Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Okey o výkendu chci dát konečně pod výbojku a zapnout ventilátor,místo budou mít asi ve sklepě kde musím dodělat omítky protože to je katastofa.
Přemýšlel jsem je dát zatím do strarého mrazáku zhruba 130x60x70 je to kvadr(ležatý) ve kterym je výška asi tech 70 cm,Mělo by cenu to dát na stojato a odlehčit od lektroniky a nevo vymyslet v tom? Na pohled je to bedna jak kráva ale vevnitř nic moc,je tam jeste kus mista ktery je pro kompresor(motor) coz je ve vnitř znát
Taková amaterská otázka mohl by ten mrazak torsku vevnitr poodrazet to svetlo ?
Do budoucna mam v planu koupit odrazovou folii+-6m.
Jakej prostor je tak akorad pro 250w hps ? 1M je asi moc ale myslim ze stádat aspon na začátku nebudou jestli pojede vse podle planu.
Dekuji za odpovedi a peace.
Zdravas.
Na netu jsem našel návod na výrobu stínidla z plech. 50l nádoby na olej,docela nad tim prozatím přemýšlím...Co si o tom myslíte ?
Kytky rostou pěkně v kelímkách,California kush jsem nechal na kamnech v rockwoolu a nádobě,rychle to vyschlo a já měl o ně strach.
Přijel jsem v pátek domů a obě kytky vypadali jako těsně před smrtí,rockwool vypadal suchý a jedna kytka měla gumový stonek 10cm dlouhý a zkroucený přes okraj nádoby.
Nicméně jedna vypadala že to přežije,druhé jsem nevěřil.
Přesazeno do kelímků 2. kytka zasipaná pod děložní lístky a ted už nezbývalo nic než čekat co se bude dít.
Kytka se vzpamatovala a už jede.
Kelímky se začaly zapařovat a já měl strach o kořínky tak jsem prořízl kelímky zespod břitvou a zmizelo to.
Komu se nelení tomu se zelení.