Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
serus odo .. jasne je to zlte ... no hlavna podrobnost je , ze boli herecky viac ako 3 tyzdne iba na neupravenej vode .. asi bude rozhodene ph pretoze uz dostali 3 hnojivove zalievky po sebe a nic sa neudialo , teda pride mi , ze sa nic nedeje no .. spodky su krajsie zelene .. teraz mi tak napadlo , ze im hodim postrek ... na ten mozno zareaguju lepsie ..? mam wuxal calcium .. myslim , ze to ma aj dusik ...
inak to prve kolo chuti cim dalej tym lepsie .... vapujem .. vcera som dal brko a fakt brutal .. traja kamosi slintali + ja ... vobec neskriabe v krkuuu juhuhuuuu
majte krasny den priatelia
dal som odstat asi 40 litre vody .. prelejem to , zahnojim to uz na kvet a musi to byt v cajku kua lebo ma to uz sere ... dostali postrek Tecamin flover .. dajake riasy , dusik , fosfor ... uvidime .. nech vam to rastie