Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No "dozadu" jdeme v tom smyslu ze stojime prave bohuzel na jednom mise a nejdeme v pred , narozdil od ostanich.
Neprijimani faktu je krok zpatky, obrazne receno
A dovolit si muzou jak je videt, bohuzel, uplne cokoliv
Stado ovci je pri nem.
crazynben, nejsme v Evropě dále. Makedonie, Litva, Estonsko to jsou státy kde se prodává licence na pěstování konopi s vyšším obsahem thc. Lucembursko bude příští rok legalizovat I pro rekreační účely.
Němci už to mají před schválením. Nám zůstanou jen oči pro pláč, protože nám tady vládne stbak s komunistama, takže jsme v hajzlu.
Původní příspěvek od fikus37 crazynben, nejsme v Evropě dále. Makedonie, Litva, Estonsko to jsou státy kde se prodává licence na pěstování konopi s vyšším obsahem thc. Lucembursko bude příští rok legalizovat I pro rekreační účely.
Na lekarske ucely pokud se nepletu... ano je to fajn, ale ja sem rekreacni kurak.
Az to schvali v nemecku tak se stehuju, uz me tady nebude drzet nic a je to kousicek, pracovni povoleni vyridis za chvilku
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Myslim ze nejdal je asi v EU Spanelsko az pak Holansko.
Spanelsko je dovoleno pestovat vsude ale maji jednu podminku a to je ze nesmi to byt km od skoly a nesmi na to skolaci videt.
To se trochu mylis asi si narazil na starej clanek.
Konopi se ve Spaneslku zlegalizovalo v r.2015 a muze se pestovat fakt skoro vsude jen na to nesmeji videt deti, coz znamena ne na verejnych prostoru jako mysleno u silnice a pod. Louka u lesa je uz povolena.Nebo na zahrade za barakem , za zdi , ne tesne u drateneho plotu. Nemaji omezen zakonem ani pocet kytek.
Ukazovaly to na 24.ce. jak si lidi legalne ve Spanelsku vesele pestuji
Ve Španělsku jsem byl x krát a je to tam složité. Jsou tam social cluby, kde zaregistrování členové můžou mít u sebe nějakou gramáž a můžou pěstovat několik rostlin pro svoji potřebu. Nevím přesný počet a ani co to obnáší, ale určitě to je volnější než u nás.
Na druhou stranu, když si zaregistrovaný, tak tam mají nějaké omezení v řízení auta atd. Moc jsem to nepochopil, je to asi rok a půl co jsem tam byl naposledy, takže se to mohlo změnit.
Na Tenerife je těch klubů ranec, ale moc se tam kytkám nedaří kvůli vodě, kdy mají problém odsolit mořskou vodu.
Původní příspěvek od Mr.Sordo Mnou postnutý článek je z léta tohoto roku.
Přidal jsem schválně tento článek,protože ho celkem spávně přeloží google trnslator.
Tak to je teda fakt divny , ze nekterej z tech zdroju lze.
Ok, beru to na vedomi.
Já se tomu nedivím,dneska si napíše,každý jak to vidí on a neví o tom přitom vůbec nic.
Nebo natočí reprtáž.(tu jsem neviděl)
Každopádně,když ve španělsku vyhmátnou pěstírnu policajti,je pak jen na soudci,jak to posoudí.
Jediná obhajoba je,že to máš pro svou vlastní potřebu.
Stal se i případ,kdy soudce,přiznal i 40 kytek pro osobní potřebu,což je ovšem vyjímka.
Jinak to je to samé s polákama,ti si taky všichni myslí,že je u nás tráva legální.
Dezinformace!