc ohejbat a uvidíme co se z toho dá vymacknout... je toho přesně 101g
Pátá kytka na fotce není, byli toho asi 4g byla malinká vůbec se nevytahla a proto ji ostatní zastinili byl to dutch kush od paradise seeds což mě docela mrzí, pač voní asi že všech nejvíc
NN tohle jsem Jel pod 315w cmh... 6kilo mám v jiným boxu a je to 600w 400v klasický výbojky jsou 600w 220v tuším... Takže tyhle pracuji na vyšší frekvenci MHz zkrátka blikaji rychleji a podávají lepší výkon asi o 15 %víc světla